Football Manager 2012

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

hordas'87
Kontakt:

Re: Football Manager 2012

Post Postao/la hordas'87 » 12 dec 2011, 20:07

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ne znam da li vam se dešavalo i da li je neko ovdje objavljiv'o (nisam pratio previše), ali sam vidio baklje na tribinama ! xD Gostov'o Partizanu u LP, kad ono u pola meča na sjeveru bakljada :lol: Pravo zanimljivo, sviđa mi se što su i na takvim detaljima radili :)

ima to je ubačeno :)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 dec 2011, 21:40

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Ne znam da li vam se dešavalo i da li je neko ovdje objavljiv'o (nisam pratio previše), ali sam vidio baklje na tribinama ! xD Gostov'o Partizanu u LP, kad ono u pola meča na sjeveru bakljada :lol: Pravo zanimljivo, sviđa mi se što su i na takvim detaljima radili :)
il jugu? :mrgreen:

bile su i meni, al protiv nekih Rusa, nisam bas siguran koga tocno...nadam se da ce do iduceg napravit i to da baklje lete u teren, prekidi susreta, izbacivanja iz Europe...to bi tek bila drama od igre :mrgreen: :mrgreen:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 12 dec 2011, 21:50

gospodin Seljakovic je napisao/la:
il jugu? :mrgreen:

bile su i meni, al protiv nekih Rusa, nisam bas siguran koga tocno...nadam se da ce do iduceg napravit i to da baklje lete u teren, prekidi susreta, izbacivanja iz Europe...to bi tek bila drama od igre :mrgreen: :mrgreen:
Pa razmišlj'o sam o tome prije nego napisah post, i kako mi slika ostala u glavi, to je bio sjever. To je do njih vjerovatno, nisu na to obraćali pažnju, al' nebitno to ba. Uglavnom, fino od njih i zbog takvih detalja :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 12 dec 2011, 21:52

hordas'87 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:ja imam materazzija (40) u zelji :lol:

šprdanciju pravite od igrice :roll:
Ko voli nek izvoli nemozes mu zabraniti mada i ja nekad probam nesto novo sa tim editorima :P
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 12 dec 2011, 22:13

Martex je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:ja imam materazzija (40) u zelji :lol:

šprdanciju pravite od igrice :roll:
Ko voli nek izvoli nemozes mu zabraniti mada i ja nekad probam nesto novo sa tim editorima :P

ma ne zabranjujem ja nikom ništa, ali glupo je osvajanje sa igranjem u editoru :)

pozz :)

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 13 dec 2011, 13:42

gospodin Seljakovic je napisao/la:
adi89r je napisao/la:Vec sam postavljao linkove igre sa Fortuna Dusseldorf-om i prvu sezonu iz 2 usao u bundes ligu a pogledajte kako sad izgleda prava trenutna tabela 2 bundes lige heheh
Na dobrom su putu da dodu do bundes lige iako je pola sezone proslo...
http://i.imgur.com/ZolJn.jpg
al nece ovako ostat do kraja, ovaj Furth ce sigurno bit bar 4. :mrgreen:
njima je Bundesliga kao Dinamu proljece u Europi, samo korak do njega, al nikad pa nikad :mrgreen:
Ja se nadam da hoce ako ne bude povreda jer su dosad izdrzali bez poraza a jedino ih Frankfurt moze potisnuti na 2 mjesto ali opet idu u bundes ligu opet i 3 igraju doigravanje

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 13 dec 2011, 20:38

hordas'87 je napisao/la:
Nego igra li ko ovog FM-a nek' dijeli iskustva taktike i to :D
??

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 14 dec 2011, 21:16

tri sezone apsolvirane s Barcom...tri titule prvaka spanije, dva kupa, jedna liga prvaka i jedno klupsko sv. prvenstvo...u drugoj sezoni u finalu lige prvaka arsenal me dobio u produzetku, a u trecoj me real ponizio s 3:1 ccc ne bi mi to tesko palo da ih nisam u prvenstvu i u kupu dobio na njihovom terenu....da bi mi bilo zanimljivije malo sam izmjenio ekipu....rijesio sam se ville, pedra, mascherana, adriana, maxvela, d.alvesa, keite, puyol i abidal su se povukli...doveo sam balea, aguera, songa iz arsenala na free...u trecoj sezoni sam forsirao nekog regena sa 17 godina, femeniu i thiaga sam u drugoj sezoni vec nacinio prvotimcima...sve u svemu nije lose jedino ova zadnja tekma s realom je ostaila gorak okus u ustima....
Mi nikada odustati necemo...

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 14 dec 2011, 23:20

hordas'87 je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:
??
Taktika poslije svakog zijana odbijam 2 sedmicne plate :lol:
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 14 dec 2011, 23:30

10.Skoro je napisao/la:tri sezone apsolvirane s Barcom...tri titule prvaka spanije, dva kupa, jedna liga prvaka i jedno klupsko sv. prvenstvo...u drugoj sezoni u finalu lige prvaka arsenal me dobio u produzetku, a u trecoj me real ponizio s 3:1 ccc ne bi mi to tesko palo da ih nisam u prvenstvu i u kupu dobio na njihovom terenu....da bi mi bilo zanimljivije malo sam izmjenio ekipu....rijesio sam se ville, pedra, mascherana, adriana, maxvela, d.alvesa, keite, puyol i abidal su se povukli...doveo sam balea, aguera, songa iz arsenala na free...u trecoj sezoni sam forsirao nekog regena sa 17 godina, femeniu i thiaga sam u drugoj sezoni vec nacinio prvotimcima...sve u svemu nije lose jedino ova zadnja tekma s realom je ostaila gorak okus u ustima....
i ja igram sa barcom,odreko sam se samo maxvella,u prvoj sezoni uzeo sve trofeje a drugu sam zapeo
jer forsiram batru,montoyu i tiaga i hummelsa,takodjer doveo sam aguera
ne kontam samo imam 30 suteva po susretetu a finishing los stalno izadju pred gol i promase
Bosna <3

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 dec 2011, 23:31

Ima li neko zelju da igra sa Lutonom , treca engleska liga? Da mu dam sejv ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 14 dec 2011, 23:41

10.Skoro je napisao/la:tri sezone apsolvirane s Barcom...tri titule prvaka spanije, dva kupa, jedna liga prvaka i jedno klupsko sv. prvenstvo...u drugoj sezoni u finalu lige prvaka arsenal me dobio u produzetku, a u trecoj me real ponizio s 3:1 ccc ne bi mi to tesko palo da ih nisam u prvenstvu i u kupu dobio na njihovom terenu....da bi mi bilo zanimljivije malo sam izmjenio ekipu....rijesio sam se ville, pedra, mascherana, adriana, maxvela, d.alvesa, keite, puyol i abidal su se povukli...doveo sam balea, aguera, songa iz arsenala na free...u trecoj sezoni sam forsirao nekog regena sa 17 godina, femeniu i thiaga sam u drugoj sezoni vec nacinio prvotimcima...sve u svemu nije lose jedino ova zadnja tekma s realom je ostaila gorak okus u ustima....
Lijepo,ipak ,kud ces od reala izgubit,da je od bilo koga drugog pa hajd :D :(

Moze SS Muhameda Bešića i Thiaga ?

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 15 dec 2011, 09:16

tarikhordas je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:
??

:lol:

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 15 dec 2011, 09:26

tarikhordas je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:
??
Postoji li dvojica igrača kojima je moral barem good? :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 15 dec 2011, 09:33

pluton je napisao/la:
i ja igram sa barcom,odreko sam se samo maxvella,u prvoj sezoni uzeo sve trofeje a drugu sam zapeo
jer forsiram batru,montoyu i tiaga i hummelsa,takodjer doveo sam aguera
ne kontam samo imam 30 suteva po susretetu a finishing los stalno izadju pred gol i promase
U prvoj i ja samo prodao maxvela juveu za 8 mil i tonija uzeo malo da razbija u napadu...i sve osvojio...ali onda sam malo rastjerao igrace da ne dominiram jer je bilo evidentno da bih sa onom pocetnom ekipom tako i bilo....evo u cetvrtoj sam prodao i aguera jer je sebican (zavuce se u mrtvi ugao, ima messija samog na povratnoj i on puca...jeste zabio par lijepih golova iz daljine ali kad se rezultat nije lomio, a kad se lomi on je beskoristan jer sve napade zapuca u zadnji red tribina) a to nije barcina foilozofija :)
Zeka je napisao/la:
Lijepo,ipak ,kud ces od reala izgubit,da je od bilo koga drugog pa hajd :D :(

Moze SS Muhameda Bešića i Thiaga ?
" onclick="window.open(this.href);return false; evo ss od thiaga...hoces li to da ga dovedes u rudar iz kaknja pa da snimis je li dovoljno dobar :P A besica nema :?:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 dec 2011, 09:56

@10.Skoro - koji ti je ovo skin? fin izgleda :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 15 dec 2011, 13:55

Toxicity je napisao/la:@10.Skoro - koji ti je ovo skin? fin izgleda :)
base2012 dark bg samo promijenio backgrounds picture...http://www.serbian-fm.net/gevbetszds-pl ... vt4687.htm" onclick="window.open(this.href);return false; mislim da sam ga ovdje skinuo....

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 15 dec 2011, 23:22

@Skoro -Zahvaljujem na SS Thiaga,kako nema Bešića , mora bit u BiH repki.
Hahhah.Naravno.Već sam doveo i Messija tako da Thiago nema sanse :D
Salu na stranu,Nestalo struje,otiso mi save file,sad sam krenuo sa Leeds-om. :D

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 16 dec 2011, 00:23

Ferceram sa Millwallom, media predicion bio 22 čini mi se, a nakon 10 kola sam trenutno vodeći sa 24 boda (8 pobjeda i 2 poraza) te sam se plasirao u osminu Liga kupa, solidno zar ne? Gol razlika 24-10. :D

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 16 dec 2011, 01:49

jel postoji mogucnost da se ovo igra, a da se ne nazivciras i ne psujes??
danas se ispovjedih, nebi bilo zgodno da puno grijesim do iza Bozica :lol: :lol: :lol:
cijelu noc sam se omisljao ocul uc i igrat, srecom neke zene me na fejsu zadrzase, pa me spasise grijeha :mrgreen:
sve mi se cini da cu morat da se ostavim ovog i pocnem igrat tetrisa iduca 2 tjedna...

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.