BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Padovan
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Padovan » 04 avg 2009, 16:27

RiNo je napisao/la:Evo malo offtopic
imate pozdrav od anlayana koji je dobio ban, sad radi intervjue sa mladim talentima za sportyn.ba i san.ba (S. Demirovic)
8-)
Kako njega nema ova tema o mladim talentima kao i da ne postoji.....
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 04 avg 2009, 16:33

juventus 0244 je napisao/la:
imate pozdrav od anlayana koji je dobio ban, sad radi intervjue sa mladim talentima za sportyn.ba i san.ba (S. Demirovic)
8-)
Zašto je dobio ban(sorry nisam upućen)!?,pozdravi i ti njega i reci mu samo neka nastavi s radom!

kukurijek
Kontakt:

Post Postao/la kukurijek » 08 avg 2009, 20:55

ra1981 je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
8-)
Zašto je dobio ban(sorry nisam upućen)!?,pozdravi i ti njega i reci mu samo neka nastavi s radom!
Iod mene pozdrav i pitanje zasto je dobio ban kad je bio najvredniji i najkorisniji clan foruma :?:
I jos nesto vrlo vazno selektor Austrije U21 pozvao Harisa Bukvu iz Sturma i Anela Hadzica iz Rieda za slijedecu utakmicu pa mislim da bi se tu trebalo nesto uraditi da ih ne izgubimo.
Ako neko ima ideju ili nacin kako da ih sacuvamo neka se javi ili nesto ucini, jer Junuzovica nam je Austrija vec uzela pa nebi valjalo da izgubimo i ovu dvojicu, a ako ne dobiju poziv u nasu reprezentaciju nece smjeti odbiti Austriju zato sto bi time sebi zagorcali zivot i najvjerovatnije unistili karijeru u Austriji.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 08 avg 2009, 21:08

8-)
A zasto je dobio ban? Uvijek je bio vrlo korektan u postovima.

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 08 avg 2009, 21:14

ljudi , , jel neko od vas znao da je pjanic naslijedio juninhov broj 8 . . . svaka mu cast . . . nisam znao za tu informaciju . .
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 08 avg 2009, 21:23

Jasmin Sudic danas odlican u pobjedi Malmea u treleborgu 2:0.Decko ima 18god i igra u odbrani(centarhalf) :mrgreen:

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 08 avg 2009, 21:25

Dobio je ban jer je nekome smetalo sto nas obavjestava o necem a to nekom posebno mislim na naseg moda PRODIGIYA (jel se tako pise)
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2009, 21:31

Ja ipak mislim da je dobio ban zato jer je reklamirao neki blog ili nešto slično. Šteta u svakom slučaju, dečko je bio informisan...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 08 avg 2009, 22:38

bavarac je napisao/la:Dobio je ban jer je nekome smetalo sto nas obavjestava o necem a to nekom posebno mislim na naseg moda PRODIGIYA (jel se tako pise)
Ma jok ba, nemoj pričati kad ne znas. Dobio je ban jer nije postovao odredjena pravila foruma, te je skidao vijesti sa stranice i objavljivao ih na drugim stranicama. Lijepo sam ga zamolio da to ne radi, ali nije poslušao. I tek je onda dobio ban. Eto, inace ne objasnjavam nikad svoje banove, ali nemoj pricati bezveze, uostalom ja sam se zalozio da mu se skine ban, jedini je uslov da ne krade vijesti.

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 08 avg 2009, 22:43

OK onda izvini...ali nije krao vijesti ,vec smo one vijesti mi pisali na svom blogu ..et samo da znas

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 08 avg 2009, 22:53

Ma ok je, nego ispada da ja nedam ovdje nekom da izražava svoje misljenje drugima, pa nismo u ruskom zatvoru. A sto se malog tice, u ponedeljak cu zatraziti da mu admin skine ban, jer se slazem sa vama da je bio veoma aktivan i produktivan ovdje.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 avg 2009, 23:30

The Prodigy je napisao/la:Ma ok je, nego ispada da ja nedam ovdje nekom da izražava svoje misljenje drugima, pa nismo u ruskom zatvoru. A sto se malog tice, u ponedeljak cu zatraziti da mu admin skine ban, jer se slazem sa vama da je bio veoma aktivan i produktivan ovdje.
Mislim da vise nece krasti vijesti jer je prestao pisati vijesti za onaj blog i stranicu...sad samo radi intervjue za sportyn.ba a kasnije ce poceti i za san.ba...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 08 avg 2009, 23:44

sta je sa onim stoperom sarajeva amerom dupovcem?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 avg 2009, 13:41

Baljić ostaje u Grenoblu

Omar Baljić, sin nekadašnjeg Mešinog suigrača iz Željezničara i reprezentacije Jugoslavije, nastavit će karijeru u Grenoblu.

- Omar je potencijal, ima tek 18 godina, igrat će za naš mladi tim. Nadam se da će ga iz juniorske ili mlade reprezentacije BiH zvati, do sada je nastupao za Švicarsku, ali ima veliku želju da nosi dres naše domovine.

Izjavio je Baždarević trener Grenoblea...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

edooHz
Kontakt:

Post Postao/la edooHz » 21 avg 2009, 16:36

Eldar Parla igra u BetaClub/Bubamara...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 avg 2009, 08:02

Da li ce Kenan Kodro,sin Mehe Kodre koji je u ekipi Real Sociedada nastupati za nas?? Zasto ga nema u nasoj kadetskoj ili juniorskoj reprezentaciji,dali nastupa za neku drugu reprezentaciju?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 avg 2009, 13:48

Dylan Dog je napisao/la:Da li ce Kenan Kodro,sin Mehe Kodre koji je u ekipi Real Sociedada nastupati za nas?? Zasto ga nema u nasoj kadetskoj ili juniorskoj reprezentaciji,dali nastupa za neku drugu reprezentaciju?
Zato sto je gospodin Meho Kodro veliki prijatelj sa NSBIH.... :mrgreen: :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 22 avg 2009, 16:12

Drage kolege, anlayan se vratio ;) . Dogovrio sam se sa Prodigyem ;).

@Dylan da ti kažem ukratko: On igra za kadete Real Sociedada, igra također i za kadete Španije. Pričao sam sa njim, kaže da mu je želja igrati za BiH, ali da ga niko nije zvao. Inače, prošle sezone je zabio 27 golova u omladinskoj ligi.

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 22 avg 2009, 16:22

Suaneeeee welcome back legendo ..i ja sam pricao sa kenanom i kaze da bi igrao samo da ga zovnu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 11 gostiju.