Budućnost ispada nažalost, ovdje fali Bratstvo i Orašje koje je nama tu jako blizu.....vitezovi93 je napisao/la:TI stvarno mislis da GOSK moze ostaviti igrace koje trenutno ima u Prvoj Ligi Federacije...sjena je napisao/la: Pomijesao si tablete ocigledno.Malo vidi kakve gluposti valjas.I vi niste gradic od 30 hiljada nego opstina ili opcina seljak a taj k*rac sto spominjes dadni svojoj mami koja te vaspitala i moderatoru koji te ne kaznjava.
Npr. jedan Jusufbasic koji je pravi igrac jedan Helvida mislis da ce ih GOSK ostaviti za Prvu Ligu Federacije... Prijatleju vidjet ces garantujem ti, Livaja je iz VIteza otisao u GOSK kad nam je trebao najvise... Ali eto sad fina ce to klapica biti Gradina Srebrenik, Radnicki Lukavac, Sloboda Tuzla, Buducnost Banovici pa fino gledaj Tuzlanski kantonmozete sebi kantonalni turnir da ne trosite puno para na prijevoze
A to sto mi uzimas majku u usta samo pokazujes koliki si debil i koliko ti je krivo i ponosan sam eto jesmo gradic ti crkni nama je dobro vi ste liga dole... Ukrotili se protiv nas dobili **** u usta cao kuci...
Danas donijeta odluka 27 jula počinje Premier liga, dakle 2 mjeseca pauze, onda bi takmičenje u Prvoj ligi trebalo početi 3 avgusta.......NeRi_K je napisao/la:Ima li kakvih slika iz Viteza, posto kazete da je pocela rekonstrukcija stadiona. Do pocetka Premier lige ima 3. mjeseca, tako da bi se taj stadion u Vitezu mogao i zavrsiti do pocetka prvenstva, jer po vasim rijecima pare nisu problem. Po meni bi bila velika greska da sezonu pocnete igranjem na Kamberovica polju.
Znam da je ta pauza uvijek bila duza, ali bez obzira sto Premier liga pocinje ranije dovoljna su 2. mjeseca da se ispune barem osnovni infrastrukturni zahtjevi, jer sve je lako kad su pare na stolisamolukavac je napisao/la:Danas donijeta odluka 27 jula počinje Premier liga, dakle 2 mjeseca pauze, onda bi takmičenje u Prvoj ligi trebalo početi 3 avgusta.......NeRi_K je napisao/la:Ima li kakvih slika iz Viteza, posto kazete da je pocela rekonstrukcija stadiona. Do pocetka Premier lige ima 3. mjeseca, tako da bi se taj stadion u Vitezu mogao i zavrsiti do pocetka prvenstva, jer po vasim rijecima pare nisu problem. Po meni bi bila velika greska da sezonu pocnete igranjem na Kamberovica polju.
S proslave ulaska u PL: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0926_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li gdje slika koliko je ljudi bilo na tribinama ovih utakmica zadnjih, i imate li navijače kakve![]()
Gledam i ovaj video neki, izgleda još nisu saznali da su članovi BH Telecom Premier lige BiH .. valjda im iz saveza uskoro stigne i neko obavještenjeCasp3r je napisao/la:S proslave ulaska u PL: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0926_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li gdje slika koliko je ljudi bilo na tribinama ovih utakmica zadnjih, i imate li navijače kakve![]()
Baš tako.. naši bili pametni tražili broj 1.. i prve dvije tekme kući odmabadblueboylivno je napisao/la:Što se tiče rasporeda - a ako su pametni - na ždrijebu će zatražiti da im se dodijeli broj 9, koji će im omogućiti da prije reprezentativne pauze odigraju četiri gostujuće, a samo dvije "domaće" utakmice , tako da problem oko domaćinstva neće biti značajniji.
Naravno, ovo sve govorim pod uvjetom da zaista odrade taj stadion. Ako se ima para, nije problem, naruče gotove elemente i slažu.
Benjo_AFC86 je napisao/la:Baš tako.. naši bili pametni tražili broj 1.. i prve dvije tekme kući odma![]()
![]()
Bude fina brojka kako sam ja upratio, osim kad je krzima, matura ili proslava osvajanja prvog mjesta - tad ih zbog obaveza bude stvarno malo.ludinjo22 je napisao/la:meni niko ne odgovori kakva vam je posjecenost valjda nije ispo 1000 gledalaca po utakmici s obzirom da ste prvaci
badblueboylivno je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Baš tako.. naši bili pametni tražili broj 1.. i prve dvije tekme kući odma![]()
![]()
![]()
badblueboylivno je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Baš tako.. naši bili pametni tražili broj 1.. i prve dvije tekme kući odma![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.