Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
sutra cu staviti nalaze od doktora ovdje na forum
hebo vas led secer sam dobio
Thomas Müller - Fußballgott
Amar Osim se dokazao i ovdje i u inostranstvu. OSVOJIO JE JAPANSKI KUP, a Sušić gdje god je otišao nigdje niti jedan dobar rezultat nije napravio. Ne kažem da bi Osim trebao biti selektor ali da je bolji od Sušića jeste.Dok god se budemo zadovoljavali pobjedama nad Bjelorusijom i takvim reprezentacijama nikada se nećemo plasirati na veliko takmičenje.
Rezime Sušićevih kvalifikacija:
Luxemburg- te utakmice se pobjeđuju i bez selektora
Albanija-remi u gostima zahvaljujući Sušićevoj kukavičkoj taktici,pobjedakući uz igru bez igre do 70minute
Rumunija-kući može se reći dobra utakmica s tim da smo imali dosta sreće, na strani katastofa protiv desetkovanih Rumuna.
Bjelorusija-u gostima presudio sretni penal ali eto odlična utakmica,kući mučenje te sretna pobjeda u zadnjim minutama sa 2 igrača više.
Francuska-poraz kući za koji je isključivo kriv Sušić(krenuo sa 6 ofanzivnih igrača) u gostima najbolje poluvrijeme u kvalifikacija,2.poluvrijeme kukavička igra koju je Sušić postavio protiv desetkovane Francuske.
I kad se sve pogledai zbroji postavljam pitanje da li Sušić zaslužuje šansu na osnovu jednog dobrog proluvremena u Francuskoj te 2 dvije recimo dobre utakmice protiv Bjelorusije i Rumunije( Rumunije kući,Bjelorusija na strani)?
Albanija-remi u gostima zahvaljujući Sušićevoj kukavičkoj taktici,pobjedakući uz igru bez igre do 70minute
Rumunija-kući može se reći dobra utakmica s tim da smo imali dosta sreće, na strani katastofa protiv desetkovanih Rumuna.
Bjelorusija-u gostima presudio sretni penal ali eto odlična utakmica,kući mučenje te sretna pobjeda u zadnjim minutama sa 2 igrača više.
Francuska-poraz kući za koji je isključivo kriv Sušić(krenuo sa 6 ofanzivnih igrača) u gostima najbolje poluvrijeme u kvalifikacija,2.poluvrijeme kukavička igra koju je Sušić postavio protiv desetkovane Francuske.
I kad se sve pogledai zbroji postavljam pitanje da li Sušić zaslužuje šansu na osnovu jednog dobrog proluvremena u Francuskoj te 2 dvije recimo dobre utakmice protiv Bjelorusije i Rumunije( Rumunije kući,Bjelorusija na strani)?
Zadnja izmjena: Aman, dana/u 19 nov 2011, 02:02, ukupno mijenjano 1 put.
Moj ti @burza ako ovako nastave i smrtovnica ce biti a ne nalazi.don_burza je napisao/la:sutra cu staviti nalaze od doktora ovdje na forum
Od ovakvih gluposti i srcka zna da klepi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sve sami biseru na forumu moj Burza. Ja samo cekam da se neko javi da kaze da Varesanovic treba biti selektor.harishp je napisao/la:Moj ti @burza ako ovako nastave i smrtovnica ce biti a ne nalazi.don_burza je napisao/la:sutra cu staviti nalaze od doktora ovdje na forum
Od ovakvih gluposti i srcka zna da klepi.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
ne valja kad ne napadas, ne valja kad napadasAman je napisao/la:
remi u gostima zahvaljujući Sušićevoj kukavičkoj taktici
poraz kući za koji je isključivo kriv Sušić(krenuo sa 6 ofanzivnih igrača)
ser del barça es el millor que hi ha !
Bez obzira ko je u igri Susic treba ostati ovaj i sledeci ciklus. Ako je izbor uoci ovih kvalifikacija bio iz nuzde sada je definitivno jasno da je to bio pun pogodak i da Susic bolje kotira od svih mogucih kandidata. Uostalom i ne mislim da BiH ima neke trenere...Amar Osim moze eventualno viditi reprezentaciju kantonalne lige Sarajevo u utakmici protiv Gorazda.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
baboitata je napisao/la:Bez obzira ko je u igri Susic treba ostati ovaj i sledeci ciklus. Ako je izbor uoci ovih kvalifikacija bio iz nuzde sada je definitivno jasno da je to bio pun pogodak i da Susic bolje kotira od svih mogucih kandidata. Uostalom i ne mislim da BiH ima neke trenere...Amar Osim moze eventualno viditi reprezentaciju kantonalne lige Sarajevo u utakmici protiv Gorazda.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Bihac-City-Boy
- Kontakt:
Definitivno sam zato da Susic i dalje ostane selektor BiH
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo
Drugar, prije 2-3 godine veliki Otmar Hitzfeld je sa jakom Švicarskom izgubio kod kuće od Luxemburga 1:2 u kvalifikacijama za SP...Aman je napisao/la: Luxemburg- te utakmice se pobjeđuju i bez selektora
Dakle kad već pratiš fudbal, prati malo fudbal! I koristi mozak - bolje se konta...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Aman je napisao/la:Amar Osim se dokazao i ovdje i u inostranstvu. OSVOJIO JE JAPANSKI KUP, a Sušić gdje god je otišao nigdje niti jedan dobar rezultat nije napravio. Ne kažem da bi Osim trebao biti selektor ali da je bolji od Sušića jeste.Dok god se budemo zadovoljavali pobjedama nad Bjelorusijom i takvim reprezentacijama nikada se nećemo plasirati na veliko takmičenje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Da Bog siđe i kaže da nije namještena ja bih mu rekao da laže.Goldy je napisao/la:Drugar, prije 2-3 godine veliki Otmar Hitzfeld je sa jakom Švicarskom izgubio kod kuće od Luxemburga 1:2 u kvalifikacijama za SP...Aman je napisao/la: Luxemburg- te utakmice se pobjeđuju i bez selektora
Dakle kad već pratiš fudbal, prati malo fudbal! I koristi mozak - bolje se konta...
Ako želiš da igraš ofanzivo to nećeš postići ako u napad gurneš 4 igrača a iza nijh 2.Scof1eld je napisao/la:ne valja kad ne napadas, ne valja kad napadasAman je napisao/la:
remi u gostima zahvaljujući Sušićevoj kukavičkoj taktici
poraz kući za koji je isključivo kriv Sušić(krenuo sa 6 ofanzivnih igrača)
- molotovljev
Izborom Amara Osima za selektora fudbalske reprezentacije BiH mnogi navijaci iste bi rekli zbogom,
to bi znacilo potpuni krah i mnogobrojne podjele unutar bh drustva...
Da li nam je to potrebno? Da li nam je potrebna privatizacija fudbalske reprezentacije BiH?
moderatoru,svojom retorikom,podsjecas me na jednog visokog funkcionera iz manjeg bh entiteta.
to bi znacilo potpuni krah i mnogobrojne podjele unutar bh drustva...
Da li nam je to potrebno? Da li nam je potrebna privatizacija fudbalske reprezentacije BiH?
moderatoru,svojom retorikom,podsjecas me na jednog visokog funkcionera iz manjeg bh entiteta.
F.K.SARAJEVO
- spielführer_21
- Kontakt:
Primjetio sam da je većina tih što bi prestali pratiti repku isti oni koji su opravdavali primitivizam naših navijača u duelu s Portugalom, tipa @skyisthelimit @megamon @bparena i slični. Ako dolazak Amara znači da će se smanjiti broj primitivaca na utakmicama reprezentacija, onda sam i ja ZA, iako sam dosad bio PROTIV.molotovljev je napisao/la:Izborom Amara Osima za selektora fudbalske reprezentacije BiH mnogi navijaci iste bi rekli zbogom,
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Sjecam se dobro izjava tipa sa ciganima samo ciganski nikako drugacije.spielführer_21 je napisao/la:Primjetio sam da je većina tih što bi prestali pratiti repku isti oni koji su opravdavali primitivizam naših navijača u duelu s Portugalom, tipa @skyisthelimit @megamon @bparena i slični. Ako dolazak Amara znači da će se smanjiti broj primitivaca na utakmicama reprezentacija, onda sam i ja ZA, iako sam dosad bio PROTIV.molotovljev je napisao/la:Izborom Amara Osima za selektora fudbalske reprezentacije BiH mnogi navijaci iste bi rekli zbogom,
I onda sestak puce ko kuca, plus 60.000 dusa na Luzu kada se probudise meni dah zastade.
cuj amar ahahaha, mislite da nam moze zavrsit koju tekmu, nije ba to BH liga, nit on ima te pare, PAPE je veliki gospodin za tog cobana...
Ovdje se radi o strahu i Zeljinihi navijaca sarajeva da jedna od ovih trenera ne uspije jer onda su jedni popusili.Sad za sad vode Zeljini navijaci jer pape je popusio jedne kvalifikacije e sad trebalo bi vidjet sta bi se desilo sa Amarom.Nije ni jedan zarepke ljudi sta vam je.samo Vaha,Dusko ili Petrovic ostalo je sve prdomahovina.Ovi sto su za Susica nek mi objasne i jedan razlog zasto on.Koje on kvalitete posjeduje.On meni lici na papka koji je malo nabacio dioptrije i fine garderobe i glumi da je dingospo.Vidilo se to protiv Portugala.Pa zini jadan nebio na igraca sta si stao kraj klupe ko maneken.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jelde , sa Susicem igramo najljepsi fudbal , kad je Ciro rasturio nekog od velikih sila kao sto smo mi Francusku, to sto nismo imali srece je druga stvar. ! Nego problem je u tome sto bi sad svi na selektorsku klupu jer nam je dosla izuzetno lagana grupa i Braco iz Vrbanjuse bi nas odveo na SP!Alipasino je napisao/la:Ovdje se radi o strahu i Zeljinihi navijaca sarajeva da jedna od ovih trenera ne uspije jer onda su jedni popusili.Sad za sad vode Zeljini navijaci jer pape je popusio jedne kvalifikacije e sad trebalo bi vidjet sta bi se desilo sa Amarom.Nije ni jedan zarepke ljudi sta vam je.samo Vaha,Dusko ili Petrovic ostalo je sve prdomahovina.Ovi sto su za Susica nek mi objasne i jedan razlog zasto on.Koje on kvalitete posjeduje.On meni lici na papka koji je malo nabacio dioptrije i fine garderobe i glumi da je dingospo.Vidilo se to protiv Portugala.Pa zini jadan nebio na igraca sta si stao kraj klupe ko maneken.
Kao sto vidite komentar je vrlo brzo lego naravno od navijaca sarajeva.Dakle ni jedan ni susic ni osim.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vidi ti kod njega nekih psiholoskih fraza sa kojim misli da ce me iznervirati
Sto se tice misljenja obicnih smrtnika anketa je pokazala svoje. Vidit cemo sta ce reci strucni ljudi , ako vec nisu rekli. Khaj price !