SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Guzove deremo!!!haha...Ma prvaci smo 100%...Svaka cast na golovima i dubiozi i zagoru... 
- adnan_nanda
- Kontakt:
jest pravilo 3 sedmice a ko nam garantuje da ce se on uopste vratit nakon ove kazne a kolko se sjecam vec je jedno kolo preskocio pa jedno igrao sa onim svojim "svemirskim" rezultatima od 10:0 isl. al et sigurno se bojite da nebudemo bolji na tabeliRK Gradacac je napisao/la:Pravilo je tri sedmice, pa tek onda smijete trazit nove igrace. Hajde malo da se drzimo pravila, pa ne igramo u pare jbg.
PS.pobjedili smo 2:1
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Kako mislis da niko ne postuje pravila? :S Pa zasto onda igramo ovo? Zasto Eaglesa, Kneleta i ostale peglamo rezultatima i svime .. Ako niko ne postiva pravila igre, prekinimo je, ha ja.. 
Support Velez, It's logical! ★
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ne znam za vas ali ja postujem pravila. Moja ekipa vec drugi ili treci put igra s igracem manje pa ja jos ni jednom nisam trazio zamjenu za nekog. Nit cu trazit sve dok neki igrac ne preskoci tri utakmice zaredom. Pa nije PL BIH pa da mora sve bit nastimano
Neko ce osvojit prvenstvo, mi ostali cemo cestitati i to je to. Tri ekipe mozda ispadaju, a mozda i ne... jos se ne zna sistem natjecanja za sljedecu sezonu.
Neko ce osvojit prvenstvo, mi ostali cemo cestitati i to je to. Tri ekipe mozda ispadaju, a mozda i ne... jos se ne zna sistem natjecanja za sljedecu sezonu.
010 ISN'T JUST A CODE
Sistem natjecanja za sljedeću sezona je 12 ekipaRK Gradacac je napisao/la:Ne znam za vas ali ja postujem pravila. Moja ekipa vec drugi ili treci put igra s igracem manje pa ja jos ni jednom nisam trazio zamjenu za nekog. Nit cu trazit sve dok neki igrac ne preskoci tri utakmice zaredom. Pa nije PL BIH pa da mora sve bit nastimano![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Mozda si primjetio da su mijenjane prognoze sad u ovom mecu protiv tvoje ekipe,iz razloga da se ispostuju pravila jer smo imali vise istih rez. nego dozvoljeno. Al et sreca nas posluzi bas zbog toga jer sam 2x pogodioRK Gradacac je napisao/la:Ne znam za vas ali ja postujem pravila. Moja ekipa vec drugi ili treci put igra s igracem manje pa ja jos ni jednom nisam trazio zamjenu za nekog. Nit cu trazit sve dok neki igrac ne preskoci tri utakmice zaredom. Pa nije PL BIH pa da mora sve bit nastimano![]()
Republika Zenica
Ove sezone opstanak, iduće borba za Evropu
Vamos!
Vamos!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Rezultati 9. kola:
Joint_FC - Spamm 2:3
Delfin - Backspace 4:0
Blue Train - Mislish United 1:3
Bayern - Čekićari 2:3
Crazy Legs - BH Fanaticos 2:1
Tabela nakon 9. kola:
http://sportsport.ba/sportsport_liga/co ... hp?champ=2
NAPOMENA: Pošto skritpa za tabelu nije bazirana na neparne brojeve liga, "slobodna" nemojte brojati, dakle samo prvih 11 timova na tabeli. "Slobodna" bi trebala iduće godine popuniti jedna ekipa, planira se od naredne godine igrati sa 12 ili 10 ekipa. No, ima do kraja sezone još da se igra
Joint_FC - Spamm 2:3
Delfin - Backspace 4:0
Blue Train - Mislish United 1:3
Bayern - Čekićari 2:3
Crazy Legs - BH Fanaticos 2:1
Tabela nakon 9. kola:
NAPOMENA: Pošto skritpa za tabelu nije bazirana na neparne brojeve liga, "slobodna" nemojte brojati, dakle samo prvih 11 timova na tabeli. "Slobodna" bi trebala iduće godine popuniti jedna ekipa, planira se od naredne godine igrati sa 12 ili 10 ekipa. No, ima do kraja sezone još da se igra
kako sam primjetio tebela ima dosta gresaka pa provjeriKnele je napisao/la: Tabela nakon 9. kola:
Republika Zenica
Jao što ovi zakidaju na bodovima, ko Ušanović i Dominković 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Navedi nam greške, teško smo došli do rezultata od 2 do 5. kola, pa možda je Eagles tu negdje pogriješio.dubioza je napisao/la:kako sam primjetio tebela ima dosta gresaka pa provjeriKnele je napisao/la: Tabela nakon 9. kola:
joint fc u 8 kolu 11 bodova sad izgubio a ima 13
cekicari u 8 kolu 7 bodova sad pobijedili a ima 9
space u 8 kolu 5 bodova sad izgubili a ima 3
train u 8 kolu 5 bodova sad izgubili a ima 6
to je sto sam primjetio
cekicari u 8 kolu 7 bodova sad pobijedili a ima 9
space u 8 kolu 5 bodova sad izgubili a ima 3
train u 8 kolu 5 bodova sad izgubili a ima 6
to je sto sam primjetio
Republika Zenica
Previše grešaka...Treba ovako
delfin 15
bayern 14
bhf 13
joint 12
mislish 12
spam 11
klupa 11
c.legs 11
cekicari 10
space 5
b.train 5
delfin 15
bayern 14
bhf 13
joint 12
mislish 12
spam 11
klupa 11
c.legs 11
cekicari 10
space 5
b.train 5
Poenta je u tome što smo do sada ja i Eagles ručno računali tabelu i ubacivali, znači svako kolo smo morali sami zbrajati bodove, gol razliku, pobjede, poraze...itd...
Sada skripta automatksi azurira rezultate, što je sto posto provjerenije nego naše. Mislim da je ovo pravi i najtačniji poredak, no poradit ćemo još na ovome, moguće je da negdje se pogriješilo, nažalost.
Sada skripta automatksi azurira rezultate, što je sto posto provjerenije nego naše. Mislim da je ovo pravi i najtačniji poredak, no poradit ćemo još na ovome, moguće je da negdje se pogriješilo, nažalost.
Pogriješilo se je 100%...Ovu tabelu što sam ti stavio sam ja ručno uradio i 100% je tačna...Knele je napisao/la:Poenta je u tome što smo do sada ja i Eagles ručno računali tabelu i ubacivali, znači svako kolo smo morali sami zbrajati bodove, gol razliku, pobjede, poraze...itd...
Moja ekipa Crazy Legs nastavlja odlicnu seriju od uzastopnih pobjeda...opet smo ja i adnan bili strijelci, idemo ka vrhu tabele sobzirom da smo sada u sredini 
mB!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Da nije malo previse, ako ce se igrat dvokruznim sistemom... Mozda je bolje dvije lige po 6 klubova...Knele je napisao/la:
Sistem natjecanja za sljedeću sezona je 12 ekipa
010 ISN'T JUST A CODE
Ipak ni moja nije tačnabayer 04 je napisao/la:Pogriješilo se je 100%...Ovu tabelu što sam ti stavio sam ja ručno uradio i 100% je tačna...Knele je napisao/la:Poenta je u tome što smo do sada ja i Eagles ručno računali tabelu i ubacivali, znači svako kolo smo morali sami zbrajati bodove, gol razliku, pobjede, poraze...itd...
- bilalinho2
- Kontakt:
samo da vas obavjestim da sam promjenio nick u bilalinho ja sam prije bio tm 87 2 pa su me banovali necu o tome da raspravljam ali eto da vas obavijestim pa cu ostala kola igrat pod ovim imenom:)
Rz 88 pp 3 smo hahah losi na strani a dobri na svom ubise nas gostovanja al hajd eto 2 boda za liderom zaostajemo:)
Rz 88 pp 3 smo hahah losi na strani a dobri na svom ubise nas gostovanja al hajd eto 2 boda za liderom zaostajemo:)
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.