Ofiraže - smijeh do suza
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ofiraže - smijeh do suza
Kad sam bio mladji,stara me cesto znala natjerat da usisavam svoju sobu, a kao i svakom klincu nije mi bilo nista mrze od tih kucanskih poslova. I tako sam ja smislio dobru ideju kako da se izvucem, zatvorim vrata svoje sobe i ostavim usisivac da odradi svoje
. Jednom tako udjem u sobu, upalim usisivac, legnem na krevet i opalim po tetrisu. I zaigram se ja tih igrica, bog zna kolko je usisivac radio, staroj valjda bilo cudno sta ja to toliko radim i udje u sobu. Vrata se otvaraju, ja lezim na ledjima i drzim tetris, stara gleda sa vrata veli sta to radis, reko zaboravio ugasit usisivac (nisam mogo nista bolje smislit u tom trenutku)
Uvjek se sam sebi smijem kad se sjetim ove scene 
Nije odavno ova tema posjećena ali nakon jučerašnjeg dana u mojoj školi ovu priču moram sa vama podijeliti. U mojoj školi u Kaknju postoji jedna legendarna profesorica muzičkog obrazovanja po imenu Mirsada. Žena je baš ono fina sve, šta joj djeca rade na časovima i slično tome nije humano i sam sam tako se zez'o i danas mi je krivo ali Bože moj. I jučer ta žena izlazi iz kabineta i sad tu moj razred idemo na bosanski i ovaj drugi koji ide na matematiku, i tu te dvije profesorice idu skupa i ta Mirsada izlazi iz svoga kabineta. A ima jedan lud lik k'o struja istjerali ga iz Medrese i vamo doš'o i sad u trenutku kad' je prof.Mirsada pored njega prolazila drekne se lik pored glave joj "Mirsada,kraljuuuu". Mi smo popadali od smijeha, a ove dvije profesorice onako ono
i nešto mu glumile.
A jednom dok smo mi imali čas kod te žene moj jedan kolega iz razreda kaže sad' ću izaći tamo ispred table i baciti se kao da je dobio neki napad i mi mislili zeza se i frajer izađe i samo pade. Mi se valjali 30 sekundi ne možemo sebi doći i izvedemo ga vani. Kasnije on ulazi i kao "profesorice ja sam mogao umrijeti vi ništa i jadna žena kao izvinite djeco meni nije dobro". I napusti čas. Žalost.
A jednom dok smo mi imali čas kod te žene moj jedan kolega iz razreda kaže sad' ću izaći tamo ispred table i baciti se kao da je dobio neki napad i mi mislili zeza se i frajer izađe i samo pade. Mi se valjali 30 sekundi ne možemo sebi doći i izvedemo ga vani. Kasnije on ulazi i kao "profesorice ja sam mogao umrijeti vi ništa i jadna žena kao izvinite djeco meni nije dobro". I napusti čas. Žalost.
Tako blizu, a tako daleko.
Normala, nije smiješno kad se priča al' šta je tu je.
Allegri je gospodin!
Jedna od najvecih ofiraza kojima sam prisustvao (tj. bio sam u prolazu) se desila prije 2-3 godine.
Izlazim ja iz kladje cini mi se i vidim na nekih dvadesetak metara od mene stoji mi komsija.
Inace lik je slijep.
U tom momentu prilazi mu neki lik (jaran neki sta li) i govori:"gdje si sule sokole,sta ima?"
Ja se sj3bo.
Izlazim ja iz kladje cini mi se i vidim na nekih dvadesetak metara od mene stoji mi komsija.
Inace lik je slijep.
U tom momentu prilazi mu neki lik (jaran neki sta li) i govori:"gdje si sule sokole,sta ima?"
Ja se sj3bo.
Na faxu mi bili prva godina(masinski fakultet) i sad imali mi predavanja iz matematike(drzala Rajfa Musemic).Bilo nas dosta tada na prvoj godini i sad uvijek bilo neke zezancije.Na pocetku predavanja ona nama da papir da se potpisemo i onda na zadnjem casu nas prozove da vidi ko je tu.I sad je jedan lik potpisao BESLIC HALID i DJIPALO JUNUZ.I sad ona cita spisak i dodje do Halida,Kaze Beslic Halid, a vamo raja poce da se smije.Kad ona opet ima li Halida,a mi jos vise se smij.Kaze nema Halida minus.Al odmah zatim procita Djipalo Junuz,pa kaze ima li Junuza?Kad je to rekla, e tad je plac nastao mi nismo mogli da dodjemo sebi od smijeha.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Pa sto bolan Rajfu sto niste Aleksandru. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa znaju kome mogu,a kome ne mogu,realno..hilmo je napisao/la:Pa sto bolan Rajfu sto niste Aleksandru.
Zato sad vise i ne provjerava ko je tu,ko nije
Rajfa legenda
Usput super profesorica 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
E ovo si izmislio da je'be jež ježa.Dzoni je napisao/la:Jedna od najvecih ofiraza kojima sam prisustvao (tj. bio sam u prolazu) se desila prije 2-3 godine.
Inace lik je slijep.
Ja se sj3bo.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
isfur zesci sam dozivio u djetinstvu kad me zovnuo jaran da igramo fife il nesto tako, kaze sam sam kuci, reko hajd dobro, dolazim ja, kucam na vrata, kad vidim na "špijunki" neko gleda, reko garant on, reko je da je sam, ja se poceo glupirat, face neke slazem, lupam se po škembetu, kad otvaraju se vrata, kad dajdzinica mu, kaze sta ti je sine
pa reko, izvinite, jel Esmir tu
kako me covjek isfura, cuj sam, e...
evo jos jedan, otisli mi u Cazin, posto od tamo imam familije i sad da upoznamo zeta, koji se tada zabavljao sa nasom rodicom, uglavnom, vecina je to dijaspora, folovi golovi, i sad ima jedan klub zove se XL i tada je gostovao Boban Rajovic, taj zet gotivi nas, o Sarajlije, gdje ste, to se pjeva, Heinekeni su tu, kad oko 4 ujutro, izlazimo mi iz kluba, prolazimo pored nekog grila, kao popularan je tamo ko kod nas Otrov, kaze zet hoces ti hamburger, ma reko necu sad, em smo popili tad, kaze on ja cu uzet, pojede ga on, kad se covjek smuci, poce se valjat muka mu, hoce da spava na nekim klupama u centru grada, raja prolazi, on poce povracat i prditi u isto vrijeme, a rodica blehnula u mene, ja šatro ne kontam da on prdi, šatro kuliram nesto, trazim po ulici, okrenem se, kad ovaj rodjak pored naseg auta na parkingu usao u tudje i spava na sjedistu suvozaca
kad dodje frajer cije je auto, smije se, kaze ma neka ga
kako je on usao, ma nema sta nego da je otkljucano bilo, nije provaljivao garant 
evo jos jedan, otisli mi u Cazin, posto od tamo imam familije i sad da upoznamo zeta, koji se tada zabavljao sa nasom rodicom, uglavnom, vecina je to dijaspora, folovi golovi, i sad ima jedan klub zove se XL i tada je gostovao Boban Rajovic, taj zet gotivi nas, o Sarajlije, gdje ste, to se pjeva, Heinekeni su tu, kad oko 4 ujutro, izlazimo mi iz kluba, prolazimo pored nekog grila, kao popularan je tamo ko kod nas Otrov, kaze zet hoces ti hamburger, ma reko necu sad, em smo popili tad, kaze on ja cu uzet, pojede ga on, kad se covjek smuci, poce se valjat muka mu, hoce da spava na nekim klupama u centru grada, raja prolazi, on poce povracat i prditi u isto vrijeme, a rodica blehnula u mene, ja šatro ne kontam da on prdi, šatro kuliram nesto, trazim po ulici, okrenem se, kad ovaj rodjak pored naseg auta na parkingu usao u tudje i spava na sjedistu suvozaca
#hilmo, nije tad Aleksandra radila na faxu.Ja mislim da je dosla slijedece godine kad smo mi bili 2.godina, tako da nam nije nikad ona predavala.A najjaci profesor je Voloder, gospodin covjek 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- alan_kardec
- Kontakt:
Sa dvojicom likova vozarim na posao, pošto ovaj jedan ima auto na plin vozimo se sa njim. Svako drugo jutro, prešlo nam u rutinu, utalimo se po petaka, ovaj vozač kupi drinu, ja žvake, a ovaj treći malu kiselu ili neki gazirani sok jer je skoro svako veče lik pjan
, a za ostatak naspemo plina. Prije neko jutro pokupujemo mi sve to i ovaj vozač naspe plina za dvadeset km jer mora ranije izaći sa posla i otići nešto do Visokog. Kad je pumpadžija vidio da sipamo za cvaju pita nas : gdje ćete to momci na teren?
Sad dokaz da plavuše ne smatraju džabe za najgluplje cure.
Ova dotična je išla sa mnom u osnovnu, sad radi u lokalnoj kladionici, ja sam joj bar 120 puta morao ponoviti svoj članski broj da bi ga konačno zapamtila. Ali niije ni to glavni ispad. Nedavno mi priča jedan kolega koji je sa njom išao u srednju, navodno je profesorka geografije izvela da odgovara, na tabli okačena karta svijeta, profesorica je ispituje, ova veze nema, lupa neke gluposti, i u jednom momentu, kad je vidjela da ova pojma nema, profesorica je pita šta se na karti označava plavom bojom, a ova odgovara "nebo".

Sad dokaz da plavuše ne smatraju džabe za najgluplje cure.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Cautinho
- Kontakt:
Nije to nista.
Ja sam bio sa jednon tukom u razredu koja nije znala pokazati BiH na karti BiH
Keep walking.
izlazili ja i dvojica jarana u dibek (sarajlije znaju gdje je to), i preko puta nas sjede dvije djevojke i momak. ja i ovaj jaran nafuramo drugog jarana da priđe djevojci preko puta jer ga navodno gleda. mi opalili standardne fazone: pa gleda te budalo, prelijepa, ovo ono.
i mi njemu tako dosađivali dok mu nije preostalo izbora i reče haj dobro, tražiću broj kad krenu. i sjedili smo mi još dobrih pola sata, a dogovor bio da mi krenemo kada i oni. čim smo vidjeli da ustaju, ja i ovaj prvi jaran odma ustanemo i zauzmemo poziciju da vidimo šta će biti, i prolaze kraj nas, kad ovaj prođe pored obje djevojke i priđe momku da ga pita kako se njih dvije zovu. ja nisam mogao doći sebi. damn
ali to nije najtužnije, idući dan u isto vrijeme mi na istom mjestu, kad dolazi isti frajer kao od dan prije, iste djevojke i još jedan momak. i kako prolaze kraj nas, ovaj što ga je moj jaran pitao za imena prepozna ovog bisera i mrtav hladan reče: pa ti si onaj što si me pitao za njihova imena, i pokaza na njih.
i mi njemu tako dosađivali dok mu nije preostalo izbora i reče haj dobro, tražiću broj kad krenu. i sjedili smo mi još dobrih pola sata, a dogovor bio da mi krenemo kada i oni. čim smo vidjeli da ustaju, ja i ovaj prvi jaran odma ustanemo i zauzmemo poziciju da vidimo šta će biti, i prolaze kraj nas, kad ovaj prođe pored obje djevojke i priđe momku da ga pita kako se njih dvije zovu. ja nisam mogao doći sebi. damn
ali to nije najtužnije, idući dan u isto vrijeme mi na istom mjestu, kad dolazi isti frajer kao od dan prije, iste djevojke i još jedan momak. i kako prolaze kraj nas, ovaj što ga je moj jaran pitao za imena prepozna ovog bisera i mrtav hladan reče: pa ti si onaj što si me pitao za njihova imena, i pokaza na njih.
Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 13 apr 2014, 01:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Odlazi Safete.
kad su nama radili kupatilo, i sad u kuci se svojoj nemoš pokenjat ..
crnjak bude, al haj mi komsijama ujutro odemo.
vrata pored zive dvije cure prelijepe, vrsnjakinje, i mi kucni prijatelji s njima.
hajd ja obavim svoje tu kod njih i cekam brata da i on svoje obavi. nema njega 5-10-15 minuta..
kontam sta radis unutra majmune. kad on izlazi mokro mu pola trenerke ( trenerka siva pa se vidi sve gdje je voda ).
ja njemu sta ti bi bolan, skupila se porodica ispred vrata, nikad izac .
buraz izlazi i samo projuri, kaje nista me ne pitaj.
izasli mi iz stana, kad on izvadi nesto mokro iz trenerke i otrese od zid, ljut ko ris ..
ja njemu sta je bolan ?? kaze ama nista me ne pitaj ! a on stariji brat nisam mu smio dosadjivat da ne dobijem batina.
kad poslije dva sata on se meni otvori u kuci i poce pricat sta je radio onol'ko u WC-u ..
kaje jarane ja se posro i bio mi crnjak jer je ostalo **** na porculanu onom, nije usla bez košća. ja ono hocu da prsnem od smijeha, ali suzdrzavam se, jer je on mrtav ozbiljan i vidim neugodno mu.
nastavlja on, kaze sta cu brate, moram obrisat, ruzno da ostane onako. ja za toaletni, papira nigdje nema ..
i sta cu uzmem onu rolnu od toaletnog kartonsku ..
i o'struga ja buraz, baci rolnu, kad sam pustio vodu ono neće da ode .. kad nisam WC poplavio, poceo mi se vracat onaj karton i šolja pjenit .. ja se ufatio za stomak od smijeha, savio se isto buranija
i sta cu jarane moj, ja ruku unutra i izvadim, ne mogu ostavit onako .. nisam imo gdje stavit' a ono smrdi i ja stavim u djep i izadjem.
znaci on u komsiluku poznat kao ozbiljan i zreo momak, fakultet zavrsavo a to mu se desi
ja sam tad oplako ko nikad, i sad kad ga vidim kazem mu cesto "nista me ne pitaj"
crnjak bude, al haj mi komsijama ujutro odemo.
vrata pored zive dvije cure prelijepe, vrsnjakinje, i mi kucni prijatelji s njima.
hajd ja obavim svoje tu kod njih i cekam brata da i on svoje obavi. nema njega 5-10-15 minuta..
kontam sta radis unutra majmune. kad on izlazi mokro mu pola trenerke ( trenerka siva pa se vidi sve gdje je voda ).
ja njemu sta ti bi bolan, skupila se porodica ispred vrata, nikad izac .
buraz izlazi i samo projuri, kaje nista me ne pitaj.
izasli mi iz stana, kad on izvadi nesto mokro iz trenerke i otrese od zid, ljut ko ris ..
ja njemu sta je bolan ?? kaze ama nista me ne pitaj ! a on stariji brat nisam mu smio dosadjivat da ne dobijem batina.
kad poslije dva sata on se meni otvori u kuci i poce pricat sta je radio onol'ko u WC-u ..
kaje jarane ja se posro i bio mi crnjak jer je ostalo **** na porculanu onom, nije usla bez košća. ja ono hocu da prsnem od smijeha, ali suzdrzavam se, jer je on mrtav ozbiljan i vidim neugodno mu.
nastavlja on, kaze sta cu brate, moram obrisat, ruzno da ostane onako. ja za toaletni, papira nigdje nema ..
i sta cu uzmem onu rolnu od toaletnog kartonsku ..
i o'struga ja buraz, baci rolnu, kad sam pustio vodu ono neće da ode .. kad nisam WC poplavio, poceo mi se vracat onaj karton i šolja pjenit .. ja se ufatio za stomak od smijeha, savio se isto buranija
i sta cu jarane moj, ja ruku unutra i izvadim, ne mogu ostavit onako .. nisam imo gdje stavit' a ono smrdi i ja stavim u djep i izadjem.
znaci on u komsiluku poznat kao ozbiljan i zreo momak, fakultet zavrsavo a to mu se desi
ja sam tad oplako ko nikad, i sad kad ga vidim kazem mu cesto "nista me ne pitaj"
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Jbg,mogu ja tebe ubjedzivat do sutra da je ovo istina,ali ti si vec odlucio da nije.*p!p!t@* je napisao/la:E ovo si izmislio da je'be jež ježa.Dzoni je napisao/la:Jedna od najvecih ofiraza kojima sam prisustvao (tj. bio sam u prolazu) se desila prije 2-3 godine.
Inace lik je slijep.
Ja se sj3bo.![]()
![]()
![]()
A prica je fakat istinita.
Nedavno, prije par dana, ja dosao u DZ Kumrovec na Otoci, renoviranje u toku i jedan bauštelac galami s trećeg sprata, ELVIREEEEEEEEEEEE, ELVIREEEEEEEEEE, javlja se lik sa portirnice, Šta je??? Kaže mu ovaj, pa hajde gore, nemoj me žegat više, gdje si to otišo??? Ma evo me doljeeeeeeeeeee, ama hajde gore više, kad izlazi lik na treci sprat, sav zadihan, govori, sta je bilo, ko me zove, kaze baustelac, ma ja zovem svog Elvira, kolegu
jel se i ti zoves Elvir
lik se samo vrati, ono neofirno 
Ima i gore, da ti bivša nađe Tuzlu u MostaruCautinho je napisao/la:Nije to nista.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Ofiraže - smijeh do suza
Dex,tebi svaka čast,i raja si,i hvala sto mi lajkas po facebooku,ali previse forsiras tu pricu,bivsa,sadasnja,buduca,osjecam se kao najveci klosar na planeti.
Znan ja da si ti zavodnik i sve,da te opsjedaju cijeli Zavidovici,da ne mozes izaci iz kuce da te koja ne zaskoci,ali daj brate smanji malo dozivljaj,jer ne vidim kome imas sta dokazivati.
Lp
Znan ja da si ti zavodnik i sve,da te opsjedaju cijeli Zavidovici,da ne mozes izaci iz kuce da te koja ne zaskoci,ali daj brate smanji malo dozivljaj,jer ne vidim kome imas sta dokazivati.
Lp
Keep walking.
Re: Odg: Ofiraže - smijeh do suza
Pričam o ofiraži, a nisam ja kriv što je bivša, da nije bila ništa, napiso bi' neka iz škole, vatevaCautinho je napisao/la:Dex,tebi svaka čast,i raja si,i hvala sto mi lajkas po facebooku,ali previse forsiras tu pricu,bivsa,sadasnja,buduca,osjecam se kao najveci klosar na planeti.
Lp
I had an appointment with you tonight… in Samarra.