Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ipetm
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la ipetm » 16 okt 2013, 21:44

Nije Avdija kvalitet za repku, ali treba uzeti u obzir da je on i "žrtva" Papetove postavke, gdje nemamo desnog krila. Avdija je jedini igrač na kompletnoj desnoj strani, a mi očekujemo da probije u ofanzivi, a i da zatvara u defanzivi. Protiv Litvanije i sličnih repki možemo tako, protiv jačih teško. To je pokazao Weiss koji je levatio Avdiju više puta upravo zbog toga.
Moje viđenje, nestručno.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 16 okt 2013, 22:11

Idemo svi, Avdija, Avdija, Avdija....

slika

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 16 okt 2013, 22:13

Realno Avdija drži sam desnu stranu dok su lijevo Lula i Sejo ali to nije opravdanje za stvarno nikakav učinak prema našim napadačima.Pa lik lopti ništa ne zna..pa da pokuša,trzne,neki lažnjak,dribling,ama ništa totalno ništa ..pa e b o t e sam Avdija mi je sinoć pojeo kilu živaca..Pa niko ne traži da prođe tri igrača asistira,da gol..ali on čistu loptu ne zna centrirati, igrač 5 m.od njega i on ga uspije tri puta za redom pogoditi...ma opet se bezveze palim i nerviram... :twisted:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 okt 2013, 22:33

Cautinho je napisao/la:Nadam se da ce se na osnovu uspjeha BiH reprezentacije nas Avdija probiti u neki jaci klub ili ligu,pa da mozda bude nesto od njega.
Vidi se da se trudi i da ima zelje i srca,ali kad ti je klub Hajduk,tesko da mozes iz toga profitirati.
A i mlad je vala...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 okt 2013, 01:36

Je li ono aut pogresno izveo na pocetku utakmice? :lol:

Trudi se lik, ali ne mozemo na SP sa njim i Sunjicem. To su jedini igraci na spisku koji ni pod razno nisu kvalitet za SP. Ako Vranjes ozdravi i vrati se u solidnu formu, Vrsajevic bi trebao bit gotov sa repkom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 17 okt 2013, 02:05

Cautinho je napisao/la:Nadam se da ce se na osnovu uspjeha BiH reprezentacije nas Avdija probiti u neki jaci klub ili ligu,pa da mozda bude nesto od njega.
Vidi se da se trudi i da ima zelje i srca,ali kad ti je klub Hajduk,tesko da mozes iz toga profitirati.
Eto, kao da nije bio u vecem klubu od Hajduka, i u kvalitetnijoj ligi od Hr. pa nije uspio razviti svoj nevidjeni talent do neslucenih granica

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 17 okt 2013, 12:43

slika
:mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 okt 2013, 12:52

Avdija je heroj svoje ulice, tamo djeca pjevaju, ti si heroj nase uliceeeeee
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 17 okt 2013, 13:39

Da te niiiijeeee Avdiiijaaaaa

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 17 okt 2013, 13:45

Treba covjeka malo i podrzat a ne ovoliko bezrazlozno kenjat ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 okt 2013, 14:05

Čovjek gine kao malo ko na terenu, al ga jednostavno njegovo neznanje sputava u dokazivanju kvaliteta kojeg nema. Dribling mu je k'o u dijeteta od 5 godina, gurni loptu ispred sebe i trči.

Ono što je @Cartman rekao je apsolutno tačno. Ako ćemo se držati principa da samo najbolji idu na SP, dvojica koju ne bismo trebali gledati tamo jesu Avdija i Toni. Toni je odigrao samo prvu utakmicu protiv amatera u ovom kvalifikacijskom ciklusu, i to iz razloga zato što nismo imali alternativu trećeg štopera kojeg je on tada igrao u onoj formaciji 3 - 5 - 2 i tu je znao da ispadne.

Pozvan je radi ozlijede Pandže. Pandžinu situaciju znamo, dobio je klub, počeo redovno igrati, i svoje mjesto zauzima koje zaslužuje. Po zaslugama i Vranješ je jedan od sigurnih putnika na SP, jedino ako ne bude igrao dobro, naravno. Tu su i Bićo i Zukanović, a dolazi skoro i Kolašinac, tako da, imamo i štopera koji mogu igrati desnog beka u nedostatku istog, u slučaju da Mujdža ne bude spreman.

Nadam se da će stručni štab na čelu sa selektorom uraditi dobar posao, i pripremiti ekipu, te ojačati roster pred takmičenje kojeg svi sa nestrpljenjem iščekujemo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 okt 2013, 15:42

bhsport je napisao/la:Avdija je heroj svoje ulice, tamo djeca pjevaju, ti si heroj nase uliceeeeee
Avdija odgovara:"Uvijek sam sanjao biti heroj,ne kao James Bond,prokleti tajni agent.Zelio sam biti heroj ulice" :lol: .
Mozda ce netko misliti da imam nesto protiv ovog momka,ali definitivno nije mu mjesto medju putnicima u Brazil.Uz Sunjica sigurno nasa i najslabija karika u reprezentaciji.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 17 okt 2013, 16:05

Adi_Zepce je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Avdija je heroj svoje ulice, tamo djeca pjevaju, ti si heroj nase uliceeeeee
Avdija odgovara:"Uvijek sam sanjao biti heroj,ne kao James Bond,prokleti tajni agent.Zelio sam biti heroj ulice" :lol: .
Mozda ce netko misliti da imam nesto protiv ovog momka,ali definitivno nije mu mjesto medju putnicima u Brazil.Uz Sunjica sigurno nasa i najslabija karika u reprezentaciji.
UF kako sam volio nekad ovu pjesmu, što me sjeti !!

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 17 okt 2013, 16:12, ukupno mijenjano 2 puta.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 okt 2013, 16:11

Avdija zakucao si se u estradno nebo sa ove dvije zadnje tekme. Man Utd ti ne gine. I onako im nema Rafaela, muče se. To ti je šansa. :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 17 okt 2013, 16:34

Ne kontam kako jos uvjek imate obraza pricat najvece gluposti o Avdiji..posebno nakon ove dvije zadnje utakmice...
Cuj Weiss ga vozo...covjek cuva dvojicu sam na strani...tj Weissa i jos jednog...a tog istog Weissa cuvaju po dvojica Grka i opet ih voza...
A de mi reci koji jos igrac pretrca u repki onoliko koliko je Vrsajevic...
Na lijevoj strani Salihovic i Lulic i zadnjih 10 minuta nemogu da trce...covjek ih izvoza jer nisu imali kapi energije da potrce pa moradosmo pravit prekrsaj na 20 metara... a Vrsajevic sam pretrca ko njih obojica i to jos izaso prije kraja...
Covjek je uradio sve sto je trebo...
zatvorio svoju stranu...
probijo po strani...
dvojica na njemu...
nabacio par dobrih lopti...bez zamahaca...nego da se iznenadi odbrana prije nego sto se postave...
par sto su blokirali otislo je u korner ili u aut...znaci jos uvjek pritisak...

a sta su Lulic i Salihovic uradili...
tonu zamahaca i bezveznih bezopasnih centarsuta ..jer dok ti uradis zamahacu...ono sto Dzeko i Ibisevic pobjegnu odbrani izgubi se dok se Lulic i Salihovic ponovo nastimaju za centarsut....

Pogledaj kod gola...Dzeko na lijevoj strani se otvara jer nema ni Lulica ni Salihovica...
a kritikujete Vrsajevica...

De ovako...nek mi neko kaze ....bil salihovic mogo uradit sam po strani ono sto je Vrsajevic...ili eto Lulic...da zatvori stranu i da se ubaci jedno 20 puta i nabaci i izbori korner...

Pricate SUPLJE...

Vrsajevic je odigro odlicno...i nadam se da su to primjetili i skauti 5tice...nadam se da ce na proljece obuci dres neke od jacih evropskih ekipa...jer to i zasluzuje...pokazo je da uz kvalitetne igrace oko sebe moze da igra i u najtezim Evropskim utakmicama...

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 17 okt 2013, 16:38

FaraonTM je napisao/la:Avdija zakucao si se u estradno nebo sa ove dvije zadnje tekme. Man Utd ti ne gine. I onako im nema Rafaela, muče se. To ti je šansa. :D
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... razil.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako si ti osobno doživio ovaj uspjeh? Nisi u Hajduk stigao kao reprezentativac...

Mislim da sam šansu, koja je došla nakon ozljede Mujdže, iskoristio na najbolji mogući način ????

Rios

Post Postao/la Rios » 17 okt 2013, 17:20

PlavoZuti je napisao/la:Ne kontam kako jos uvjek imate obraza pricat najvece gluposti o Avdiji..posebno nakon ove dvije zadnje utakmice...
Cuj Weiss ga vozo...covjek cuva dvojicu sam na strani...tj Weissa i jos jednog...a tog istog Weissa cuvaju po dvojica Grka i opet ih voza...
Na lijevoj strani Salihovic i Lulic i zadnjih 10 minuta nemogu da trce...covjek ih izvoza jer nisu imali kapi energije da potrce pa moradosmo pravit prekrsaj na 20 metara... a Vrsajevic sam pretrca ko njih obojica i to jos izaso prije kraja...
zatvorio svoju stranu...
probijo po strani...
dvojica na njemu...
nabacio par dobrih lopti...bez zamahaca...nego da se iznenadi odbrana prije nego sto se postave...

tonu zamahaca i bezveznih bezopasnih centarsuta ..jer dok ti uradis zamahacu...ono sto Dzeko i Ibisevic pobjegnu odbrani izgubi se dok se Lulic i Salihovic ponovo nastimaju za centarsut....

Pogledaj kod gola...Dzeko na lijevoj strani se otvara jer nema ni Lulica ni Salihovica...

De ovako...nek mi neko kaze ....bil salihovic mogo uradit sam po strani ono sto je Vrsajevic...ili eto Lulic...da zatvori stranu i da se ubaci jedno 20 puta i nabaci i izbori korner...

Pricate SUPLJE...

Vrsajevic je odigro odlicno...i nadam se da su to primjetili i skauti 5tice...nadam se da ce na proljece obuci dres neke od jacih evropskih ekipa...jer to i zasluzuje...pokazo je da uz kvalitetne igrace oko sebe moze da igra i u najtezim Evropskim utakmicama...
Nisam znao sta prije da citiram iz ovog tvog posta,al na kraju je pobjedio ipak ovaj tvoj zakljucak..Koje bolan najteze utakmice?? Amateri iz Lihtenstajna?? Protiv Litvanije je vec pokazao koliko je limitiran,pola centarsuteva su mu izblokirali,dva puta je 1 na 1 izgubio loptu,u odbrani je ispao par puta..Sta li si ti samo gledao..I da,taman ce ga kupiti sa 27 godina.. :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 17 okt 2013, 17:30

Rios je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Ne kontam kako jos uvjek imate obraza pricat najvece gluposti o Avdiji..posebno nakon ove dvije zadnje utakmice...
zatvorio svoju stranu...
probijo po strani...
dvojica na njemu...

Pricate SUPLJE...

Nisam znao sta prije da citiram iz ovog tvog posta,al na kraju je pobjedio ipak ovaj tvoj zakljucak..Koje bolan najteze utakmice?? Amateri iz Lihtenstajna?? Protiv Litvanije je vec pokazao koliko je limitiran,pola centarsuteva su mu izblokirali,dva puta je 1 na 1 izgubio loptu,u odbrani je ispao par puta..Sta li si ti samo gledao..I da,taman ce ga kupiti sa 27 godina.. :lol:
Mene zivo zanima tvoj odgovor na ovo pitanje,kad vec nisi znao sta citiras

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 okt 2013, 17:32

fudbalerXL je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Avdija zakucao si se u estradno nebo sa ove dvije zadnje tekme. Man Utd ti ne gine. I onako im nema Rafaela, muče se. To ti je šansa. :D
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/Vie ... razil.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako si ti osobno doživio ovaj uspjeh? Nisi u Hajduk stigao kao reprezentativac...

Mislim da sam šansu, koja je došla nakon ozljede Mujdže, iskoristio na najbolji mogući način ????
Mašina čovjek.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 okt 2013, 17:33

PlavoZuti je napisao/la:

:lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Vaya i 13 gostiju.