Rekao je da je pokusavao da stupi u kontakt sa njim, i da se nije javljao (navodno nije prepoznao ciji je broj),ali isto tako da je savez u kontaktu sa njim i ocem mu.bhsport je napisao/la:Mozes li ukratko sta je receno za Kolasinca i Latviju?emir79 je napisao/la:Zar niko nije gledao Hayat tv u 18h?
Bila emisija "Po spisku" vodio Teftedarija, a gost bio Safet Susic.
Bilo je price o Latviji,Kolasincu i selektor nam je odao ,da cemo u augustu igrati prijateljsku utakmicu sa USA, na Kosevu.
Hvala!
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sad smo u pravim problemima, svako ko igra sa spahom ma kolko god da je los bude 50 % bolji ( citaj pandza ) . Najgora je stvar oko stopera sto bilo kojem stoperskom paru pa cak da se to radi i o superstar igracima treba vremena da se uigraju skupa. Sad pojma nemam najrealnije je da ce zaigrat zuka i pandza a da ce na beka ponovo salihovic... Pojma nemam **** pa svaku utakmicu smo imali povrijedjenog makar jednog igraca iz prvih 11 a sad imamo cak 3.Iako poznavajuci spahu on ce izac na teren pa taman mu to bila zadnja utakmica u karijeri al eto ako je nesto ozbiljnije i da stvarno ne moze onda smo ga izgubili za ovu tekmu...
MA igrat će Spahić pogrešno je protumačeno ono "povreda koljena".
Koliko znam ovaj drugi je dobio nase drzavljanstvo,ali ceka jos da mu FIFA promjeni sportsko drzavljanstvo,tj da mu odobre da igra za nas.emir79 je napisao/la:Yebe ga Bevandam,kao i Hadzica, ne da im maticne brojeve.Papastathopoulos je napisao/la:dje je sad bicakcic u pm..
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Hvala. Safet ocito ima problem sa tim pozivima Begovic, Kolasinac, ko je ono jos bio da se ne javlja na telefon ...emir79 je napisao/la:Rekao je da je pokusavao da stupi u kontakt sa njim, i da se nije javljao (navodno nije prepoznao ciji je broj),ali isto tako da je savez u kontaktu sa njim i ocem mu.bhsport je napisao/la:Mozes li ukratko sta je receno za Kolasinca i Latviju?emir79 je napisao/la:Zar niko nije gledao Hayat tv u 18h?
Bila emisija "Po spisku" vodio Teftedarija, a gost bio Safet Susic.
Bilo je price o Latviji,Kolasincu i selektor nam je odao ,da cemo u augustu igrati prijateljsku utakmicu sa USA, na Kosevu.
Hvala!
Sto se Spahica tice, ne bi me iznenadilo da zaigra jer je on takav tip, ostali stoperi izuzev Vranjesa su spori i teski, a vjervoatno startaju Pandza i Zuka ako Spaha ne bude mogao.
Mada ako bude igra slicno kao u bjelorusiji gdje je nasa gusta sredina predvodjena Pjanicem i Medunjaninom uspavala domace nasa odbrana nece imati puno posla.
Ne znam kako ce Pape postaviti taktiku ali vrlo lako to moze biti sa jednim spicem a Vedo da krene sa klupe, jer se treba cuvati Latvijske kontre.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pape je rekao po izvlačenju grupa za WC2014 da ćemo samo jednu utakmicu ( vjerovatno ) odigrati sa jednim špicem, sve ostale će se igrati sa 2.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Rekao je u Atini poceti sa jednim napadacem, u svim ostalim sa 2.zizu1991 je napisao/la:Pape je rekao po izvlačenju grupa za WC2014 da ćemo samo jednu utakmicu ( vjerovatno ) odigrati sa jednim špicem, sve ostale će se igrati sa 2.
Mislim da nema potrebe krenuti sa jednim spicom protiv Latvije, imamo svoju igru sa 2 napadaca, i trebamo igrati i dalje ko i u ovih 5 utakmica.
Rek'o, pa porek'oGoalgetter je napisao/la:Rekao je u Atini poceti sa jednim napadacem
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako moramo protiv Latvije igrati sa jednim špicem i nešto se kao čuvati, onda ne zaslužujemo plasman na SP.Vjerujte mi hladno 0:3 

DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Ako moramo protiv Latvije igrati sa jednim špicem i nešto se kao čuvati, onda ne zaslužujemo plasman na SP.Vjerujte mi hladno 0:3
Potpis protiv Latvije igrati sa jednim napadacem i cekati

sta sve ovdje neces procitati

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- mirzabavarac
- Kontakt:
Bas tako kakava je to bolesna zamisao Papeta?bagrcavi je napisao/la:Ako moramo protiv Latvije igrati sa jednim špicem i nešto se kao čuvati, onda ne zaslužujemo plasman na SP.Vjerujte mi hladno 0:3

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nije to zamisao papeta nego forumasa
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- mirzabavarac
- Kontakt:
E to nisam gledo do mene je.Papastathopoulos je napisao/la:Nije to zamisao papeta nego forumasa
1. Igra Spaha.
2. Igramo sa 2 napadača.
Nema se dalje šta raspravljati.
2. Igramo sa 2 napadača.
Nema se dalje šta raspravljati.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
A da mjenjamo u Brazilu od dva na jedna spic i to bi bilo glupo kad je nam uspjesno sa dva spica. Nadam da to nije istina da je Pape izjavio.
-
- Kontakt:
sta tebe to zanima,inace mrak mi padne kad vidim da ljudi stave ovu sliku malog retarda,izdajice,i ovdje pisu o repci nasoj,fali ti slika Mulaomerovica njihovog kucnog prijatelja,koji se u penziji vratio u Tuzlu supcic mali i jedan i drugi,ja bi banove ovdje djelio ko ima te slikeAlenHalilovic je napisao/la:A da mjenjamo u Brazilu od dva na jedna spic i to bi bilo glupo kad je nam uspjesno sa dva spica. Nadam da to nije istina da je Pape izjavio.
Sušić sinoć kad je pričao za KOlašinca jel govorio za ono prošli put kad se nije javljao na mobitel kad je igrao LIgu prvaka sa ŠAlkeom ili se sad u zadnje vrijeme opet nije javljao nije znao ko ga zove ??
Samo da ove pripreme do utakmice prođu kako treba, da ne bude problema i povreda.
Oprezno uci u utakmicu, a realno oni nam ne mogu napraviti vecih problema.
Oprezno uci u utakmicu, a realno oni nam ne mogu napraviti vecih problema.
A jest nas krenulo sa povredama,nadam se da ce Spahic igrati
Sto se tice sljedece utakmice,a i svih ostalih do kraja,nema tu puno pametovanja,ako ne dobijemo sve utakmice osim one u Slovackoj,realno nismo ni zasluzili da odemo u Brazil! Dosta smo jaci od protivnika i ne znam sta nas moze sprijeciti da stignemo do cilja,jedino neka nasa opustenost,ali obzirom na datum pocetka priprema,vidi se da nema opustanja,bar trenutno

Sto se tice sljedece utakmice,a i svih ostalih do kraja,nema tu puno pametovanja,ako ne dobijemo sve utakmice osim one u Slovackoj,realno nismo ni zasluzili da odemo u Brazil! Dosta smo jaci od protivnika i ne znam sta nas moze sprijeciti da stignemo do cilja,jedino neka nasa opustenost,ali obzirom na datum pocetka priprema,vidi se da nema opustanja,bar trenutno

Dobio drzavljanstvo, ali ne i pasos. Od 12 februara sve je blokirano, maticni broj se ne izdaje,a bez njeg i rodnog lista ne mozes izvaditi pasos.TMovac je napisao/la:Koliko znam ovaj drugi je dobio nase drzavljanstvo,ali ceka jos da mu FIFA promjeni sportsko drzavljanstvo,tj da mu odobre da igra za nas.emir79 je napisao/la:Yebe ga Bevandam,kao i Hadzica, ne da im maticne brojeve.Papastathopoulos je napisao/la:dje je sad bicakcic u pm..
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.