Prva liga FBiH 2013./2014.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2013./2014.

Post Postao/la pinoglavi » 05 apr 2014, 22:56

Možes pogledati moj broj postova i shvatićeš da sam nekad bio aktivan član ovoga foruma, ne pišem puno baš iz razloga što na ovome forumu više ne možeš pročitati realno i objektivno mišljenje, jer svi naginju na svoju stranu i brane neke stvari koje nemaju veze s vezom.

Ja navijam za Jedinstvo i mislim da Jedinstvo u ovome trenutku nema igru i loši su u ovome dijelu sezone, ali isto tako Sloboda nije ništa bolja.

Pare su Dasi ponuđenje, ali čovjek zeli Bratstvo u Premier ligi i zbog toga je pare odbio, nisam ja pio sa njima kafu, ali jeste neko moj ;)[/quote]

Ko što rekoh nadje se svaki dan 10ak takvih ko ti,koji se predstavljaju da znaju ko nešto,samo da bi se mislio da Sloboda prljavo igra ;).Da je Sloboda pobijedila došo bi i napiso kupljena utakmica za 50k,bla bla.Za kolko smo Jedinstvo kupili ?
Nad tobom sunce najljepše sja

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 05 apr 2014, 22:58

pinoglavi je napisao/la:Možes pogledati moj broj postova i shvatićeš da sam nekad bio aktivan član ovoga foruma, ne pišem puno baš iz razloga što na ovome forumu više ne možeš pročitati realno i objektivno mišljenje, jer svi naginju na svoju stranu i brane neke stvari koje nemaju veze s vezom.

Ja navijam za Jedinstvo i mislim da Jedinstvo u ovome trenutku nema igru i loši su u ovome dijelu sezone, ali isto tako Sloboda nije ništa bolja.

Pare su Dasi ponuđenje, ali čovjek zeli Bratstvo u Premier ligi i zbog toga je pare odbio, nisam ja pio sa njima kafu, ali jeste neko moj ;)
Ko što rekoh nadje se svaki dan 10ak takvih ko ti,koji se predstavljaju da znaju ko nešto,samo da bi se mislio da Sloboda prljavo igra ;).Da je Sloboda pobijedila došo bi i napiso kupljena utakmica za 50k,bla bla.Za kolko smo Jedinstvo kupili ?[/quote]

Niko ne misli da Sloboda kupuje bas naprotiv svi znaju da Sloboda kupuje :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 apr 2014, 23:00

Iceplayer je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Možes pogledati moj broj postova i shvatićeš da sam nekad bio aktivan član ovoga foruma, ne pišem puno baš iz razloga što na ovome forumu više ne možeš pročitati realno i objektivno mišljenje, jer svi naginju na svoju stranu i brane neke stvari koje nemaju veze s vezom.

Pare su Dasi ponuđenje, ali čovjek zeli Bratstvo u Premier ligi i zbog toga je pare odbio, nisam ja pio sa njima kafu, ali jeste neko moj ;)
Ko što rekoh nadje se svaki dan 10ak takvih ko ti,koji se predstavljaju da znaju ko nešto,samo da bi se mislio da Sloboda prljavo igra ;).Da je Sloboda pobijedila došo bi i napiso kupljena utakmica za 50k,bla bla.Za kolko smo Jedinstvo kupili ?
Niko ne misli da Sloboda kupuje bas naprotiv svi znaju da Sloboda kupuje :D[/quote]

Stu dent gdje je to Sloboda kupila ?

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 05 apr 2014, 23:11

pinoglavi je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:

Niko ne misli da Sloboda kupuje bas naprotiv svi znaju da Sloboda kupuje :D
Stu dent gdje je to Sloboda kupila ?[/quote]

Meni kazes da grijesim u pravopisu, a ti pises student odvojeno :clap: :clap:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 apr 2014, 23:20

Iceplayer je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Stu dent gdje je to Sloboda kupila ?
Meni kazes da grijesim u pravopisu, a ti pises student odvojeno :clap: :clap:
Čestitam,osvojio si sve što se moglo osvojit. :clap: :clap: :bow: :bow: :bow:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 apr 2014, 01:03

Da li će sad Čapljina igrati za Bratstvo, a ako Bratstvo upiše pobjedu u narednom kolu moglo bi doći na -1 samo i onda čekati Jedinstvo kući dok mišljenja sam da Sloboda uzima 6 bodova u naredne dvije utakmice, pa bi nakon 23 kola Sloboda mogla da preuzme lidersku poziciju...

1. Sloboda 52
2. Bratstvo 51
3. Jedinstvo 49

24 kolo: Sloboda - Podgrmeč, Jedinstvo - Gošk, Čapljina - Bratstvo (pobjede vodećih)
25 kolo: Rudar - Sloboda, Budućnost - Jedinstvo, Gošk - Bratstvo (porazi Slobode i Jedinstva, pobjeda Bratstva)

Bratstvo bi onda sa 57 bodova moglo preuzeti vrh, Sloboda 55, Jedinstvo 52.... zanimljivo nema šta :)

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 06 apr 2014, 04:00

samolukavac je napisao/la:Da li će sad Čapljina igrati za Bratstvo, a ako Bratstvo upiše pobjedu u narednom kolu moglo bi doći na -1 samo i onda čekati Jedinstvo kući dok mišljenja sam da Sloboda uzima 6 bodova u naredne dvije utakmice, pa bi nakon 23 kola Sloboda mogla da preuzme lidersku poziciju...

1. Sloboda 52
2. Bratstvo 51
3. Jedinstvo 49

24 kolo: Sloboda - Podgrmeč, Jedinstvo - Gošk, Čapljina - Bratstvo (pobjede vodećih)
25 kolo: Rudar - Sloboda, Budućnost - Jedinstvo, Gošk - Bratstvo (porazi Slobode i Jedinstva, pobjeda Bratstva)

Bratstvo bi onda sa 57 bodova moglo preuzeti vrh, Sloboda 55, Jedinstvo 52.... zanimljivo nema šta :)
ma ja,Bratstvo ce sve dobit do kraja,a Bihac i mi cemo kiksat :bow:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 apr 2014, 10:38

zla2 je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Da li će sad Čapljina igrati za Bratstvo, a ako Bratstvo upiše pobjedu u narednom kolu moglo bi doći na -1 samo i onda čekati Jedinstvo kući dok mišljenja sam da Sloboda uzima 6 bodova u naredne dvije utakmice, pa bi nakon 23 kola Sloboda mogla da preuzme lidersku poziciju...

1. Sloboda 52
2. Bratstvo 51
3. Jedinstvo 49

Imaju ljudi dobar raspored, a izgleda i dobre odnose sa ovim dole klubovima u Hercegovini, ako žele mogu lagano do Premier lige, sve je u njihovim rukama, a dosta toga biće jasnije nakon 19 - tog Aprila kad se odigra 23 kolo :mrgreen:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 apr 2014, 11:01

samolukavac je napisao/la:
zla2 je napisao/la:

1. Sloboda 52
2. Bratstvo 51
3. Jedinstvo 49

Imaju ljudi dobar raspored, a izgleda i dobre odnose sa ovim dole klubovima u Hercegovini, ako žele mogu lagano do Premier lige, sve je u njihovim rukama, a dosta toga biće jasnije nakon 19 - tog Aprila kad se odigra 23 kolo :mrgreen:
tako su govorili i prije ovih utakmica da će sve biti jasnije, pa na kraju ništa nije jasnije

meni je samo jedno jasno, Bratstvo, Sloboda i Jedinstvo će se do zadnjeg kola boriti za PL ;)
Undici stelle - ACM 1899

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 apr 2014, 11:10

Jasno je da se Jedinstvo ponovo izdvojilo, imaju prava i na još jedan kiks, ali ja šanse dajem Bratstvu do kraja :)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 06 apr 2014, 11:19

E od sada su velike pare u pitanju, ko više kupi jer pošteno niko neće dobiti sve utakmice. NEMOGUĆE.
Znači, sve ove teže utakmice kupovati. Kod kuće ginuti u gostima platiti i eto PL. Onda možemo tamo glumiti neko poštenje, ovdje ništa od toga. Mi od Bratstva možemo izgubiti uz sve ostale pobjede. Ovi pričaju Čapljina igrati za Bratstvo, ja prije mislim da će igrati za naše pare ako ovi ponude.
E sad kako ovi naši razmišljaju, jel pošteno ili kupovina, nemam pojma

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2014, 17:25

Pamtite sta vam kazem, Rudar ce nama svima da presudi kako bude zelio :mrgreen:

To ce biti ocito za neka 2-3 kola ..

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 apr 2014, 17:26

Travnik bi mogao da ispadne uz Leotar, sve je neizvjesno do samog kraja :lol:

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 06 apr 2014, 19:04

samolukavac je napisao/la:Travnik bi mogao da ispadne uz Leotar, sve je neizvjesno do samog kraja :lol:
Ma ne vjerujem mislim da su sigurni putnici u niži rang Rudar P. i Leotar
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 apr 2014, 19:58

ja sam dosad posebno ponosan na moje Bratstvo...najefikasnija ekipa smo u ligi i to bez domaćeg trpanja Troglava, niti kupujemo niti prodajemo

samo me boli što bi nam u borbi za PL mogla presuditi kratka klupa, manjak novca za podmazivanje, poneka povreda ili izostanak nekog igrača zbog povrede :(
Undici stelle - ACM 1899

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 apr 2014, 20:12

baltazar1 je napisao/la:ja sam dosad posebno ponosan na moje Bratstvo...najefikasnija ekipa smo u ligi i to bez domaćeg trpanja Troglava, niti kupujemo niti prodajemo
A "cener" protiv Podgrmeča? :mrgreen:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 06 apr 2014, 20:53

Neki se bore za premijer ligu,neki za opstanak a Gošk već igra sezonu 2014/15,,, :lol: :lol:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 06 apr 2014, 21:02

Da svi spominu Jedinstvo,Slobodu,Bratstvo,Rudar...
A niko o Gosku :D
Gosk nemoze ni dole ni gore, samo moze prodavat tekme ovim dole klubovima ;)

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 06 apr 2014, 21:06

tuzlak1987 je napisao/la:Pamtite sta vam kazem, Rudar ce nama svima da presudi kako bude zelio :mrgreen:

To ce biti ocito za neka 2-3 kola ..

Ma onako realno,bit ce ko ponudi vise novca taj ce i bolje proci u Kaknju,iskreno muka mi je od ove lige i od ovog sto moram napisati,ali zaista ce ovi nasi tako uraditi.
Mada se nadam potajno u neki fer plej,u neki rasplet gdje nece morati igrati za nekog,i prodavati ali eto jbg.
Takva je liga,i odmah me vrati u sjecanje sezona kad se Jedinstvo i Velez borili za vrh i Velez pade u Kaknju pred navijacima svojim,koji su napravili ambijent kao da igraju u Mostaru.
Rudar Kakanj !!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 apr 2014, 21:28

Ja sam napisao prije nekih 5-6 dana ako Sloboda dobije Jedinstvo, Bratsvo se ukljucuje u borbu za PL tako sto ce ici na pobjedu protiv Slobode, da je nekim slucajem Jedinstvo uzelo, Bratstvo bi sigurni, pustilo/prodalo tekmu Slobodi, ali ovako su pobjedili i sada sigurno se i oni ukljucuju u borbu za PL. Nema sta, 1 liga FBiH nikada zanimljivija.
Smatram da ce sve 3 ekipe do kraj kupiti gostovanja tipa GOSK-u, Capljini i tako, Rudar ce nekoga zajebati, Slobodu ili Jedinstvo, jer Bratstvu gostuje, tako da ce biti pakleno, Buducnost nece sigurno pustiti Jedinstvo, dok (mora) pustiti Slobodi, svi znaju vec zbog cega.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.