BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
Ne sjecam se da sam nekada Dzeku vidio kako je sebican, ovo je prvi put. Ali bitan je gol, i jos samo da dodam da Miske olako gubi lopte, i da je suvise nonsalantan u odnosu na SAD. Ipak ovo nije Lihtenstajn, i malo ozbiljnosti u igri ne bi skodilo. Sve u svemu , zadovoljan sam, iako ovo moze i bolje 
Jbm ti BHT i sliku. Tacno cu ocoravit' gledaju tekmu 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
a i ja sad pitam hocel kad modernizirat malo opremu ovo ono, pa svaki put poslije utakmice na bht1 moram kod očnog da idem da provjerim jel mi se dioptrija dodatno pojebalaAdinjo je napisao/la:Jbm ti BHT i sliku. Tacno cu ocoravit' gledaju tekmu
Pa mislim da je Vedo bio u ofsajdumilomlat je napisao/la:Ne sjecam se da sam nekada Dzeku vidio kako je sebican, ovo je prvi put. Ali bitan je gol, i jos samo da dodam da Miske olako gubi lopte, i da je suvise nonsalantan u odnosu na SAD. Ipak ovo nije Lihtenstajn, i malo ozbiljnosti u igri ne bi skodilo. Sve u svemu , zadovoljan sam, iako ovo moze i bolje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Centre forward
- Kontakt:
Ovi na ESPN ne prestaju pričat' o Džeki 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ibisevic 3 metra u ofsajdu, a Dzeko sebicanOtelo je napisao/la:Pa mislim da je Vedo bio u ofsajdumilomlat je napisao/la:Ne sjecam se da sam nekada Dzeku vidio kako je sebican, ovo je prvi put. Ali bitan je gol, i jos samo da dodam da Miske olako gubi lopte, i da je suvise nonsalantan u odnosu na SAD. Ipak ovo nije Lihtenstajn, i malo ozbiljnosti u igri ne bi skodilo. Sve u svemu , zadovoljan sam, iako ovo moze i bolje
Zadnja izmjena: nut_shell, dana/u 14 avg 2013, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
@milomlat
Lihtenstajn-Kroacija 1-1 HT

Da Vedo pola metra u ofsajdu a Dzeko eto sebicanOtelo je napisao/la:Pa mislim da je Vedo bio u ofsajdumilomlat je napisao/la:Ne sjecam se da sam nekada Dzeku vidio kako je sebican, ovo je prvi put. Ali bitan je gol, i jos samo da dodam da Miske olako gubi lopte, i da je suvise nonsalantan u odnosu na SAD. Ipak ovo nije Lihtenstajn, i malo ozbiljnosti u igri ne bi skodilo. Sve u svemu , zadovoljan sam, iako ovo moze i bolje
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nek sam i ovo dozivio.Mi sa Amerima igrama a Hrvati sa Lihtenstajnom a nekad je obratno biloSheyi je napisao/la:@milomlat
![]()
![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije. Bio je u ofsajdu na dodavanju, ali kad je Dzeko uzeo loptu bili su samo njih dvojica ispred golmana. Ma nema veze, sad je ionako sve gotovo, bice ovo fina rasturacina.Otelo je napisao/la:Pa mislim da je Vedo bio u ofsajdumilomlat je napisao/la:Ne sjecam se da sam nekada Dzeku vidio kako je sebican, ovo je prvi put. Ali bitan je gol, i jos samo da dodam da Miske olako gubi lopte, i da je suvise nonsalantan u odnosu na SAD. Ipak ovo nije Lihtenstajn, i malo ozbiljnosti u igri ne bi skodilo. Sve u svemu , zadovoljan sam, iako ovo moze i bolje
Nego , vama koji se zalite na BHT i na sliku, predjite na eurosport 2 , ko ima, jer ovi engleski reporteri ne samo da su vrlo originalni, nego znaju sve o nasima, i daju neke detalje sa kojima nasi domaci komentatori ocito veze nemaju.
Zukanovicu umalo nas kosta penal!! Ohladii jaraneeeeeeeeee
shandrlike-tandrlike
Ibisevicu 

Spaha luđak ocm, brži lik od Altidorea i pravi faul bez razmišljanja hahaha al je gigant ocm 
Ubismo Lincona u njima

Potpis.JW10 je napisao/la:Spaha luđak ocm, brži lik od Altidorea i pravi faul bez razmišljanja hahaha al je gigant ocm
shandrlike-tandrlike
SAda se vidi koliko nam fali Mujdza , izgubili smo brzinu u odbrani sa samim Spahicem kao brzim igracem , BIcakcic super igrac al je losije rjesenje na desnom beku i od Mujdze i od Vranjesa.
Izvrsno centrira
Izvrsno centrira
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 14 avg 2013, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Vodimo protiv Izraela
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Bio je cist penal.reptile je napisao/la:Zukanovicu umalo nas kosta penal!! Ohladii jaraneeeeeeeeee
Imam osjecaj da olako igramo ,moramo se uozbiljiti .
Jao selektore, nakon 30 mintua sve znas. Bravo!kimbo je napisao/la:SAda se vidi koliko nam fali Mujdza , izgubili smo brzinu u odbrani sa samim Spahicem kao brzim igracem , BIcakcic super igrac al je losije rjesenje na desnom beku i od Mujdze i od Vranjesa.
Izvrsno centrira
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.