jasta radi nego spanskiBatko je napisao/la:Koji jezik govore ovi u El Salvadoru? Recite mi da je Španski pa da se odma objesim o sljivu, nece mene niko je8avati
Sent from my Home using fingers
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
- Goalgetter
- Kontakt:
Habla se Espanjol, logicno.Batko je napisao/la:Koji jezik govore ovi u El Salvadoru? Recite mi da je Španski pa da se odma objesim o sljivu, nece mene niko je8avati
-
džakailibu
- Kontakt:
ma ne, oni govore el salvadorski!Batko je napisao/la:Koji jezik govore ovi u El Salvadoru? Recite mi da je Španski pa da se odma objesim o sljivu, nece mene niko je8avati
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
nahablam im se majke ako nas zaebuGoalgetter je napisao/la:Habla se Espanjol, logicno.Batko je napisao/la:Koji jezik govore ovi u El Salvadoru? Recite mi da je Španski pa da se odma objesim o sljivu, nece mene niko je8avati
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mi smo njemu ko Tunguzija. Jedino je cuo za Dzeku i mozda Pjanica. A Argentina je njemu ko nama Brazil i Spanija zajedno. Pametnom dosta. Treba nam bukvalno cudo. Da se nama sve poslozi a njima bas nista. Znaci cak i da sudijske poklone ( kojih ce biti ) ne koriste. Sa igracima kao sto su Messi, Aguero, Higuain, Lavezzi i di Maria. Cisto sumnjam da ce svi imati los dan odnosno da cemo bas sve uspjeti zaustaviti.dr.van nostrand je napisao/la:
![]()
inace ovi iz Juzne Amerike ne vole jedne drugedrummer je napisao/la:Kakav perfidan izbor sudije.Kao nije iz Juzne Amerike a u stvari to je isto,isti ljudi,isti mentalitet.
Ovo me podsjeca kad su nam u kvalifikacijama,onim prije,u utakmici protiv Grcke stavili sudiju sa Kipra,inace kiparskog Grka![]()
Ali ne vrijedi nam nista kuknjava,znamo da cemo igrati i protiv sudija a bogami nije nam ni prvi put,to je nesto s cime moramo racunati.
Moramo igrati hrabrije nego Hrvatska,mislim da imamo i igrace i m.da za to,moramo ih sokirati necim i sto im vise budemo prijetili to ce nas gol bit sigurniji a oni ce vise voditi racuna o svome golu.Mislim da apsolutno imamo konja za trku i da mozemo do dobrog rezultata.
Znaci bez respekta,najbolje kako znamo.Pritisak je na njima i treba ga i ostaviti na njihovim ledjima a mi opusteno,sve sto napravimo je bonus,ubijedjen sam da mozemo napraviti puno ako ih ne budemo previse respektovali.
Spanski, pa je8o majku joj kako sam poludio
Kad ovako neko napise ove najjace igrace Argentine svaka nada ti se razbije. Nema jace ofanzivne linije na svijetu.
-
lucif3R666
- Kontakt:
Moze li neko postavit sliku i formaciju Argentinske reprezentacije '?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Jel bitan sudija,eto Japanac je sudio Brazilu pa smo vidili šta je bilo,ako te hoće zayebat nije bitno odakle je sudija.Javnost se malo podigla sad i svaki sljedeći kiks sudije će se pretvorit u katastrofu i definitivno obilježit ovo SP,tako da se niko neće kockat.Nemojte se za sudiju brinut.
Još malo ljudi,ne znam kako ću izdržat do sutra..

Još malo ljudi,ne znam kako ću izdržat do sutra..
Nad tobom sunce najljepše sja
lucif3R666 je napisao/la:Moze li neko postavit sliku i formaciju Argentinske reprezentacije '?

Samo igra glupi lavezi umjesto higuaina
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Važno je da ne kmečimo na sudije kao Hrvati, samo moramo vjerovati u sebe.Sudije nas ne zanimaju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Postavljao sam ja prije a i Goalgetter je. Ma dzaba ti ji sve. Dzabe se sekiramo i pisemo neke dubokoumne analize. Mozda par dana prije utakmice sa Nigerijom. Sada jedeino da se uzdamo u srecu i odigramo bunkercinu vecu od Grka.lucif3R666 je napisao/la:Moze li neko postavit sliku i formaciju Argentinske reprezentacije '?
* a ako igra Lavezzi onda je to tek jos gore po nas. Jer ce igrat preko 100% nebi li upao u prvi tim. A mnogo je brzi ( i tehnicki jaci ) od Higuaina. Jedino ne moze igrati glavom kao on.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 jun 2014, 17:08, ukupno mijenjano 2 puta.
+1000000000000000000000Saurman je napisao/la:Važno je da ne kmečimo na sudije kao Hrvati, samo moramo vjerovati u sebe.Sudije nas ne zanimaju.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Ne radi se o tome da to sudije namjerno rade već se radi o drugim stvarima... Naravno da ce svaki sudija gledati prvo svoju karijeru... Ali malo je tih sudija sa spanskih govornih područja koji ce dopustiti bilokakav oštar faul na mesiju ili mu ne svirati prekršaj svaki put kad padne!! Messi je kralj u njihovim ocima a BiH nepoznata zemlja!!! To je jednostavno jače od sudije...pinoglavi je napisao/la:Jel bitan sudija,eto Japanac je sudio Brazilu pa smo vidili šta je bilo,ako te hoće zayebat nije bitno odakle je sudija.Javnost se malo podigla sad i svaki sljedeći kiks sudije će se pretvorit u katastrofu i definitivno obilježit ovo SP,tako da se niko neće kockat.Nemojte se za sudiju brinut.
Još malo ljudi,ne znam kako ću izdržat do sutra..![]()
![]()
![]()
Ovaj odabir sudije je isto kao da na utakmici BiH - UAE sudi Hrvat!!
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 13 jun 2014, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odbrana je nidje veze.suhi je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:Moze li neko postavit sliku i formaciju Argentinske reprezentacije '?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Puno očekujem od Mujdže i Hajrovićasuhi je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:Moze li neko postavit sliku i formaciju Argentinske reprezentacije '?
Japanac je bar duplo bolji, pravedniji i poznatiji sudija od ovoga. Nebi on sudio otvaranje prvenstva da je neki levat. Vazi za najboljeg sudiju Azije. A Argentina je jaca od Brazila. Bice nenormalno ****. A nasi ko da vidim igrat ce ko navijeni. Jedino se treba nadati da nebudu crveni kartoni i povrede glavnih igraca.Saurman je napisao/la:Važno je da ne kmečimo na sudije kao Hrvati, samo moramo vjerovati u sebe.Sudije nas ne zanimaju.
Yeble vas sudije nije ni pocelo odma nakve price penal ovo ono .
Ma izletit poginut za dobar rezultat ajmo ZMAJEVI samo jako maksimum dajte !
Ma izletit poginut za dobar rezultat ajmo ZMAJEVI samo jako maksimum dajte !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Evo kako je sudio Barci, mislim da ce biti slicno i nama sudjenje od ovog trojca. Prilicno korektno izgleda (2:42 start izmedju zutog i crvenog dao zuti), osim onog zadnjeg faula na Puyolu kojeg uopste nije bilo. Bice zutih!
[youtube][/youtube]
P.S. Nepostojeci faul kontra Barce na 1:20 . Al tad je vec bilo 2:0...
[youtube][/youtube]
P.S. Nepostojeci faul kontra Barce na 1:20 . Al tad je vec bilo 2:0...
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 13 jun 2014, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.