FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Mislim da ce Ansaldi igrat desno, a lijevo Erkin i Naga.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- zamorano1plus8
- Kontakt:
zaboravio sam za ansaldia, ali nije on nikakvo pojacanjeTritolone je napisao/la:Mislim da ce Ansaldi igrat desno, a lijevo Erkin i Naga.
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
mogo bi nas Ansaldi pozitivno iznenaditzamorano1plus8 je napisao/la:zaboravio sam za ansaldia, ali nije on nikakvo pojacanjeTritolone je napisao/la:Mislim da ce Ansaldi igrat desno, a lijevo Erkin i Naga.
Nagatomo drzi obje strane, ova dvojica ce se smjenjivat kako dje bude trebalo
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Vjerujem da nisam jedini koji je jos davno u Marseillu primjetio kakva igracina je Payet i koliko podcijenjen.Sada je nazalost kasno za velikog Dimitrija u Interu.
Gabriel Jesus za brazilske medije izjavio da je Inter prioritet, tacnije da mu je san da nosi dres Intera.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- zamorano1plus8
- Kontakt:
vrlo vjerovatno da jj ide u romu, nadam se da ce i zabca uspijet kome utrpatiA deal for Juan Jesus is also nearing finalisation as Roma are reportedly willing to pay Inter €1m to acquire him on loan with the obligation to purchase him outright for €8m.
nek mu je sa srecom, dobro je da je obavezna kupovina na kraju. nije nista napredovo od one prve sezone.zamorano1plus8 je napisao/la:vrlo vjerovatno da jj ide u romu, nadam se da ce i zabca uspijet kome utrpatiA deal for Juan Jesus is also nearing finalisation as Roma are reportedly willing to pay Inter €1m to acquire him on loan with the obligation to purchase him outright for €8m.
Santon bi mogo u Sunderland za 5-6mil, Dodo u Sampdoriju za slicnu cifru
- zamorano1plus8
- Kontakt:
al nam je i roma uvalila ovog dodoa, samo se rjesavati tih bekova, svake godine smo kupovali makar jednog, a sve gori od goreg
Zar se nije pisalo da postoji ponuda za Juana od 11 iz Engleske?Malo je 9 ako će ga se u Romu slat.A i tko bi prvi backup trebao biti?
Je li barem odigrao 10 tekmi za Inter ?zamorano1plus8 je napisao/la:al nam je i roma uvalila ovog dodoa, samo se rjesavati tih bekova, svake godine smo kupovali makar jednog, a sve gori od goreg
Koja prevara od igraca
Hvala za Juana Jesusa
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
ovi su previse komicni

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Odigrao je 30ak pa se ozlijedio.Manuel je napisao/la:Je li barem odigrao 10 tekmi za Inter ?zamorano1plus8 je napisao/la:al nam je i roma uvalila ovog dodoa, samo se rjesavati tih bekova, svake godine smo kupovali makar jednog, a sve gori od goreg
Ma nista od njega iskreno.SiamoNoi je napisao/la:Odigrao je 30ak pa se ozlijedio.Manuel je napisao/la:Je li barem odigrao 10 tekmi za Inter ?zamorano1plus8 je napisao/la:al nam je i roma uvalila ovog dodoa, samo se rjesavati tih bekova, svake godine smo kupovali makar jednog, a sve gori od goreg
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Icardi cim je onu kurvetinu od zene postavio za agenta ona trazila vise para. A prosle godine dobio novi ugovor po kojem ima 4 miliona eura godisnje. Ako on stvarno hoce da mu se ponovo produzi ugovor ja bih ga sutra spakovao za 50 miliona i nek ide i nek vodi onu kurvetinu sa sobom.
Ausilio jucer na Erkinovon predstavljanju jasno i glasno rekao da nece biti novo ugovora za Icardia i da je on prosle godine dobio novi ugovor i kapitensku traku.
Ako ce se kapiten ovako ponasat premu klubu onda fakat ne znam sta da mislim. Pao mi je u ocima totalno taman da zabije 50 golova. A suti ko pcka najveca. Nema muda pored one kurvetine.
Traku mu vec danas treba oduzet...
P.S. Juan Jesus u Romi za 10 miliona
Ausilio jucer na Erkinovon predstavljanju jasno i glasno rekao da nece biti novo ugovora za Icardia i da je on prosle godine dobio novi ugovor i kapitensku traku.
Ako ce se kapiten ovako ponasat premu klubu onda fakat ne znam sta da mislim. Pao mi je u ocima totalno taman da zabije 50 golova. A suti ko pcka najveca. Nema muda pored one kurvetine.
Traku mu vec danas treba oduzet...
P.S. Juan Jesus u Romi za 10 miliona
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ja bi proda bilo kojeg igraca ako dode ponuda od 50 mil tako i Icardia. Dovoljno novaca za kupit 2 kvalitetna igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jest na papiru dovoljno novca da kupiš i Berardija i Candrevu zajedno al u stvarnosti je dovoljno samo za Joao Marija i možda ti ostane za zvrčićTritolone je napisao/la:Ja bi proda bilo kojeg igraca ako dode ponuda od 50 mil tako i Icardia. Dovoljno novaca za kupit 2 kvalitetna igraca.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- zamorano1plus8
- Kontakt:
navodno inter poslao ponudu za balde keitu od 20mil eura, mislim da boljeg igraca trenutno za te pare ne mozemo dovesti, joao mario je preskup i ne vrijedi para koje se pominju 40+ miliona
Kakva strka oko Icardija zbog niceg
Ko i obicno rekli bi...

zao mi sto ide jer je Interista. valjda u Romi pokaze sto nije mogo kod nas
- zamorano1plus8
- Kontakt:
zato nam je zabac prva rezervna opcija za murilla i mirandu
jos kad uzmemo da je murillo imao 3 crvena kartona miranda nisam siguran mislim dva crvena, zabac bi se mogao naigrat ove godine.
izuzev banege prelazni rok do sad je jedan od losijih, gledacemo mi i ove godine nagatoma, d'ambrosia i biabianya
izuzev banege prelazni rok do sad je jedan od losijih, gledacemo mi i ove godine nagatoma, d'ambrosia i biabianya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.