GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

zlockob
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la zlockob » 15 feb 2015, 14:41

http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/klu ... si-ti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zajedno ćemo pokušati naučiti ono što vrhunski klubovi poput Barcelone, Real Madrida, Porta, Benfice kompletne Bundeslige... znaju već više od stotinu godina, a to je da nitko ne može bolje znati što je u interesu njegovog kluba od njegovog navijača."
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 16 feb 2015, 13:30

Mladi bh. reprezentativac Sanjin Lelić (18) koji igra na poziciji lijevog krila jutros je potpisao ugovor s modrim klubom. Rođen je u Sarajevu, a u Dinamo je stigao iz redova druge momčadi njemačkog FC Ingolstadta.

- Izuzetno sam sretan što sam stigao u Dinamo, veliki klub za koji će mi biti čast igrati. O Dinamu znam puno, a osim toga poznajem igrače Antu Ćorića, Amera Gojaka i Armina Hodžića. Zahvaljujem klubu na prilici koju sam dobio, trudit ću se i dati sve od sebe da opravdam povjerenje, rekao je Lelić.

U kvalifikacijskoj utakmici za U-17 Europsko nogometno prvenstvo između Hrvatske i Bosne i Hercegovine 2013. godine upravo današnji prvotimac Dinama Gojak te novopridošli Lelić su bili strijelci za 2:0 pobjedu.

Pored Lelića, za Dinamo je još ranije potpisao i stoper Arman Ćorović (17).

Standardni U-19 reprezentativac BiH ugovor je potpisao na godinu i pol, a istaknuo je i kako je prezadovoljan transferom u redove "Modrih" i kako će mu ovo puno značiti u nastavku karijere:

''Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam potpisao ugovor sa Dinamom. Ovo će mi puno značiti u nastavku karijere, a na meni je da dobrim igrama u B timu budem i na radaru prvog tima. Do ljeta ću trenirati i igrati za U-19 tim, a od naredne sezone ću biti u B timu Dinama''.

Potpisao je ugovor na godinu i pol sa „modrima“, potvrdio je. U nastavku je istaknuo kako je jako sretan ovim transferom. „Mislim da je Dinamo za mlade igrače jedna od najboljih adresa u Europi“, poručuje Ćorović. Mišljenja je da mu se neće biti teško prilagoditi životu u Zagrebu jer kako kaže u sebi ima balkanske krvi, a to je jako fin grad za život.

Istaknuo je kako za sada ne poznaje ni jednog igrača osobno iz zagrebačke ekipe, ali je protiv njih igrao kada je bio na reprezentativnoj dužnosti sa Bosnom i Hercegovinom. Međutim, sa Amerom Gojakom je dobar prijatelj saznajemo od njega. „Lakše mi je kada znam da imam nekoga kao Gojak u ovom gradu i ovoj sredini“, dodao je on.

Mladi defanzivac jedan je od glavnih uzdanica selektora U-19 reprezentacije, Tonija Karačića pred elitnu fazu kvalifikacija i ističe kako bi bila velika stvar plasman juniorske reprezentacije na EURO, ali i da je trenutno skocnetriran na Dinamo.

"Trenutno sam skoncetriran na svoj novi klub. Nadam se da ću se što bolje pokazati na treninzima i da ću svaku priliku na terenu maksimalno iskoristiti. Što se tiče repezentacije, očekuje nas turnir elitne faze kojem smo domaćini od 14. do 19. maja. S nama u grupi su Poljska, Crna Gora, Ukrajina i sigurno da pred domaćim navijačima imamo šansu za plasman na EURO, što bi bio ogroman uspjeh.''

Arman Ćorović je potpisom za Dinamo Zagreb, produžio bh. koloniju u redovima Modrih. Prije mladog defanzivca ugovor sa timom iz Zagreba potpisali su Armin Hodžić i Amer Gojak.

U redove Dinama, Ćorović je došao iz ekipe TSV Munchen 1860, a prije Munchena igrao je za mlađe ekipe Bayer Leverkusena i Bochuma.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 feb 2015, 17:55

slika
Final four ovogodišnjeg UEFA Futsal igrat će se u Lisabonu, gdje domaćin Sporting u prvom polufinalu dočekuje prošlogodišnjeg pobjednika FC Barcelonu. Drugi polufinalni par čine Dina iz Moskve i kazahstanski Kairat. Ono što je zanimljivo za izdvojiti je podatak kako su dva od četiri kluba u završnici ustrojena kao i naš Dinamo, odnosno klubovi su u vlasništvu svojih članova. Barcelona i Sporting broje preko 100 000 članova i dio su svojih sportskih društava, klubovi s istoka su privatno vlasništvo pa neka ostane zabilježeno da smo se mi odlučili zapadnim putem gdje nam je i mjesto. Nama privatnik koji će klub tretirati kao igračku ne treba, mi imamo svoje vlasnike, a svaki dan ih je sve više. Zato dođi na utakmicu u srijedu (18.2.2015. - 21 sat), učlani se (http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/klub/uclani-se.html)u Klub te postani jedan od njegovih vlasnika!

Dinamo to si ti!

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 16 feb 2015, 18:46

slika
:hmmmmm:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 feb 2015, 20:09

Svi neinformirani zagovaratelji privatizacije neka dobro pročitaju ovaj tekst.
"Kada sam igrao, bio sam vojnik Rangersa, nikada nisam odustao. Navijači su također vojnici, a navijački fond dugo godina vodi ovu borbu, i nisu odustali. Rado ću podržati navijače u nastojanju da vrate svoj klub i pozivam sve da se uključe i pomognu im"
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/veliki ... rija%5D/5/
Evo i Pršo huligan :tokralju: :tokralju:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 17 feb 2015, 22:16

Dinamo je na samom kraju prijelaznog roka odlučio s posudbe iz Lokomotive vratiti Domagoja Pavičića. 20-godišnji vezni igrač odmah se priključuje prvoj momčadi prvaka.

Domagoj je prošao mlađe kategorije našeg kluba, a u prvoj momčadi Dinama bio je početkom prošle godine. Talentirani veznjak tako je u 12 nastupa za prvu momčad upisao 539 minuta i zabio jedan pogodak da bi novu sezonu počeo na posudbi u Lokomotivi. Ipak, sjajne igre u dresu drugog zagrebačkog prvoligaša vratile su ga u najdraži dres gdje će konkurirati za mjesto u veznom redu.

- Domagoj odlično radi na pripremama i nemojte se iznenaditi ako u bliskoj budućnosti bude kandidat za prvu momčad – govorio je početkom 2014. na pripremama u Međugorju trener Zoran Mamić. "Bliska budućnost" o kojoj je trener pričao je stigla.

- Jako sam sretan što se vraćam u Dinamo, ali isto tako bih se puno zahvalio Lokomotivi i treneru Ivkoviću koji su mi u proteklim mjesecima puno pomogli da se dodatno razvijem. Znam da je u Dinamu velika konkurencija i cijenim svakoga, ali isto tako vjerujem u sebe i svoje mogućnosti te znam da se mogu nametnuti treneru Mamiću – rekao je Domagoj nakon povratka u Dinamo.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 feb 2015, 09:01

Dinamo - Dobovec 3-5

Gledatelja: 300 :?

Mozda su ipak trebali malo spustit cijenu ulaznica za prijateljske meceve, mada ne znam koliko je to uopce utjecalo na posjecenost. Kad mi je rodjak javio stanje mislio sam da mu fali jedna nula.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 feb 2015, 11:43

A u Sutinskim se igralo,to praktički niti nije Zagreb.Ja prvi preko tjedna ne mogu ic,a sigurno je jos dosta takvih.Pogotovo ovih roditelja sto s djecom dolaze u Cibonu.
I dalje su rastrgani na 3 dvorane,a nadam se da ce barem ove najvaznije utakmice u gradu igrat.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 feb 2015, 13:26

Ma nisam ni znao gdje se igra. Ovaj mi se samo javio da ide, da mi se nasladjiva, javio 1-0 i koliko je ljudi i javio rezultat na kraju.

I ako je vec tako onda bolje igrat na Velesajmu. Mislim da ce barem jeftinije bit jer je manja dvorana. Za iducu sezonu treba definitivno rijesit pitanje dvorane za cijelu sezonu. Utrpat se u Cibonu, dostavit raspored na vrijeme i sve regulirat, a prijateljske tempirat da mogu u Cibonu i to je to. Kladim se da ce proc jeftinije tako nego da uzimaju najam za svaku utakmicu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 feb 2015, 13:47

Ne znam sta je s Velesajmom,vjerojatno nije slobodna dvorana ili nesto jer je i ljudima u klubu u interesu da igraju negdje u centru.

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 feb 2015, 16:58

Možda ste već i saznali da nas danas očekuje još jedna nelegalna gnk skupština. Jedina točka dnevnog reda trebala bi biti usklađenje sa zakonom koje im je naložila inspekcija, umjesto toga razgovarat će o privatizaciji. Odluku nelegalne skupštine smatramo nelegalnom, posebno u dijelu gdje se donose odluke o prodaji našeg kluba bez da su o tome pitali članove. A o tome neka razmisle i potencijalni "kupci" koji se uz pomoć vojske gazdinih odvjetnika i medijskog podzemlja spremaju za njegov račun "kupiti" Dinamo, jer moglo bi im "ulaganje" propasti...
slika
slika
Kako ide ona? Unatoč svemu! Dok nelegalna gnk uprava potpomognuta medijskim podzemljem priprema novu nelegalnu skupštinu, idemo dalje. Za Dinamo bez Mamića!
slika
http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/prv ... inama.html

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 feb 2015, 13:37

http://sportske.jutarnji.hr/uzivo--prij ... -/1300952/
Na preoblikovanje nas je ponukala neimaština
Puni ko brod :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Još jednom izignorirana udluka suda/inspekcije i nelegalna skupština i dalje jaše donoseci nelegalne odluke kao što je ova zadnja o privatizaciji.Boze,kakva država :tokralju:
slika

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 24 feb 2015, 22:59

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 feb 2015, 23:06

Taj možebitni novi klub neće imati ni 500 navijača pa ćemo lijepo moci zaključati ovu temu.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 24 feb 2015, 23:07

Nacional - Dinamo 5-3 (2-3)

Najjaca ekipa u drzavi je ipak najjaca ekipa i dovoljno sto smo se i ono malo nadali pred prvu utakmicu. Ljudi su drugi svijet.

Iduce sezone nas uz pojacanja i uigraniji Dinamo ceka pravi gradski derbi.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 24 feb 2015, 23:22

SiamoNoi je napisao/la:Taj možebitni novi klub neće imati ni 500 navijača pa ćemo lijepo moci zaključati ovu temu.
Puno si i rekao :thumbdown:
Futsal Dinamo odigrao odličnu utakmicu, vidi se da se može igrati i protiv najjačih, dogodine bitka za bodove s Nacionalom :clap:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 feb 2015, 01:32

Signore je napisao/la:Nacional - Dinamo 5-3 (2-3)

Najjaca ekipa u drzavi je ipak najjaca ekipa i dovoljno sto smo se i ono malo nadali pred prvu utakmicu. Ljudi su drugi svijet.

Nitko nije ni znao da se ovo danas igra,tek negdje popodne izasla vijest i to ne na stranicama kluba.A rijetki koji su bili kazu da je sve puno policije bilo.Ne znam sta su ocekivali ..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 feb 2015, 14:04

SiamoNoi je napisao/la:
Signore je napisao/la:Nacional - Dinamo 5-3 (2-3)

Nitko nije ni znao da se ovo danas igra,tek negdje popodne izasla vijest i to ne na stranicama kluba.A rijetki koji su bili kazu da je sve puno policije bilo.Ne znam sta su ocekivali ..
Bilo je i na tekstualnom prijenosu. Pisalo je da je velik broj policije i policije u civilu stigao u dvoranu. Poslije je pisalo i da nece biti dolaska BBB-a. Ocito su se svega pribojavali.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 feb 2015, 14:14

http://tribina.tportal.hr/analyses/izbo ... odgovor-5/
Izbori u Dinamu više nisu pitanje, već odgovor

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 feb 2015, 15:59

Kaze Zoki da kupuje dionice ako ne bude u sukobu interesa :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.