A sto se tice meca ja bih bio zadovoljan da uzmemo bod bar jer ste vi prava domacinska ekipa ..mislim kuci tesko da vas ko moze uzet al et mozda vas mi pobjedimo

a sto se tice nereda svaki hordash koji ide na gostovanja zna da nas murija ima zesoko na piku i svaki nas krivi potez bicee jedva docekan da nas istuku ehehhe!!

mma pa i ja kazem da ce gusto da bude, mi se jos nismo uigrali pa ne bi bilo cudno i da uzmete, ja nisam medju navijacima , ja sam simpatizer Slobode koji prati Slobodu od malih nogu, neka bude dobra atmosfera i bolji pobjedi . A ti ako budes dolazio javi se da idemo na pivu, i to cjenim takvu vrstu rasprave a ne one gluposti ...[/quote]
ehehhehe hvala brate ne pijem eheh vjera mi ne dozvoljava ehhehe .... ma samo bez problema i da napokon vidimo nestoo a ne samoo napucavanje lopte s jedne na drugu stranu hehe

PA s obzirom od snijega kakav je teren vjerovatno ce se to i vidjeti , moze ima dobra kafa , kapucino sta god ako vjera ne dozvoljava .... Samo reci drage volje ozbiljno ... Mada ako Alen bude zavukao ga , imam neki osjecaj da ce on da bude strijelac , ako ne tu je Joge koji kada svi zakazu on se stvori i to je to