Tvoj prvi problem je sto si nacionalista prijatelju, preuzeo nas u zoni ispadanja nakon najgoreg trenera u historiji, sa istom ekipom se borio za vrh. Nije izgubio titulu nego mu je oduzeta. Imao bi i on i titula i prilika da je sin najvece legende kluba.bhsport je napisao/la: ↑24 dec 2025, 07:24
Inace broj titula govori ko je Pep za koga. Sampras je igrao za gol manje, nikakve igre osim cvrstine nismo imali, prosuo titulu ko zadnji jado, ono bi Braco uzeo nakon pobjede nad Zrinjskim 3-1.
Pare mu nije isplatio onaj ko ga je zaposlio, to se desilo godinu nakon 'sporazumnog' raskida ugovora. Od svih preplacenih igraca neprezaljeni dezerter jedino Samprasa nije isplatio, ostale jeste.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- jointunija
- Kontakt:
Dječače,pogledaj te utakmice ponovo,šta se tu sve izdešavalo od strane ljudi u crnom.Na to sve,igralo se bez publike,i to zaboravljaš,vjerovatno namjerno kao i Covid.Manijaci19871921 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 08:35Amar vise nikada nece biti trener pa ni kod Sanina, niti je Brkovic uopste u dobrim odnosima sa Amarom a na to tipujete.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑24 dec 2025, 02:15pola ih ni ne zna sto je dignuta parola....
a da ne pricam za nase najvatrenije, par njih me pita jel mircevski jos u klubu,dovoljno
Ljudi pricaju o njegovom zadnjem mandatu, klub bio doslovno pred gašenjem nakon njegovog odlaska, finansijski DALEKO najteži period kluba u historiji, jedva opstali i o njemu neko priča.
Zadnjih njegovih 7 utakmica u zelji, 3 boda od mogućih 21, NIJEDNA POBJEDA I ISPADANJE IZ KUPA u četvrtfinalu.
Titulu u koroni bismo mi dobili da smo prvi ,a ne pitari.. drago mi je da taj više neće biti uposlenik kluba.
Grijeh je takvog sportskog radnika držati van plave porodice!
Jesu vas izmanipulisali,za nepovjerovati..
Puna podrška za strateškog partnera.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
U svakom slučaju cim se pokrene diskusija o navedenoj temi, sam klub nekako kao da padne u drugi plan.
Ma ja sad citav stadion budale, a 10 ljudi sa foruma ispravno..Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑24 dec 2025, 02:15pola ih ni ne zna sto je dignuta parola....Pablo11 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 01:12Ne moze biti 6/7k botova na stadionu nikako.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑24 dec 2025, 00:43
Ma samo misketovi botovi ne bi Amara htjeli, ma nebitno
nego petak Dan D ne budel ono sto treba da se desi onda me navijaci zanimaju
a da ne pricam za nase najvatrenije, par njih me pita jel mircevski jos u klubu,dovoljno
Fk Željezničar.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Amaw debeli iznad kluba izgledaPablo11 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 10:09Ma ja sad citav stadion budale, a 10 ljudi sa foruma ispravno..Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑24 dec 2025, 02:15pola ih ni ne zna sto je dignuta parola....
a da ne pricam za nase najvatrenije, par njih me pita jel mircevski jos u klubu,dovoljno![]()
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Djecace, stresao se na -15.. znamo kako je on zavrsio. Poštujem rezultate koje je ostvario nekad davno, kao čovjek i poslovni menadžer je 0, stadion skoro pun je svoje rekao tako da prije da si ti izmanipulisan ljubi te facko.jointunija je napisao/la: ↑24 dec 2025, 09:32Dječače,pogledaj te utakmice ponovo,šta se tu sve izdešavalo od strane ljudi u crnom.Na to sve,igralo se bez publike,i to zaboravljaš,vjerovatno namjerno kao i Covid.Manijaci19871921 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 08:35Amar vise nikada nece biti trener pa ni kod Sanina, niti je Brkovic uopste u dobrim odnosima sa Amarom a na to tipujete.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑24 dec 2025, 02:15
pola ih ni ne zna sto je dignuta parola....
Ljudi pricaju o njegovom zadnjem mandatu, klub bio doslovno pred gašenjem nakon njegovog odlaska, finansijski DALEKO najteži period kluba u historiji, jedva opstali i o njemu neko priča.
Zadnjih njegovih 7 utakmica u zelji, 3 boda od mogućih 21, NIJEDNA POBJEDA I ISPADANJE IZ KUPA u četvrtfinalu.
Titulu u koroni bismo mi dobili da smo prvi ,a ne pitari.. drago mi je da taj više neće biti uposlenik kluba.
Grijeh je takvog sportskog radnika držati van plave porodice!
Jesu vas izmanipulisali,za nepovjerovati..
Puna podrška za strateškog partnera.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Nije da branim Amara ali zaista njegovih zadnjih devet utakmica ne mogu biti nikakav pokazatelj. Protiv širokog na Grbavici je bila masa čudnih odluka+kad god su pogledali na go zabili su. Mi smo glat tu utakmicu mogli izgubiti 0-3 a zabili smo dva u nadoknadi oa je 2-3 bilo. U krupi nas je frano izmasakriro, igrali smo 45 minuta sa igračem manje+dobijaju smiješan penal. U nastavak se ulazi onim derbijem gdje uz peljtino alibi suđenje njegov pomoćnik svira nepostojeći ofsajd Kosoriću i poništava nam čist gol. velkoski uveliko najbliži golmanu. Onda ideš u tuzlu gdje tuzlu počaste sa penalom u prvih 10 minuta, Šehić nije pipnuo igrača odnio loptu. I tu izgubiš. Nakon par dana ispadaš i u kupu od tuzle sitija. Onda dolazi olimpik na Grbavici gdje te musa napravi budalom poništi ti čist gol Lendrića oni u 90+ iz kontre zabiju. Nakon toga oprt tuzla kući promašiš nemoguće, onda sloboda na tušnju gdje napokon dobiješ priliku da otvoriš vodstvom Bekric opuca penal ko' po jajima i izgubiš. I onda dolazi mladost odakle su se namjestili zabili su+Eriću ispada lopta nevjerovatno stvarno. Dosta ovoga se može potkrijepiti ovim klipom na yt:Manijaci19871921 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 08:35Amar vise nikada nece biti trener pa ni kod Sanina, niti je Brkovic uopste u dobrim odnosima sa Amarom a na to tipujete.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑24 dec 2025, 02:15pola ih ni ne zna sto je dignuta parola....

Amar je imao ogromne amplitude u zadnjem mandatu, od petarde kerovima preko trice pijačarima, pobjeda u BL u kupu, pobjede u širokom pa do poraza od mladosti i krupe kući. I ja vjerujem da neće biti uposlenik u Klubu ali nekad raja pretjera u pljuvačini ka njemu. Ispada osoba kojoj je cilj da ugasi Klub, ima i on putera na glavi pogotovo zbog svoje tvrdoglavosti ali daleko je to od grobara Kluba.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Tvoj osnovni problem je sto si neznalica.tiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 09:16Tvoj prvi problem je sto si nacionalista prijatelju, preuzeo nas u zoni ispadanja nakon najgoreg trenera u historiji, sa istom ekipom se borio za vrh. Nije izgubio titulu nego mu je oduzeta. Imao bi i on i titula i prilika da je sin najvece legende kluba.bhsport je napisao/la: ↑24 dec 2025, 07:24
Inace broj titula govori ko je Pep za koga. Sampras je igrao za gol manje, nikakve igre osim cvrstine nismo imali, prosuo titulu ko zadnji jado, ono bi Braco uzeo nakon pobjede nad Zrinjskim 3-1.
Pare mu nije isplatio onaj ko ga je zaposlio, to se desilo godinu nakon 'sporazumnog' raskida ugovora. Od svih preplacenih igraca neprezaljeni dezerter jedino Samprasa nije isplatio, ostale jeste.![]()
Jedan nam dobio xy trofeja, NUFC pune stadione, drugi prokockao dobijenu titulu i ti neznalice lijepis etikete.
Mozes spinovati do sutra da je oduzeta jer on sa pojačanom ekipom Krizman, Markovic i ostali nije mogao osvojiti dva boda sa Krupom i sarajevom koje je doslo nakon poraza u kupu od Širokog nakon produžetaka i penala.
Tvoj Sampras je neznalica kao i ti.
Nakon toga zasluzeno dobio pedalu a Adzem preuzeo njegovu ekipu i uradio sta je uradio na jesen. Prvi na tabeli u polufinale kupa.
Vrati se u magacin u Rajlovcu odakle si izgmizao i drkaj na dionice, samo uzmite Bojnik pa tamo demagogiju prosipajte i drkajte na Mao Ce Tunga. Sjebali ste Diglisica sa dionicama bando ovo necete.
Spinujete danima po forumima da se Amar vraca iako to nije istina ali ljudski sljam kakav je profiter iz Rajlovca ne bira sredstva da dodje do dvije kule na pomocnom terenu.
Samorasa dovedi u Bojnik pa nek ti bude oegenda kluba, neznalice.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Nevjerovatno si glup. Ako kazem da je Amar bio los po nas to znaci da sam za Misketa? I on kao i Amar gleda prvo svoju guzicu, kao sto sam rekao Misimovic je isto jedan odron, upravo zbog toga sto godinama kroz vlastite pijune odbija investitore zbog vlastite guzice. Pa sta je Adzem uradio na kraju? Prokockao isto titulu kao Slavko, ali Adzemu je to ocigledno plus. **** vas i Amar i Misimovic. A ti si jako mala ribica ako ne znas zasto tada nismo uzeli titulu sa Slavkom (ti i dalje koristi tvoj bezobrazni nacionalistcki nadimak). Adzem je otjerao ljude sa tribina dva puta, koliko je bilo ljudi na tom finalu kupa? Samo investitor i samo Mirvic, a svu tu bagru nadam se da ce zauvijek udaljiti od kluba.bhsport je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:09Tvoj osnovni problem je sto si neznalica.tiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 09:16Tvoj prvi problem je sto si nacionalista prijatelju, preuzeo nas u zoni ispadanja nakon najgoreg trenera u historiji, sa istom ekipom se borio za vrh. Nije izgubio titulu nego mu je oduzeta. Imao bi i on i titula i prilika da je sin najvece legende kluba.bhsport je napisao/la: ↑24 dec 2025, 07:24
Pare mu nije isplatio onaj ko ga je zaposlio, to se desilo godinu nakon 'sporazumnog' raskida ugovora. Od svih preplacenih igraca neprezaljeni dezerter jedino Samprasa nije isplatio, ostale jeste.![]()
Jedan nam dobio xy trofeja, NUFC pune stadione, drugi prokockao dobijenu titulu i ti neznalice lijepis etikete.
Mozes spinovati do sutra da je oduzeta jer on sa pojačanom ekipom Krizman, Markovic i ostali nije mogao osvojiti dva boda sa Krupom i sarajevom koje je doslo nakon poraza u kupu od Širokog nakon produžetaka i penala.
Tvoj Sampras je neznalica kao i ti.
Nakon toga zasluzeno dobio pedalu a Adzem preuzeo njegovu ekipu i uradio sta je uradio na jesen. Prvi na tabeli u polufinale kupa.
Vrati se u magacin u Rajlovcu odakle si izgmizao i drkaj na dionice, samo uzmite Bojnik pa tamo demagogiju prosipajte i drkajte na Mao Ce Tunga. Sjebali ste Diglisica sa dionicama bando ovo necete.
Spinujete danima po forumima da se Amar vraca iako to nije istina ali ljudski sljam kakav je profiter iz Rajlovca ne bira sredstva da dodje do dvije kule na pomocnom terenu.
Samorasa dovedi u Bojnik pa nek ti bude oegenda kluba, neznalice.
tiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:26A ti si jako mala ribica ako ne znas zasto tada nismo uzeli titulu sa Slavkom
Pa eto ti nam reci zašto je nismo uzeli. Baš me zanima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Ko ne zna i ne treba da zna. PrcVirtu4l je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:42tiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 11:26A ti si jako mala ribica ako ne znas zasto tada nismo uzeli titulu sa Slavkom
Pa eto ti nam reci zašto je nismo uzeli. Baš me zanima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
svaka mu cast ko god je bacio kost da se ovakve rasprave potezu par dana pred skupstinu 
- VibeTribeX
- Kontakt:
bukvalno je takoRiquelme1921 je napisao/la: ↑23 dec 2025, 19:49A šta vi kontate da se Nodi prvi na planeti sjetio pa hajmo u Afriku ima tamo igrača. Svi veliki Europski klubovi imaju ogromne kampove po Africi gdje odvode sve što je iole kvalitetno. Gdje ćemo mi slati skaute, skaut vidi ovog kaže a jest dobar ode tamo do njega a pored njega skaut Barcelone hahaha
juzna amerika ista stvar
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
ma nebitno je, ali suludo je sad zvakati ove teme o kojima su hiljade stranica ispisane.tiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:25Ko da je ikom ozbiljnom bitno sta se pise na ovom forumu, more glupana i neradnika.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ja sam kriv priznajem nisam znao da je ovoliko zagorjelo...
nego sto Slavko nije uzeo titulu
nek crknu dusmani, najjaci smo
Uvijek isti pisu pred neko vazno dogadjanje, a dzaba znaju da je taraba zauvijek.tiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:25Ko da je ikom ozbiljnom bitno sta se pise na ovom forumu, more glupana i neradnika.
Fk Željezničar.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
mozda je i bolje sad pisat dok se ceka Sanin, da drugi ne bi uzeli mahaPablo11 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:29Uvijek isti pisu pred neko vazno dogadjanje, a dzaba znaju da je taraba zauvijek.tiagofaria25 je napisao/la: ↑24 dec 2025, 12:25Ko da je ikom ozbiljnom bitno sta se pise na ovom forumu, more glupana i neradnika.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Trenutno korisnika/ca: blap, mavi, Paromlinac i 53 gosta.