Slažem se da top veznjak fali, ali sve su indicije da se neće dovoditi ovaj rok. Da mogu birati opet bih radije uzeo veznjaka, a ne špicu. Ostavio bih Mandzu kao role playera u špici i uzdao se da će Sarri Dybalu vratiti u život kao i krilne napadače i to bi bilo dovoljno.IlCapitano je napisao/la:Hajde napokon.
Mislim da je preči bio veznjak njegove klase i cijene, ali eto vidjećemo.
Prodati višak i još jedna klasa u napadu. Osim Ronalda ne možeš se ni na kog sa sigurnošću osloniti.
Što se tiče De Ligta, nije se smjelo propustiti, konačno mi se ispuniše 2 stvari, da dovedemo Holanđanina (iako sam to očekivao uvijek u vezi ili špicu), a druga je da dovodimo mlade igrače što je u ovom roku urađeno. Tj. da kada odaberemo već da platimo mnogo, da platimo na budućnost, a ne slučaj Higuain. Generacijski igrač, nevjerovatan talenat i lider, a 19 godina.
Sada prodati pa vidjeti šta i kako, mislim da će ići po Icardia jer je lakše dovesti nekoga ko želi ići. Ne sumnjam da će biti svega tu, ala Guarin.
Ne bih volio da dođe, ali mislim da hoće. Radije da se neki top veznjak dovede, mada ne vidim neka specijalna imena. I da se ne proda Cancelo jer ne vidim desnog beka kojeg bi doveli, samo bi sebi problem stvorili.