Oni ti ga puse ThomaseeeeVec su pocele kruziti price da je Thomas homoseksualac. Ne znam odakle je krenulo al od par ljudi sto se oko kluba vrte to cuh. Mogu mislit kako ce nasi igraci mahalci na to reagovati.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cim se ti drogiras svih ti svetaca.HajdeZeljozabiGol je napisao/la:da je ko ZZ da malo saceka bilo bi boljeSarajlijica1946 je napisao/la:Kakva parada Rahmanovic osutao isto mejt, nek se ubije kad mu najmanji golman lige skida penal!HajdeZeljozabiGol je napisao/la:kako je sa istoka bilo vledati paradu Vece???![]()
![]()
ali jbg nije da je on kriv...ne znate dati sirokom iz penala...ne znate dati zariji tokom igre pa i na produzetke..pa cijelu sezonu 3-4 od 10 penala...i hocete da golmanu od 800.000€ zabijete....tesko
![]()
mozda ga borcu date iz penala
Zamisli uzme ih zijo i ostave ga na klupiOno što je gotovo izvjesno je da će ekipu sa klupe predvoditi Zijad Švrakić, koji je zajedno sa Janjošem i Repuhom stigao u klub, nakon prošlosezonskog lošeg starta ekipe. Švrakić je ove sedmice vodio treninge i spremao ekipu za duel na Gradskom stadionu u Banja Luci i gotovo sigurno je da će on voditi ekipu i u duelu sa Borcem.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la:Zamisli uzme ih zijo i ostave ga na klupiOno što je gotovo izvjesno je da će ekipu sa klupe predvoditi Zijad Švrakić, koji je zajedno sa Janjošem i Repuhom stigao u klub, nakon prošlosezonskog lošeg starta ekipe. Švrakić je ove sedmice vodio treninge i spremao ekipu za duel na Gradskom stadionu u Banja Luci i gotovo sigurno je da će on voditi ekipu i u duelu sa Borcem.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ocigledno Thomas nece da mu prva utakmica bude eventualni poraz
A i Zijo je 'zasluzio' da bude bar jednu tekmu trener, nije fer da Repuh bude a on ne 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vjeruj mi da je bolji zijo od tog jesica dvamuhamedhulk je napisao/la:Ocigledno Thomas nece da mu prva utakmica bude eventualni porazA i Zijo je 'zasluzio' da bude bar jednu tekmu trener, nije fer da Repuh bude a on ne
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ni on vas iz gofana ne bi mogao izvaditi moj TobinhoTobeYarabi je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Stop majorizaciji TobeYarabiya!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I sta vam kaze utrpani na ovo stanje u klubu?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
"Mogo bi i Zelju kupit, oni svakako imaju iskustva u igranju za kladare a naguzili bi se za par plasticnih stolica"Harrison je napisao/la:I sta vam kaze utrpani na ovo stanje u klubu?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- GoskGabela
- Kontakt:
Može li bez slika zločinaca na ovom forumu?TobeYarabi je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Stop majorizaciji TobeYarabiya!
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ne tako davno su Karadžića i neke vojvode spominjali, tako da ovo nije ništa novo.GoskGabela je napisao/la:Može li bez slika zločinaca na ovom forumu?TobeYarabi je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Stop majorizaciji TobeYarabiya!
Treba Aliju metnut'.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
zvucis kao mali tarik stoj na gofno nalik.. 

Samo nek ne stavljaju sliku Osima i ostalih osuđenika. Ovi ostali su možda kontroverzne ličnosti ali im nije suđeno pa ih ne možemo zvati zločincima.
Rigoletto je napisao/la:Samo nek ne stavljaju sliku Osima i ostalih osuđenika. Ovi ostali su možda kontroverzne ličnosti ali im nije suđeno pa ih ne možemo zvati zločincima.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
mojne mi na partizane pucam odmaaaaaa
Sviđaju mi se šlemovi kod ovih na livadi, elegantni suSariel je napisao/la:mojne mi na partizane pucam odmaaaaaa
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Ti ces nekome reci za kladaru?Rigoletto je napisao/la:"Mogo bi i Zelju kupit, oni svakako imaju iskustva u igranju za kladare a naguzili bi se za par plasticnih stolica"Harrison je napisao/la:I sta vam kaze utrpani na ovo stanje u klubu?
Zna citav balkan ko ste i sta ste i od kad ste ugaseni i zasto.I kako ste dosli do imovine i kako dolazite.
Politicki mali isprdak od kluba koji sluzi iskljucivo za balansiranje nacionalnog tereta.I pranje novca preko kladionica.Pa to je javna tajna !
Da nije tuzno bilo bi smijesno; zauvijek cete ostati u sjeni Velezovog spomenika.
Da sumiramo: Vi ste ,dakle, oni koji bi se naguzili za koji dinar.Samo sto je Tan Sarajevo kupio za klikere, a vas....ko vas ne zna skupo bi vas platio!
U srcu nosim te ja ! 1921
a gde je pečat za to?PticaSelica1921 je napisao/la:Ti ces nekome reci za kladaru?Rigoletto je napisao/la:"Mogo bi i Zelju kupit, oni svakako imaju iskustva u igranju za kladare a naguzili bi se za par plasticnih stolica"Harrison je napisao/la:I sta vam kaze utrpani na ovo stanje u klubu?
Zna citav balkan ko ste i sta ste i od kad ste ugaseni i zasto.I kako ste dosli do imovine i kako dolazite.
Politicki mali isprdak od kluba koji sluzi iskljucivo za balansiranje nacionalnog tereta.I pranje novca preko kladionica.Pa to je javna tajna !
Da nije tuzno bilo bi smijesno; zauvijek cete ostati u sjeni Velezovog spomenika.
Da sumiramo: Vi ste ,dakle, oni koji bi se naguzili za koji dinar.Samo sto je Tan Sarajevo kupio za klikere, a vas....ko vas ne zna skupo bi vas platio!
ne vidim ovde ni pavelica a ni mihailovica... kakve zlocince spominjes?GoskGabela je napisao/la:Može li bez slika zločinaca na ovom forumu?TobeYarabi je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Stop majorizaciji TobeYarabiya!
45515
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.