FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Dzeko, Neuer , Srna po svemu sudeci, i uz povratak Kroosa to bi bilo to za iducu sezonu, naravno uz ostanak Riberya
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neuer mi nekako ne izleda kao moguce pojacanje. Poslije utakmice sa Hannoverom, totalno sam se razocarao. Iako svako moze imati los dan, mislim da ipak ne bi bilo najbolje rjesenje da dodje u Bayern. Moj izbor bi bio Akinfeev ili Frey, a moguce je da i Handanovic zavrsi u Bavarskoj. Dzeko, iskreno se nadam, strasno bi pojacanje biom ali napadac nije prioritet i na kraju Srna, odlicni desni bek, a to bi znacilo vracanje Lahma na njegovu prirodnu poziciju, tacnije lijevog beka.rixadu je napisao/la:Dzeko, Neuer , Srna po svemu sudeci, i uz povratak Kroosa to bi bilo to za iducu sezonu, naravno uz ostanak Riberya
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
mogu njih dvojica al bi ja najvise volio huga llorisa iz lyonaomerbavarac je napisao/la:Neuer mi nekako ne izleda kao moguce pojacanje. Poslije utakmice sa Hannoverom, totalno sam se razocarao. Iako svako moze imati los dan, mislim da ipak ne bi bilo najbolje rjesenje da dodje u Bayern. Moj izbor bi bio Akinfeev ili Frey, a moguce je da i Handanovic zavrsi u Bavarskoj. Dzeko, iskreno se nadam, strasno bi pojacanje biom ali napadac nije prioritet i na kraju Srna, odlicni desni bek, a to bi znacilo vracanje Lahma na njegovu prirodnu poziciju, tacnije lijevog beka.rixadu je napisao/la:Dzeko, Neuer , Srna po svemu sudeci, i uz povratak Kroosa to bi bilo to za iducu sezonu, naravno uz ostanak Riberya
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma sad je to stvar ukusa ali uglavnom golman je potreban. Ne bi bilo lose trgovati uz Dzeku i za Benaglia sa Wolfsima, to je stvarno dobar golman ali ne tako cijenjenS-Y-L-A-R je napisao/la:mogu njih dvojica al bi ja najvise volio huga llorisa iz lyonaomerbavarac je napisao/la:Neuer mi nekako ne izleda kao moguce pojacanje. Poslije utakmice sa Hannoverom, totalno sam se razocarao. Iako svako moze imati los dan, mislim da ipak ne bi bilo najbolje rjesenje da dodje u Bayern. Moj izbor bi bio Akinfeev ili Frey, a moguce je da i Handanovic zavrsi u Bavarskoj. Dzeko, iskreno se nadam, strasno bi pojacanje biom ali napadac nije prioritet i na kraju Srna, odlicni desni bek, a to bi znacilo vracanje Lahma na njegovu prirodnu poziciju, tacnije lijevog beka.rixadu je napisao/la:Dzeko, Neuer , Srna po svemu sudeci, i uz povratak Kroosa to bi bilo to za iducu sezonu, naravno uz ostanak Riberya
- Omerbavarac
- Kontakt:
Spominje se i ovaj momak. Nije los, ali mislim da ipak ima nije kvalitet za Bayern.
http://www.transfermarkt.de/de/doni-zu- ... eite1.html
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Mislim da ako vec kupujemo golmana, treba da bar kupimo nekog stvarno dobrog.omerbavarac je napisao/la:Spominje se i ovaj momak. Nije los, ali mislim da ipak ima nije kvalitet za Bayern.
Jer ako se kupi dobar i mlad golman, tu smo poziciju rijesili za narednih 10-ak godina. Zato bi bilo nabolje da se kupi jedan od ovih koi su prije nabrojani: Neuer, Akinfeev, Frey (nesto je stariji od ostalih, ali sjajan golman), Lloris (koji je po meni najbolji od ovih, a u naredne 2 sezone bi mogao postati najbolji na svijetu), Adler (ne svidja mi se previse).
Uglavnom, uloziti 20-ak miliona u ovu poziciju i mirni smo dugo vremena.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Mislim da Lyon Lorisa ne bi pustio ni za 20 M, Frey je odlican golman al' ipak sto se mene tice ja bi radije volio vidjeti nekog mladzeg na golu koji ce dugo stajati na toj poziciji najvjerovatnije ce nam doci jedan od ove trojice Adler,Neuer,Handanovic.I ako bi ja najradije volio Lorisa i Akinfejeva al' mislim da nasa uprava nece dati tolike milione za golmana.I jos beka dovesti Srna ili Rafinha, ja dajem veliku prednost Srni strasan igrac i bio bi nam veliko pojacanje, ovaj drugi je isto odlican ali mi ide nekad na zivce njegovo ponasanje ma da bi to LvG sredio 
"Bayernu Džeko nije potreban"
U protekle je dvije sezone u 62 bundesligaška nastupa Džeko zabio 45 golova, što daje prosjek od 0.73 gola po utakmici u jakoj njemačkoj Bundesligi, čiji su klubovi u dosadašnjem dijelu eurokupova ove sezone osvojili najviše bodova za UEFA-in renking.
Po tom je prosjeku 24-godišnji Bosanac bolji od Waynea Rooneyja (38 golova, prosjek 0.64 po utakmici) ili Cristiana Ronalda (36, 0.67), kao i od Samuela Eto'oa (0.65), Didiera Drogbe (0.59) ili Zlatana Ibrahimovića (0.68). Ispred njega iz Liga petice jedino su Lionel Messi (0.84) i Gonzalo Higuain (0.79).
Prošle je sezone Džeko zabio 26 golova (dva manje od najboljeg strijelca, saigrača Grafitea), ove trenutno vodi na tabeli strijelaca s 19 golova. Nikad se u historiji Bundeslige nije dogodilo da dva različita igrača istog kluba uzastopno osvoje Zlatnu bundesligašku kopačku.
Također, samo je jednom nogometašu u historiji Bundeslige, Bayerovu Ulfu Kirstenu, uspjelo u dvije uzastopne sezone postići preko 20 golova (1997. i 1998.).
Džeko i dalje ne mari za vlastiti transfer, koji će, bude li ga ovog ljeta, koštati 40 miliona eura, koliko teži njegova odštetna klauzula u ugovoru.
"Dobro smo reagirali nakon ispadanja iz Europe. Idemo sad izboriti ulazak u Europa ligu", kaže Džeko, koji je zabio i prošle nedjelje Nürnbergu u 2-0 gostujućoj pobjedi Wolfsburga, kojom su se aktuelni prvaci probili na osmo mjesto tabele.
Džeko očito neće preseliti u minhenski Bayern. Za to razloga ne vidi počasni dopredsjednik kluba Franz Beckenbauer.
"Jako cijenim Džeku, no igrač u ofanzivi jednostavno nam nije potreban. Sasvim suprotno, napad ćemo na ljeto pojačati Lucom Tonijem, koji se vraća s posudbe u Romi. Pozicije u ekipi koje moramo jačati prvenstveno su obrambene; primamo previše golova", rekao je Beckenbauer dodavši:
"Također, treba nam i golmansko pojačanje. Hans-Jörg Butt (35) je sezonu odradio odlično, ali nam ne može predstavljati budućnost."
ovo nam bas i ne bi trebalo, hvala mu na svemu, al dosta vise, jednostavno nije on taj igrac koji bi nam mogo donijet prevagu.
U protekle je dvije sezone u 62 bundesligaška nastupa Džeko zabio 45 golova, što daje prosjek od 0.73 gola po utakmici u jakoj njemačkoj Bundesligi, čiji su klubovi u dosadašnjem dijelu eurokupova ove sezone osvojili najviše bodova za UEFA-in renking.
Po tom je prosjeku 24-godišnji Bosanac bolji od Waynea Rooneyja (38 golova, prosjek 0.64 po utakmici) ili Cristiana Ronalda (36, 0.67), kao i od Samuela Eto'oa (0.65), Didiera Drogbe (0.59) ili Zlatana Ibrahimovića (0.68). Ispred njega iz Liga petice jedino su Lionel Messi (0.84) i Gonzalo Higuain (0.79).
Prošle je sezone Džeko zabio 26 golova (dva manje od najboljeg strijelca, saigrača Grafitea), ove trenutno vodi na tabeli strijelaca s 19 golova. Nikad se u historiji Bundeslige nije dogodilo da dva različita igrača istog kluba uzastopno osvoje Zlatnu bundesligašku kopačku.
Također, samo je jednom nogometašu u historiji Bundeslige, Bayerovu Ulfu Kirstenu, uspjelo u dvije uzastopne sezone postići preko 20 golova (1997. i 1998.).
Džeko i dalje ne mari za vlastiti transfer, koji će, bude li ga ovog ljeta, koštati 40 miliona eura, koliko teži njegova odštetna klauzula u ugovoru.
"Dobro smo reagirali nakon ispadanja iz Europe. Idemo sad izboriti ulazak u Europa ligu", kaže Džeko, koji je zabio i prošle nedjelje Nürnbergu u 2-0 gostujućoj pobjedi Wolfsburga, kojom su se aktuelni prvaci probili na osmo mjesto tabele.
Džeko očito neće preseliti u minhenski Bayern. Za to razloga ne vidi počasni dopredsjednik kluba Franz Beckenbauer.
"Jako cijenim Džeku, no igrač u ofanzivi jednostavno nam nije potreban. Sasvim suprotno, napad ćemo na ljeto pojačati Lucom Tonijem, koji se vraća s posudbe u Romi. Pozicije u ekipi koje moramo jačati prvenstveno su obrambene; primamo previše golova", rekao je Beckenbauer dodavši:
"Također, treba nam i golmansko pojačanje. Hans-Jörg Butt (35) je sezonu odradio odlično, ali nam ne može predstavljati budućnost."
ovo nam bas i ne bi trebalo, hvala mu na svemu, al dosta vise, jednostavno nije on taj igrac koji bi nam mogo donijet prevagu.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Beckenbauer niti je više u klubu niti se njegova previše pika.On već odavno nije upoznat sa politikom kluba.Koliko čovjek poznaje situaciju priča o tome kako će nam Toni ostati,a svi znaju da ga se Gaal odrekao.Klose će sigurno otići iz Bayerna na kraju sezone pa ćemo ostati na svega dva napadača.Bayern će sigurno dovoditi špicu, a Dzeko je moja želja .
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ma zavrsio je Toni svoje u Bayernu. Van Gaal ga vise ne zeli, a i on je izrazio zelju za ostankom u Rimu.
Ali slazem se da su potrebnija pojacanja u odbrani...
Ali slazem se da su potrebnija pojacanja u odbrani...
nisam cuo da je govorio o toniju....danas vidio na njemackoj tv da je izjavio ovo za džeku....al ima tu i istine on je napomenuo da su bayernu potrebnija pojacanja u odbrani i na poziciji golmana nego u napadu...klose jeste nedavno izrazio nezadovoljstvo ali nisam siguran da ce otici iz bayerna...on je i dalje dobar napadac moze postic vazne golove pa makar usao i sa klupe....kod džeke tesko da ce bayern izdvojit 40 miliona eura posebno nakon onih 30 miliona za gomeza...vec su dosta u ofanzivu ulagali i vrlo je moguce da ce se ovaj put novac ulozit u odbranu....kroos se vraca u bayern tako da i u veznom redu postaje veci izbor...naravno moze se desit ako izleti prilika da bayern i na drugim pozicijama dovede po nekog igracaFRANK RIBERY je napisao/la:Beckenbauer niti je više u klubu niti se njegova previše pika.On već odavno nije upoznat sa politikom kluba.Koliko čovjek poznaje situaciju priča o tome kako će nam Toni ostati,a svi znaju da ga se Gaal odrekao.Klose će sigurno otići iz Bayerna na kraju sezone pa ćemo ostati na svega dva napadača.Bayern će sigurno dovoditi špicu, a Dzeko je moja želja .
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Naravno da je odbrana prioritet, gdje ce sigurno reagovati i dovesti neka pojacanja. O imenima kada bude vrijeme za to. Ode li i Tymo, kupit ce i zadnjeg veznog. Posto je poznato da u prvoj utakmici protiv Lyona nece biti suspendovanih MvB i Holgera, Gaal bi trebao svakako ubaciti Ukrajinca protiv Hannovera. Kao i Contenta na poziciju lijevog beka, koji je svakako bolje rjesenje od Badstubera.
Toni se nece vratiti, Klose ima ugovor jos jednu godinu i bila bi ludost ne prodati takvog igraca, ako se vec na njega ne racuna ozbiljno. Znaci, mogli bi ostati potanki na toj poziciji ako se situacija bude ovako odvijala.
U svakom slucaju bice interesantan prelazni rok, barem sto se tice Bayerna.
Toni se nece vratiti, Klose ima ugovor jos jednu godinu i bila bi ludost ne prodati takvog igraca, ako se vec na njega ne racuna ozbiljno. Znaci, mogli bi ostati potanki na toj poziciji ako se situacija bude ovako odvijala.
U svakom slucaju bice interesantan prelazni rok, barem sto se tice Bayerna.
Vom Jäger zum Gejagten
bolje je da se za baš pravog golmana dadne 20-30 miliona,ili za obrambenog jednog nego davati za džeku 40 miliona(ako toliko traže za njega vukovi)jer bayern ima vrlo dobre napadače,ako će se dovodit napadač bolje je naći nekog jeftinijeg a da je solidan tipa npr. gilardino,vučinić ili suarez koji su jeftiniji od džeke,a novce usmjeriti na golmana i obranu..
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
pusti ti beckenbauera,cim spominje džeku znaci da ima tu nesto
sto se tice neuera on sigurno nece doci u bayern,ko prati malo njemacki tv zna da je magath jasno rekao da ga nece prodati tako da od toga nema nista,isto i handanovic,
srnu je bayern htio dovesti prosle godine ali su se predomislili jer misle da srna nije toliko dobar u odbrandbenom djelu,gdje se i slazem posto je njegova jaca strana u ofanzivi a takav nam ne treba,
conteto nije los igrac pokazao se dobro u par utakmicama,aly cissokho se nest spominje mislim da je on odlican igrac
sto se tice neuera on sigurno nece doci u bayern,ko prati malo njemacki tv zna da je magath jasno rekao da ga nece prodati tako da od toga nema nista,isto i handanovic,
srnu je bayern htio dovesti prosle godine ali su se predomislili jer misle da srna nije toliko dobar u odbrandbenom djelu,gdje se i slazem posto je njegova jaca strana u ofanzivi a takav nam ne treba,
conteto nije los igrac pokazao se dobro u par utakmicama,aly cissokho se nest spominje mislim da je on odlican igrac
kako bi volio vidjeti renu adlera u dresu bayerna i da se vrati jansen
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Neka, neka, Hamit je odlican igrac.geronimo je napisao/la:Evo izgleda da je i Hamit pred potpisivanjem novog ugovora.
Potreban je Bayernu...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uvijek sam ga kudio, ali me demantovao nakon utakmice protiv Uniteda na Allianz. Smatrao sam da nije kalibar za Bayern, da se nikad nece izboriti za mjesto u pocetnih 11, ali kad je najvise trebalo, pokazao je da zna igrati na nivou i da nije bez razloga doveden. Sa potpisivanjem novog ugovora vjerovatno postoje i neki zahtjevi, jer sam siguran da ne zeli i dalje sjediti na klupi. Ko zna sta Gaal smislja s njim, mozda je on taj desni bek??
U Schalke-u je često igrao desnog beka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.