Arsenal - Chat

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Harika
Kontakt:

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la Harika » 18 feb 2023, 15:23

Zorz doktor, vec dvije tekme nas najbolji igrac
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 18 feb 2023, 15:25

Rekoh ja za Jorgana...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 feb 2023, 15:28

Nerealno, bravo Jorginho, samo ovaj gol bi se mogao isplatiti za njegov transfer, skidam kapu, kakva bomba

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 feb 2023, 15:31

Odegaard, Nketiah i još dosta pojedinaca da se zapitaju šta rade na terenu, bruka za kapitena, nije dostojan ovog pritiska sa kojim se ekipa trenutno nosi, zaslužio je dobru klupu.

Saka i Jorginho igrači utakmice, ostali su prosjek ako ne gore od tog.

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 18 feb 2023, 15:31

AA23 je napisao/la:
18 feb 2023, 15:28
Nerealno, bravo Jorginho, samo ovaj gol bi se mogao isplatiti za njegov transfer, skidam kapu, kakva bomba
Realno i protiv Citya i danas ubjedljivo nas najbolji igrac. Steta sto nemamo napadaca da se samo krunise ova igra. Fali Jesus mnogo da oslobadja krila.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 feb 2023, 15:32

Usto prije 10 min, gledam Livescore jbm i dan i svoj život, napravim kahvu 2:4 FT :tokralju:

Valja mi sad prelistat temu da vidim kakvi smo bili.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 18 feb 2023, 15:34

Niko ovdje nije pisao nikad za Jorginha da je los igrac, nego da nije dostojna zamjena za Parteya. Nisu uopce ni slicni igraci. Jorginho treba igrat uz Parteya, a ne umjesto njega kad je ovaj zdrav.

Ovo sto je odigrao u zadnje dvije tekme je doktorski. Odlicna pas igra i odlicne zadnje lopte. Vise je kreirao prilika nego Xhaka i Odeegard od kraja SP.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 18 feb 2023, 15:35

Marsal je napisao/la:
18 feb 2023, 15:32
Usto prije 10 min, gledam Livescore jbm i dan i svoj život, napravim kahvu 2:4 FT :tokralju:

Vjeruj mi, zabavices se bolje nego da odgledas kakav film :mrgreen:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 feb 2023, 15:37

Harika je napisao/la:
18 feb 2023, 15:31
AA23 je napisao/la:
18 feb 2023, 15:28
Realno i protiv Citya i danas ubjedljivo nas najbolji igrac. Steta sto nemamo napadaca da se samo krunise ova igra. Fali Jesus mnogo da oslobadja krila.
Da, jedino što sam primjetio da ne radi jeste da ne povlači loptu skoro nikad ofanzivno i prilično je statičan, ali zna uvaliti dobar pas, dobar sistemski igrač gdje igrač pored sa njim u sredini mora da jede teren, tako da se nadam da će Partey moći odigrati koju uz njega jer je Xhaka grohnuo previše.

Umalo smo zbog Nketije i Odegaarda ostali bez tri boda.

I problem nije krilo nego distribucija lopte sa Zinčenkom, koji je imao groznu utakmicu, ali ne može mu se ništa reći da drugo poluvrijeme gdje je dao krucijalan gol, ostalo je stvarno bio loš.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 feb 2023, 15:39

Brokula je napisao/la:
18 feb 2023, 15:35
Marsal je napisao/la:
18 feb 2023, 15:32

Vjeruj mi, zabavices se bolje nego da odgledas kakav film :mrgreen:
Kaže jaran sad da sam propustio, jedna od boljih utakmica sezone. Jbg, ja svu noć radio, nismo imali ni pola sata pauze kako treba. Potrefilo me jbg

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 18 feb 2023, 15:52

Jorginho igrač utakmice, 90% poteza koje je uradio danas je bilo idealno rješenje. Apgrejd u odnosu na Xhaku samo takav. Inteligentan, vidi se zašto su ga htjeli i Pep i Arteta još prije Chelsea.

Saka - nemam riječi koliko mi je žao tog dečka kojeg prebijaju sivonje week in and out, a on završi sa više dobivenih nego zarađenih kartona. Kakav gol je dao danas i nije stao do samog kraja.

Zinchenko - ne znam šta da kažem. Dao je gol, vuče tim mentalitetom, ali danas je bio očajan.

Partey je falio umjesto Xhake, bukvalno najnezamjenjiviji igrač u historiji Arsenala.

@Brokula, bravo za usporedbu Nketiaha i Girouda 2015-16. Zadnja utakmica prije "slavne" Giroudove serije je bila kod Liverpoola gdje je Giroud dao dva gola. Nketiah je u seriji od Uniteda gdje je dao dva gola.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 18 feb 2023, 15:54

Strasno, nerealno bitna pobjeda, prvenstveno s psiholoske strane (da se tabela na momenat i zanemari).

Udio u losijim igrama pojedinaca sigurno ima i umor, mnogi igraju svaku utakmicu po 90min, a ove posljednje su i psihicki i fizicki bile preteske. Odegaard nakon treceg gola ne moze da dise, nema snage da se raduje sa saigracima.

Nada da se nesto 'vise' moze napraviti ove sezone, barem za mene, 'lezi' u njihovom zajednistvu, strasnoj zelji i srcanosti koju pokazuju i eventualno nekoj ludoj sreci koju prizeljkujem. :mrgreen: Nazalost, svaka (naredna) utakmica mi samo pokazuje da je Arteta, blago receno, los trener i jednostavno (trenutno) nedorastao zadatku. Katastrofalne i nepravovremene zmjene, postavka igre, drzanje Nketiaha svaku utakmicu po 90 min (iako svi znamo da Martinelli na 9 moze odlicno odigrati) pored silnih promasenih zicera i nikakve koristi od njega, kostale su nas barem nekih 6 bodova prednosti u odnosu na City. Prevelik luksuz za 'zvijeri' iza nas, koje svaku gresku duplo naplacuju.

Odmoriti se 7 dana, Parteya osposobiti i zasto ne upariti sa Jorginhom iako i nisam bas siguran u tu kombinaciju. Xhaka, koliko god da zna biti los, u odbrani je bitniji zbog fizicke superiornosti u odnosu na Italijana.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 feb 2023, 15:55

Joj jest sugav termin
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 feb 2023, 16:02

Federer17 je napisao/la:
18 feb 2023, 15:54
pokazuje da je Arteta, blago receno, los trener i jednostavno (trenutno) nedorastao zadatku.
Pa Arteta je i najzaslužniji zašto smo u ovoj situaciji. Ok, shvatam razočaranost i ja sam razočaran ali on je jedini razlog zašto se sa ekipom kakvu imaš boriš za titulu. Svaki drugi trener na svijetu bi se sa ovako mladom ekipom borio za top4.

Pljuvanje po Arteti i po Odegaardu nekad baš nema smisla ni rezona.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 18 feb 2023, 16:16

Svaki komentar je suvišan, ubili smo ih u svakom aspektu fudbalske igre. Žao bi mi bilo samo zbog Odeovog promašaja, ali je sve ispalo vrhunski na kraju. Partija za dvadeset. :bow:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 18 feb 2023, 16:18

Marsal je napisao/la:
18 feb 2023, 16:02
Federer17 je napisao/la:
18 feb 2023, 15:54
pokazuje da je Arteta, blago receno, los trener i jednostavno (trenutno) nedorastao zadatku.
Pa Arteta je i najzaslužniji zašto smo u ovoj situaciji. Ok, shvatam razočaranost i ja sam razočaran ali on je jedini razlog zašto se sa ekipom kakvu imaš boriš za titulu. Svaki drugi trener na svijetu bi se sa ovako mladom ekipom borio za top4.

Pljuvanje po Arteti i po Odegaardu nekad baš nema smisla ni rezona.
Sa ovakvim nastupom kao kapiten Odegaard treba da se postidi, u drugom poluvremenu je bio bolji, ali je duh u mečevima gdje nama fali kapiten.

Jednostavno Jorginho je pokazao više muda nego ovaj kad je trebalo, Odegaard je bio u prilici da gadja u meču, umjesto toga dodaje loptu i bježi od odgovornosti.

Kad si kapiten nema opravdanja za neke stvari, možeš imati loš dan, ali kriti se i ne egzistirati 90 minuta yebote, na kraju mašiti veliki zicer.

Yebavalo bi mu se ovdje da je ostalo 2-2, znaš kad bi Odegaard stisnuo muda i gadjao ko Jorginho sad na kraju tekme. Realno.

@bega

Teško nam se ako nam je svaka ovakva partija do kraja sezone :salut:

Fica0304
Kontakt:

Post Postao/la Fica0304 » 18 feb 2023, 16:20

Draze mi je sto ga je Emi dao sam sebi nego da smo ih dobili 10-0 😂 lik je ukrao 20 minuta sa onim svojim ispucavanjem,bas je isao na zivce namjerno provocirajuci al evo vratilo mu se na najgori nacin

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 18 feb 2023, 16:23

Jorginho bas onakav kakvog sam ga ocekivao da bude. Covjek je taj tip igraca koji odgovara uigranom sistemu i gdje ce pokazat svoj kvalitet.
Danas doktorski odradio. Uparit ga sa Parteyem jer Xhaka dise na skrge zadnjih par meceva
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 18 feb 2023, 16:26

Fica0304 je napisao/la:
18 feb 2023, 16:20
Draze mi je sto ga je Emi dao sam sebi nego da smo ih dobili 10-0 😂 lik je ukrao 20 minuta sa onim svojim ispucavanjem,bas je isao na zivce namjerno provocirajuci al evo vratilo mu se na najgori nacin
Evo i ja koristim priliku da mu pozdravim mamicu bezobraznu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Sarsfield
Kontakt:

Post Postao/la Sarsfield » 18 feb 2023, 16:31

pokazuje da je Arteta, blago receno, los trener i jednostavno (trenutno) nedorastao zadatku

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ko sve danas prati ovo sutanje lopte, fascinantno.
Covjek te doveo u situaciju da u zadnju trecinu prvenstva ulazis kao legitimni kandidat za titulu, i to sa najmladjim timom u ligi, iako je 99% planete ocekivalo grcevitu borbu za top4 :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.