400 članova, dižemo se pomalo i sada se čeka početak prvenstva (7/8.3) gdje ćemo povećati ovu brojku na nadam se barem 2000

Zoki engleski tip menadzera

chily-rz je napisao/la:
Tema se zove GNK Dinamo Zagreb jer se klub tako zove. Ima i Barcelona košarkaški klub, pa je za te diskusije otvorena posebna tema na košarkaškom podforumu. U ovom fudbalskom klubu igra niz bh. igrača koji se na ovom forumu prate i pratiće se i ubuduće, a osobe koje žele pisati o nečemu drugom neka sebi otvore temu.SiamoNoi je napisao/la:Molim da se tema preimenuje u GNK ako je namjera da se ovdje pise samo o vjestackoj tvorevini.Dok i dalje stoji Dinamo ne vidim zasto se ne bi pisalo o Futsal Dinamu.
NeverGiveUp je napisao/la:Schifo ?
Hell fuckin' NO
skandi56 je napisao/la:NeverGiveUp je napisao/la:Schifo ?
Hell fuckin' NO
doktor za taravela, sigalija, simunovica, i ostale...
profesorski igra u reprezentaciji zadnje tri godine, iako je u pocetku bio los. iako mi to nije realno jer je izgradio respektabilnu karijeru vani i moguce da je i preskup dinamu.
Naše je opredjeljenje da idemo zajedno, te smo duboko uvjereni da će se ugovor do kraja odraditi. Nemamo namjeru mjeriti njegove rezultate kratkoročno već dugoročno
...
Evo ja garantiram životom svojim da ćete gledati najbolji Dinamo u njegovoj povijesti. To bi po mojem viđenju trebalo biti prezimljavanje u Europi svake godine, ili u Ligi prvaka ili u Kupu Uefa.
Ovdje ćete gledati najjaču Dinamovu momčad u povijesti
Dinamo je ponovno doživio debakl u Europi, a nakon pet Red Bullovih komada na Maksimiru, trener 'modre' momčadi Zoran Mamić nakon utakmice kaže:
- I dalje stojim iza onoga što sam rekao. Ovo je najbolji Dinamo u zadnjih 10 godina.
strašno je napredovao, od eura 2012. pa na ovamo je odličan u reprezentaciji. pogtovo taj euro je odigrao odlično.NeverGiveUp je napisao/la:skandi56 je napisao/la:NeverGiveUp je napisao/la:Schifo ?
Hell fuckin' NO
doktor za taravela, sigalija, simunovica, i ostale...
profesorski igra u reprezentaciji zadnje tri godine, iako je u pocetku bio los. iako mi to nije realno jer je izgradio respektabilnu karijeru vani i moguce da je i preskup dinamu.
Sjećam se ja dobro njegovih igara kako u Dinamu tako i vani.
Kiks igrač kakvih Dinamo ima u izobilju u trenutnom rosteru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.