KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Opacak ce igrati za nas u Ligi za prvaka...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
i to je to dugo najavljivano i strogo čuvano pojačanje, ako bude igrao kao u Čeliku samo šutirao i moguće i nemoguće biće veliko pojačanje.neno#4 je napisao/la:Opacak ce igrati za nas u Ligi za prvaka...
Pa upravo zbog takvih kao ti cuvam informacije, iz razloga sto se zloupotrebljavaju..eroor je napisao/la:i to je to dugo najavljivano i strogo čuvano pojačanje, ako bude igrao kao u Čeliku samo šutirao i moguće i nemoguće biće veliko pojačanje.neno#4 je napisao/la:Opacak ce igrati za nas u Ligi za prvaka...
P.S. http://www.basket.ba/ksbih/kks/prikaz5. ... &indig=104
Kada malo bolje pogledas statistiku nije to ni toliko lose...
39 posto za tricu, 75 slobodna bacanja...
A plus sva odbrana u Celiku je bila na njemu..
Mada realnost je da su Siroki i Igokea drugi svijet, ja prezadovoljan play - offom..
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 11 mar 2011, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- storm_raider
- Kontakt:
Opacak je inace bio nekad jedan od fizicki najspremnijih igraca koji su prosli kroz reprezentaciju. Ne znam sad u kakvom je stanju.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ne znam ni ja.. gledao sam ga samo jednom ove sezone i kad sam saznao da dolazi kod na prvi mec na koji sam obratio paznju nije se ni skidao i ja kontao eto njega odma kod nas kad on tek sad dolazistorm_raider je napisao/la:Opacak je inace bio nekad jedan od fizicki najspremnijih igraca koji su prosli kroz reprezentaciju. Ne znam sad u kakvom je stanju.

You are someone else I am still right here
Opet nastavljate sa ružnim riječima upućenim na račun ostalih korisnika foruma, i ponovo administratori ne rauguju.neno#4 je napisao/la:Pa upravo zbog takvih kao ti cuvam informacije, iz razloga sto se zloupotrebljavaju..eroor je napisao/la:i to je to dugo najavljivano i strogo čuvano pojačanje, ako bude igrao kao u Čeliku samo šutirao i moguće i nemoguće biće veliko pojačanje.neno#4 je napisao/la:Opacak ce igrati za nas u Ligi za prvaka...
Mada realnost je da su Siroki i Igokea drugi svijet, ja prezadovoljan play - offom..
Opačak je jedan odličan momak i čovjek prije svega i zbog toga zaslužuje moje poštovanje. Ove godine u ovako slabom Čeliku nije pokazao sve svoje kvalitete koje je posjedovao do prije tri sezone.
što se tiče statistike koja se daje na navedenom sjatu pola od toga nije tačno a to je stvar onih koji vode tu statistiku jer nisu obučeni za taj posao, naravno čast izuzetcima.
Opačku sve najbolje u nastavku karijere ma gdje god igrao i neka ga zdravlje služi.
Pa upravo zbog takvih kao ti cuvam informacije, iz razloga sto se zloupotrebljavaju..
Opet nastavljate sa ružnim riječima upućenim na račun ostalih korisnika foruma, i ponovo administratori ne rauguju.
Opačak je jedan odličan momak i čovjek prije svega i zbog toga zaslužuje moje poštovanje. Ove godine u ovako slabom Čeliku nije pokazao sve svoje kvalitete koje je posjedovao do prije tri sezone.
što se tiče statistike koja se daje na navedenom sjatu pola od toga nije tačno a to je stvar onih koji vode tu statistiku jer nisu obučeni za taj posao, naravno čast izuzetcima.
Opačku sve najbolje u nastavku karijere ma gdje god igrao i neka ga zdravlje služi.

Strasno, koje ruzne rijeci...Nisi ti vidio sta su ruzne rijeci na forumu...
A ja po obicaju, ne vrijedjam ovdje nikoga, jer 80 posto ljudi ovdje me zna privatno, a ti ako tako mislis tvoj problem...
Nije mi jasno kako nisi imao info koga Bosna dovodi, jer je Langford bio blizu repke BiH, samo ga mi nismo htjeli

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
A nisam znao da je ovo Vaš privatni forum.
Mada realnost je da su Siroki i Igokea drugi svijet, ja prezadovoljan play - offom..[/quote]
Opet nastavljate sa ružnim riječima upućenim na račun ostalih korisnika foruma, i ponovo administratori ne rauguju.
Opačku sve najbolje u nastavku karijere ma gdje god igrao i neka ga zdravlje služi.[/quote]
Sada mi nismo strucni koji vodimo tu statistiku , hajde ne lupaj nemas pojma kakve kazne se djele za losu statistiku i ko nju sve pregleda na utakmici poslije usporeduje se i slicno ...
Opačku sve najbolje u nastavku karijere ma gdje god igrao i neka ga zdravlje služi.[/quote]
Sada mi nismo strucni koji vodimo tu statistiku , hajde ne lupaj nemas pojma kakve kazne se djele za losu statistiku i ko nju sve pregleda na utakmici poslije usporeduje se i slicno ...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Opet nastavljate sa ružnim riječima upućenim na račun ostalih korisnika foruma, i ponovo administratori ne rauguju.TaRgEt_ je napisao/la:Mada realnost je da su Siroki i Igokea drugi svijet, ja prezadovoljan play - offom..
Sada mi nismo strucni koji vodimo tu statistiku , hajde ne lupaj nemas pojma kakve kazne se djele za losu statistiku i ko nju sve pregleda na utakmici poslije usporeduje se i slicno ...[/quote]
Naveo sam čast izuzetcima
eroor je napisao/la:Opet nastavljate sa ružnim riječima upućenim na račun ostalih korisnika foruma, i ponovo administratori ne rauguju.TaRgEt_ je napisao/la:Mada realnost je da su Siroki i Igokea drugi svijet, ja prezadovoljan play - offom..
Sada mi nismo strucni koji vodimo tu statistiku , hajde ne lupaj nemas pojma kakve kazne se djele za losu statistiku i ko nju sve pregleda na utakmici poslije usporeduje se i slicno ...[/quote]
Naveo sam čast izuzetcima[/quote]
Pa kazem ti 100 % da je to sve tacno jer kakve se kazne lupaju za to nisi ni svjestan , i koliko se usporeduje ti govoris da nije tacno , na sajtu a ja ti kazem 100 % sve tacno ..
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Langford, Keith je trenutno u problemu sa svojim zastupnikom a to se odražava na njegovu igru poslednjih utakmica a sve povodom toga što još uvijek nije obezbijedio evropsku putovnicu. Ako ti ne zna GavriloviĆ Andrija onda znate sigurno Vi gospodine
Ne lupetaj zivota ti, nije bilo ni promila sanse da covjek igra za nas...eroor je napisao/la:Langford, Keith je trenutno u problemu sa svojim zastupnikom a to se odražava na njegovu igru poslednjih utakmica a sve povodom toga što još uvijek nije obezbijedio evropsku putovnicu. Ako ti ne zna GavriloviĆ Andrija onda znate sigurno Vi gospodine
Pogresni su ti izvori...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
A očigledno da Vam je krivo ako neko ima bilo kakvu informaciju a do to niste bili Vi.neno#4 je napisao/la:Ne lupetaj zivota ti, nije bilo ni promila sanse da covjek igra za nas...eroor je napisao/la:Langford, Keith je trenutno u problemu sa svojim zastupnikom a to se odražava na njegovu igru poslednjih utakmica a sve povodom toga što još uvijek nije obezbijedio evropsku putovnicu. Ako ti ne zna GavriloviĆ Andrija onda znate sigurno Vi gospodine
Pogresni su ti izvori...
ali lijepo je to braniti svoje radno mjesto u savezu koji ništa ne radi
-
- Kontakt:
Ja se mogu kladiti da Opacak nece u Bosnu. a niti u bilo koji klub u BIH.
Dosta je bilo gafova za danas...eroor je napisao/la:A očigledno da Vam je krivo ako neko ima bilo kakvu informaciju a do to niste bili Vi.neno#4 je napisao/la:Ne lupetaj zivota ti, nije bilo ni promila sanse da covjek igra za nas...eroor je napisao/la:Langford, Keith je trenutno u problemu sa svojim zastupnikom a to se odražava na njegovu igru poslednjih utakmica a sve povodom toga što još uvijek nije obezbijedio evropsku putovnicu. Ako ti ne zna GavriloviĆ Andrija onda znate sigurno Vi gospodine
Pogresni su ti izvori...
ali lijepo je to braniti svoje radno mjesto u savezu koji ništa ne radi
Cuj ja radnik u Savezu, jao jao

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
U sta cemo da se kladimo?playerbobo je napisao/la:Ja se mogu kladiti da Opacak nece u Bosnu. a niti u bilo koji klub u BIH.
It's your choice

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Evo ovako.kaldimo se u pice kad ja budem u Sarajevu.javit cu ti se preko Foruma....pa cemo na PP o detaljima....Necu da te ranjavam puno.....Ako ti imas bolji prijedlog javi...
Moze, moze, slazem se, ali vidjet ces koliko si pogrijesioplayerbobo je napisao/la:Evo ovako.kaldimo se u pice kad ja budem u Sarajevu.javit cu ti se preko Foruma....pa cemo na PP o detaljima....Necu da te ranjavam puno.....Ako ti imas bolji prijedlog javi...

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Zato i sluze oklade da vidimo ko je bio u pravu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.