AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raul7
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raul7 » 16 jan 2012, 17:58

Savrseno te razumijem i apsolutno se slazem s tobom. Slicno je i sa Cristianom u Realu. Protiv Barce ga nigdje al rastura male klubove i donosi bruku bodova. Ibra je majstor za osvajanje scudetta upravo zbog deranja manjih klubova a na njima se osvaja titula
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 16 jan 2012, 18:23

pa ibra je igrač za male utakmice big game choker i to je to. to je činjenica. dosad je u karijeri dao ako se ne varam 2 gola u knock out fazi lige prvaka. ali i takav najbolji je igrač u italiji. zadnja 3 derbija protiv intera bio je ključni igrač postigao 3 gola ali jučer nije bože moj idemo dalje.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 jan 2012, 19:06

Former Italy defender Christian Panucci: "Inter are back in the Scudetto race but AC Milan remain favourites"

Stephan El Shaarawy: "I hope to stay at AC Milan forever" - nadamo se da hoćeš majstore 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 16 jan 2012, 19:46

Pokusat cemo dovesti Montoliva u ovom prelaznom roku za 3 mil € :mrgreen:

Na kraju sezone mu istice ugovor nek Violama bude i ovo dosta
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jan 2012, 01:58

merkel se vraća, dogovoreno sve sa genovom. rekao bih prijeko potrebno pojačanje. bio je odličan ovu polusezonu.
mesbah bi trebao biti oficjelno igrač milana u srijedu :roll:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 17 jan 2012, 02:30

IlPrincipe je napisao/la:
adointer je napisao/la: Milan je imao precku,onaj sut Pate koji je u padu udario slucajno nekako traljavo,onaj sut Robinha sa pola metra od J.Cesara i sut izdaleka Seedorfa i to je to,,gdje je to Milan toliko dominirao ja ne znam,osim onog posjeda i kornera,faula,zutih,,
boldirano e vala nasmijo si me, de mi reci u cemu ste vi nas izdominirali toliko aman.Jel dosta podatak da smo imali posjed 64 naprema 36, podatak da smo 12 napada na gol a vi 9, da smo imali 5 suteva u okvir gola a vi 4, podatak da smo imali 7 suteva pored gola a vi 4, podatak da smo imali 10 kornera a vi 2, podatak da smo imali 28 ubacivanja a vi 15 ? necu vise haj cao
ja ne kazem da je Inter dominirao,nego kazem da Milan nije dominirao toliko Inter,,ponavljam:iebo posjed kad ne mozes pric golu,,to je Inter isto radio sa Barcom i Bayernom:njima posjed,nama golovi,,ja ne znam sta su svi zapeli za taj posjed lopte,kad se ljudi 90% od tog posjeda dodaju u svojoj polovici,,onda ti sutevi pored gola,to moze svako-stavi na centar loptu i nabij je na tribinu,,eto zamisli samo da je onaj sut Ibre traljavi 5 metara od gola upisan kao sut pored gola,zatim onaj petom kojeg je J.Cesar cekao 2 sata da padne i prodje preko precke,,Milanove najvece sanse su bile sut Van Bommela,Seedorfa i Robinha i to je to,,to meni nije nikakva dominacija,,mi zabili 2 cista gola pa Nagatomo,pa opet Nagatomo,pa Alvarez od 100%,,meni je najrealnije bilo ili nerjeseno ili 1-0 kako je i ostalo,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 17 jan 2012, 10:03

Protiv Novare u nedjelju nema Boatenga i Neste ! Zbog kartona :!:

Nestu ce mijenjati Mexes, dok bi u veznom redu Seedorf ili Ambrosini trebali dobit priliku

Joj koliko mi je drago sto vracamo Merkela 8-)
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 jan 2012, 11:37

Joooj sad nam pojacanje i Merkel. Fin je igracic al mi smo Milan ponajveci svjetski klub. Daj mi zvijezdu u veznom redu. Necu da gledam kojekakve Emanuelsone. Zapeli oko Teveza ko da je pod moranje da se dovede. Sto ce nam? Imas 3 napadaca + onaj Saraf (mrsko mi pisat ime komplikovano u pm) + Cassano ako Bog da kad se vrati. 5 odlicnih. Umjesto da gledaju kreativca oni mi ganjaju Teveza. Ganso,Eriksen... Sve mladi. Al znamo gdje je problem. Zao dat 30-ak miliona. Bolje polovnjake da gledam. Mensahe kojekakve. Evo sad svi spominju ovog Lucasa Mouru. I Inter ga hoce. Koliko znam 19 godina ima. Plati 50 miliona imas igraca poznavajuci nas 15 godina. Il ako ti zagusti uvali ga ko Kaku'. Al jok, bolje u derbi ulazit sa polovnjacima.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jan 2012, 12:37

izgleda vraća se i strasser sa posudbe iz leccea... el shaarawy treba da dobije više šansu momak igra fenomenalno svaki njegov kontakt s loptom baca u očaj protivničke odbrane. i staviti klauzulu od 200m pa bujrum ko voli :lol:
Merkel-Milan, closes today

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 jan 2012, 15:33

baresi#6 je napisao/la: Merkel-Milan, closes today
ja sam čuo da u Genou ide Taiwo a nama Merkel, jel to istina ili Merkel dolazi bez odlaska Taiwa ?? :roll:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jan 2012, 17:21

s obzirom da mesbah dolazi moguće je i to. ali mišljenja sam da će ipak taiwo ostati.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 17 jan 2012, 19:53

Merkel UFFICIALE ! Nosit ce broj 37!

Boateng OUT 4 sedmice :cry: ,sreca pa Merkel dodje... vec u nedjelju ce moci igrat protiv Novare

Merkel's return to Milan could see another Rossoneri player move the other way, with reports suggesting that Taye Taiwo is the likeliest choice.

The Nigeria left-back arrived at San Siro in the summer but has been strongly linked with a new challenge, having failed to impose himself in Allegri's squad.
-RIVALDO-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 17 jan 2012, 20:00

Drago mi je da se Merkel vratio,veliki potencijal a bio je jedan od najboljih u Genoi,mada bi volio da je sa njim u paketu stigao i Veloso :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 jan 2012, 20:07

flamini, gattuso, aquilani, boateng čak se i seedorf nešto spominje... svi su povrijeđeni. vezni red desetkovan šta će sad allegri uraditi? opet će onaj hadalj emanuelson igrati trequartistu :shock:
dobro će itekako doći vraćanje merkela. također da ne bi sve bilo tako 'idealno' i abbiati se žali na povredu ali kažu nije ništa ozbiljno :roll:
nema ništa od dogovora na relaciji psg-city, službeno city objavio da nisu dobili ponudu psg-a. opet dezinformacije francuskih medija nešto sl. kao i sa patom. tako da sam uvjeren da tevez ipak dolazi na kraju.
sutra kup utakmica sa novarom kući, rekao bih nebitna pošto milan ne interesuju ovakva takmičenja. nakon toga ponovo protiv novare ali u ligi i to u gostima. nakon toga tekma kući s cagliarijem. to bi trebala bit laganih 6 bodova a protiv lazia u gostima i bod nije loš a vjerujem da će konkurencija prosuti po koji bod. protiv napolija se onda igra kući i do tada bi trebali biti fit i aquilani i boateg i treba im se žestoko osvetiti sa tricom kao prošle sezone :twisted:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 17 jan 2012, 20:19

Pretvorili smo se u bolnicu jbt,a Galliani je nesta opasno smutio oko Flekavog,osvanut ce on u Millanelu na kraju.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 17 jan 2012, 21:26

a jbt kako mi krivo zbog Princa ovo :roll:

Benvenuto Merkel 8-) nadam se da će u najboljem izadnju iskoristiti povrede ovih ...

EDIT :

[youtube][/youtube]

EDIT 2: slika

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 18 jan 2012, 00:08

Napadač AC Milana, Filippo Inzaghi, ostat će do kraja sezone na San Siru, prema riječima njegovog agernta, Tullija Tintija.

Vremešnog Italijana su inostrani mediji posljednjih dana povezivali sa Paris Saint Germainom, ali njegov agent je odbacio te navode.
"PSG? Ne znam ništa o tome. Inzaghi će ostati u Milanu do kraja sezone", rekao je Tinti.

Također, sam Inzaghi je priznao da bi volio ostati član Rossonera, iako je ove sezone upisao samo tri nastupa.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 jan 2012, 12:00

Milan ima problema i s prvim vratarom Christianom Abbiatijem koji je u porazu od Intera (1-0) ozlijedio lisni mišić lijeve noge zbog čega bi mogao propustiti nedjeljno gostovanje kod Novare u 19. kolu talijanskog prvenstva. :!:

Ej jest nas krenulo jbt..

Aquilani,Boateng,Abbiati (prvotimci)
-RIVALDO-

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 jan 2012, 12:12

Iz dana u dan sve me vise nervira ova politika kluba. Kao da ne shvataju da danas nema trofeja ukoliko ne ulozis koji milion. Sve bi mi guzovace. Sve bi dzaba. 20 izuzetnih talenata na trzistu, svi bi poletili kod nas samo da hocemo platiti 10-20-30 miliona. Svaki ce garant biti svjetski igrac. Al jok mi zapeli za Teveza koji je egoisticni konj (a da ne spominjem cinjenicu kako imamo 5 napadaca), a nemamo igraca koji zna dodat.

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 18 jan 2012, 12:22

A_d_0 je napisao/la:Iz dana u dan sve me vise nervira ova politika kluba. Kao da ne shvataju da danas nema trofeja ukoliko ne ulozis koji milion. Sve bi mi guzovace. Sve bi dzaba. 20 izuzetnih talenata na trzistu, svi bi poletili kod nas samo da hocemo platiti 10-20-30 miliona. Svaki ce garant biti svjetski igrac. Al jok mi zapeli za Teveza koji je egoisticni konj (a da ne spominjem cinjenicu kako imamo 5 napadaca), a nemamo igraca koji zna dodat.
Takva je trenutno politika svih klubova u talijanskoj ligi. Sto bolji igrac za sto manje para i tu dobijes polovnjaka kojem je naravno maksimalan domet 1/8 lige prvaka :roll:

Ima izuzetaka ali tako je vecinom.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.