Mozda grijesim, ali meni on nista nije bolji od Masona.
Generalno ne vjerujem igracima iz Dortmunda hehe
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Ima jer to nije nikad ni bio problem
Engleske novine pišu da je “personal terms” odavno dogovoreno. Problem će biti Borusia, čiji su predstavnici barem 100 puta izjavili da im na pamet ne pada da snižavaju svoju procjenu odštete za Sancha, a naši su prijavili da im na pamet ne pada za te pare. Naravno, standardno tvrde pazar. Ipak, COVID-19 je mnogima uništio financije, Borusia je tradicinalno “nako” sa financijama, možda će ih nužda i gubici igranja ove sezone pred praznim stadionom natjerati da razmisle o strategiji... Doduše, i UTD je u istom košu, i mi gubimo pare sa praznim OT-om. Vidjeće se. Ako ova pandemija potraje, definitivno će to biti kraj ovih giga transfera. Realno, nema to ko platiti...
Doduše.
Mogu oni pricati sta hoce ali ostave li ga da odradi i iducu sezonu njegova cijena ce se prepoloviti jer ce mu ostati samo 1g ugovora ista situacija kao i Sane-City koji je proslo ljeto za Sanea trazio 120mil a ovo ga prodali za 50mProblem će biti Borusia, čiji su predstavnici barem 100 puta izjavili da im na pamet ne pada da snižavaju svoju procjenu odštete za Sancha
Kako nisu ,Firmino Auba,Gundogan,De bruyne, Son,Pulisic,Podolski,Sane...Anoniman je napisao/la: ↑04 jul 2020, 04:00Ma nije stvar samo igraca BvB,nego svi ti igraci vecinom koji su dosli iz Njemacke lige u Eneglesku
nisu ostavili poseban trag.
Jedino nas Dzeko bio je dobar u Cityu.
Sanchu je+ jer je englez,ali sto se tice cijene na transfer m. nije mu pala cijena sto je jako zanimljivo.
United moze ponuditi i 50m eura,al ja vjerujem da ce drugi klubovi ponuditi vise i onda ako hoces morat ces pratit cijenu.
Update @Sanchooo10: @BVB is expecting a 120 Mio Euro offer of @ManUtd for Sancho just in case United is qualified for Champions League directly @BILD_Sport
Onako bi sa Svabe pdfa bolje pratite Bundesku, mi Sanca gledamo s vremena na vrijeme i meni se cini kao sjajan igrac. Ono sto me interesuje je koliko je realan hajp oko njega na osnovu ultimativnih testova u Njemackoj ligi? Kantanje Augsburga ili sta znam koga me ne zanima. United je kupovao iz Dormunda i ranije, pa su redom podbacili. Sada je treca sreca ali ce cijena sigurno biti goooolema. Vrijedi li on ovih para?
Meni lično veoma dobar igrač sa tendencijom da postane WC a tek mu je 20g sa dobrim osjećajem za gol tehnički veoma potkovan a nije ni sebičan pred golom jer kombinovano je učestvovao u 40 gol/asst od 44 utakmice.Osim što je maltene sam vukao BvB u borbi za titulu uz Haalanda imao je dobre nastupe i u CL.Rooney88 je napisao/la: ↑15 jul 2020, 19:39
Onako bi sa Svabe pdfa bolje pratite Bundesku, mi Sanca gledamo s vremena na vrijeme i meni se cini kao sjajan igrac. Ono sto me interesuje je koliko je realan hajp oko njega na osnovu ultimativnih testova u Njemackoj ligi? Kantanje Augsburga ili sta znam koga me ne zanima. United je kupovao iz Dormunda i ranije, pa su redom podbacili. Sada je treca sreca ali ce cijena sigurno biti goooolema. Vrijedi li on ovih para?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.