FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Momak je samo htio da ispadne duhovit a ispao je paglu.. 
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
To se vec zna, nema tu ispasti.Southboy je napisao/la:Momak je samo htio da ispadne duhovit a ispao je paglu..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Southboy je napisao/la:Momak je samo htio da ispadne duhovit a ispao je paglu..
Tesko da moze biti iko vise paglu od tebe i marketinga kluba za koji navijas

- DrustveniParazit
- Kontakt:
GangEvil je napisao/la:Southboy je napisao/la:Momak je samo htio da ispadne duhovit a ispao je paglu..
Tesko da moze biti iko vise paglu od tebe i marketinga kluba za koji navijas![]()
![]()
![]()
@GangEvil brate, koja je logika da ti kao navijač Sarajeva spamaš temu tog kluba sa postovima o gradskom rivalu?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
DrustveniParazit je napisao/la:GangEvil je napisao/la:Southboy je napisao/la:Momak je samo htio da ispadne duhovit a ispao je paglu..
Tesko da moze biti iko vise paglu od tebe i marketinga kluba za koji navijas![]()
![]()
![]()
@GangEvil brate, koja je logika da ti kao navijač Sarajeva spamaš temu tog kluba sa postovima o gradskom rivalu?![]()
Logika je ta da kad mogu ovdje svaki dan citati njihove postove u kojima se vi prepirete s njima oko toga cija je ekipa mladja i takvih gluposti, onda bar da se imam i cemu smijati na njihov racun...
je li malezijac imalo uredio stadion ili cemo opet morati hodati po fekalijama prilikom ulaska, osmradu necu ni da pricam, ipak vi tamo igrate svoje domace utakmice
FKŽ !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
@GangEvil pa ti nemoj biti kao oni koji se prepiru s njima, uživaj u svemu što se dešava oko Sarajeva, barem sada to možeš. Pusti kone ba.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Igrajte na golubarniku ako vam ne pase.TeaM87 je napisao/la:je li malezijac imalo uredio stadion ili cemo opet morati hodati po fekalijama prilikom ulaska, osmradu necu ni da pricam, ipak vi tamo igrate svoje domace utakmice
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- JosipBukal
- Kontakt:
Nije njegovo pa da ga sređuje. I malezijac mora plačati Centru za sport i rekreaciju da bi mu klub igrao na stadionu za sletove.TeaM87 je napisao/la:je li malezijac imalo uredio stadion ili cemo opet morati hodati po fekalijama prilikom ulaska, osmradu necu ni da pricam, ipak vi tamo igrate svoje domace utakmice
Pa što ne igrate na vašoj Grbavici ? Nije valjda da i danas nešto predstavljaju, možda sad store ili paravane a ?TeaM87 je napisao/la:je li malezijac imalo uredio stadion ili cemo opet morati hodati po fekalijama prilikom ulaska, osmradu necu ni da pricam, ipak vi tamo igrate svoje domace utakmice
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
A Amawu jeste njegovo pa ga opet ne sredjuje...zamisli tog peksinluka...pa onda mora ici na drugi stadion i placati Centru za sport i rekreaciju kako bi hodao (trcao) po fekalijama...JosipBukal je napisao/la:Nije njegovo pa da ga sređuje. I malezijac mora plačati Centru za sport i rekreaciju da bi mu klub igrao na stadionu za sletove.TeaM87 je napisao/la:je li malezijac imalo uredio stadion ili cemo opet morati hodati po fekalijama prilikom ulaska, osmradu necu ni da pricam, ipak vi tamo igrate svoje domace utakmice
- JosipBukal
- Kontakt:
Tako ga vi zovete prema imenu poznatog Sarajevskog čevabđije koji je odigrao i jednu utakmicu za reprezentaciju jugoslavijelafomamone je napisao/la:Ovim degenericima koji su pravili ovu najavu treba naglasiti da se stadion na kome igraju svoje domace utakmice zove ''Olimpijski stadion Asim Ferhatović - Hase''
bar 92' nije bio s one straneJosipBukal je napisao/la:Tako ga vi zovete prema imenu poznatog Sarajevskog čevabđije koji je odigrao i jednu utakmicu za reprezentaciju jugoslavijelafomamone je napisao/la:Ovim degenericima koji su pravili ovu najavu treba naglasiti da se stadion na kome igraju svoje domace utakmice zove ''Olimpijski stadion Asim Ferhatović - Hase''
ajd ba razligu sa teme igrate veceras Europe LeAUGE
i nije stimao utakmice prije svega... kakav im heroj takvi i onirammstein je napisao/la:bar 92' nije bio s one straneJosipBukal je napisao/la:Tako ga vi zovete prema imenu poznatog Sarajevskog čevabđije koji je odigrao i jednu utakmicu za reprezentaciju jugoslavijelafomamone je napisao/la:Ovim degenericima koji su pravili ovu najavu treba naglasiti da se stadion na kome igraju svoje domace utakmice zove ''Olimpijski stadion Asim Ferhatović - Hase''
ajd ba razligu sa teme igrate veceras Europe LeAUGE
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
hoćel neko od admina banovat ovog Bukala prvo jel je nepismen drugo vrijedja jednu od najvećih legendi BH fudbala .JosipBukal je napisao/la:Tako ga vi zovete prema imenu poznatog Sarajevskog čevabđije koji je odigrao i jednu utakmicu za reprezentaciju jugoslavijelafomamone je napisao/la:Ovim degenericima koji su pravili ovu najavu treba naglasiti da se stadion na kome igraju svoje domace utakmice zove ''Olimpijski stadion Asim Ferhatović - Hase''
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- JosipBukal
- Kontakt:
Samo sam odgovorio na vaše vrijeđanje, neprekidno. A što se tiče vaših mnogobrojnih legendi , one su legende u vašim glavama a stvarnost je drugačija.GameFKS je napisao/la:hoćel neko od admina banovat ovog Bukala prvo jel je nepismen drugo vrijedja jednu od najvećih legendi BH fudbala .JosipBukal je napisao/la:Tako ga vi zovete prema imenu poznatog Sarajevskog čevabđije koji je odigrao i jednu utakmicu za reprezentaciju jugoslavijelafomamone je napisao/la:Ovim degenericima koji su pravili ovu najavu treba naglasiti da se stadion na kome igraju svoje domace utakmice zove ''Olimpijski stadion Asim Ferhatović - Hase''
ko je tebe bolan vrijeđao? jesi ti dobar?
to sto se nepismeni? pa ima evo slika gore!
jel nesto drugo? reci...
al ocito je da LAŽEŠ i da si došao da provociras iako ti klub igra E Leauge veceras a to ocito prolazi NEKAŽNJENO
to sto se nepismeni? pa ima evo slika gore!
jel nesto drugo? reci...
al ocito je da LAŽEŠ i da si došao da provociras iako ti klub igra E Leauge veceras a to ocito prolazi NEKAŽNJENO
[/quote]JosipBukal je napisao/la:
Tako ga vi zovete prema imenu poznatog Sarajevskog čevabđije koji je odigrao i jednu utakmicu za reprezentaciju jugoslavije
Samo sam odgovorio na vaše vrijeđanje, neprekidno. A što se tiče vaših mnogobrojnih legendi , one su legende u vašim glavama a stvarnost je drugačija.[/quote]
Kakvo vrijeđanje , kol'ko ba ti imaš godina ? Legende nego šta ne u našim glavama nego je to činjenica , a druga stvar je što ti nemaš mozga da shvatiš . Ne znam što uopšte dolaziš na ovu temu idi na svoju pa razveži priču o svojim legendama !
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Hajde što ovi padobranci s drugih tema upadaju, ali što ih ovi naši hrane glupostima to ne mogu da skontam nikako
Kao mi smo mlađi perspektivniji bolji vi ste nepismeniji, ružniji i slabiji
Mi imamo ovo vi nemate ovo i tako od jutra do sutra. I ono malo normalnih i ozbiljnih ljudi što je bilo ovdje je otišlo zahvaljujući djeci s obje strane, tužno ali je tako. Pratite svoj klub i dešavanja u njemu susjede ostavite da brinu svoje brige i sve će biti ok.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Onako rutinski pobijediti solidnu ekipu koja igra u jednoj za nas mnogo jakoj ligi je za početak priprema strašan rezultat. Pogotovo jer su kasnije igrala djeca i pokazala da i tu imamo kvalitet. Zaista sam oduševljen kompletnim klubom, od A do Ž
Samo se nadam da će par likova tipa Purić, Puzigaća i još neki napustiti klub i da će tu uskočiti naši akademci
Okić i Duljević su pokazali da su velika pojačanja i nadam se da ćemo dovesti još barem 1 veliko ime u ekipu i uz neki superpovoljan žrijeb i mnogo sreće valjda dođemo do playoffa
. Cimirot, dr. Stojčev, Duljević, Okić, Vlekoski, Bilbija, Dupovac... Tačno da se naježiš! Ne preskačemo igru, ako negdje zapne, vratimo loptu i ponovo krećemo prema napadu... I Dženo je jedna **** zvjer! Samo se nadam da će svi u klubu, a i navijači, ostati čvrsto na nogama jer stvaramo nešto veliko.
Okić i Duljević su pokazali da su velika pojačanja i nadam se da ćemo dovesti još barem 1 veliko ime u ekipu i uz neki superpovoljan žrijeb i mnogo sreće valjda dođemo do playoffa
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!