jedno sto sam naucio to jest "nemoj nikad igrat utakmice u LP koje pocinju u 18:00"
sinoc S'je*a City ne samo mene nego mnoge druge, proslo Kolo Bayern samo dobi sa 0-1 a o euroligi da ne pricam.
za danas po meni:
Ludogorez - Basel Prvo Poluvrijeme X, (pikX ide isto)
Ludogorez nije mogo da osvoji do sad bodove ali je sve iznenadio dobrom igrom protiv Liverpoola i Reala, tako da idu danas da osvoje Bodove, Baselu fale 4 Standardna igraca Marco Streller, Behrang Safari, Ivan Ivanov i Fabian Schär, tako da ce se branit i biti strpljivi
Liverpool - Real Madrid 2
Liverpool nije vise onaj Liverpool iz prosle sezone, muce se protiv slabih ekipa i tesko dolaze do bodova mislim da ih je ovaj vikend umorio posto su ganjali pobjedu do 95 minute. Napad im nije efikasan Sturridge i dalje povrijedjen Balotelli nije proradio. Na drugoj strani Real koji je u zadnje 5 Utakmice (Primiera) zabio cak 25 a primio 3 Gola
Anderlecht - Arsenal 2
obe ekipe su u ligi odigrale za vikend X - Anderlecht se namucio protiv Mechelena da dodje do boda a Arsenal protiv Hulla u 90+2 zabio za 2 - 2 ipak mislim da ce Arsenalova kvaliteta igraca odluciti ovu utakmicu ma da im fali nekoliko igraca: Özil, Giroud, Koscelny. Szczesny (crveni protiv Galatasaraya), Debuchy, Ospina
igrace sa 3. Golmanom Martinez
WINN
Zadnja izmjena:
SafetSajo, dana/u 22 okt 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....