Rule_hz je napisao/la:evo amateri x sa norvezanima odigrase
Ma grdno se mi varamo ako mislimo da cemo, sa Norvezanima tako lahko.Prvo igraju prvenstvene tekme uveliko,jaca je Norveska liga od naše.Ne kazem da nismo favoriti,ali nece biti lahko.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rule_hz je napisao/la:evo amateri x sa norvezanima odigrase
amypitar je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:evo amateri x sa norvezanima odigrase
Ma grdno se mi varamo ako mislimo da cemo, sa Norvezanima tako lahko.Prvo igraju prvenstvene tekme uveliko,jaca je Norveska liga od naše.Ne kazem da nismo favoriti,ali nece biti lahko.
hilmo je napisao/la:MI se za njih trebamo pripremati kao da su Real Madrid, znači ozbiljno i jako, i tako ući u utakmicu. Ako budu neke teške tarabe onda ćemo ih nabušiti, a ako budu ozbiljna ekipa (a ja vjerujem da jesu) onda nas neće iznenaditi.
Favoriti jesmo samim tim što smo nosioci, ali ozbiljan, hrabar i jak pristup i ne bi trebali imati problema. Bitno je samo da nas povrede zaobiću na ovim pripremnim tekmama.
Meni je žao Laste najviše zbog te psihičke barijere. Svijestan je on da je izgubio mjesto u prvom timu već davno, ali upravo kada su najslađe pripreme kada su uslovi za pripreme izvanredni, kada se svi žele dokazati takmičarskim duhom, igraju se jake pripremne utakmice, dolazi Cardiff, evropske utakmice počinju on neće moći igrati, a ne sumnjam da je imao veliku želju da se pokaže i dokaže stručnom štabu i navijačima. Sada mu najviše treba podrška njegovih kolega ( igrača ) u timu i podrška štručnog štaba i medicinskog osoblja.hilmo je napisao/la:Haj dobro je da KOva nije ozbiljnije povrijeđen, a za Lastu imamo adekvatnu zamjenu i sigurno je da on neće biti u prvom planu.
Ovi gore i dalje igraju neriješeno, nadam se da će Velšani proći![]()
Svi smo mi te informacije imali, i vjerovatno si u pravu, samo mahalske.amypitar je napisao/la:Ja dobio mahalsku informaciju,da jos ceka papire i da nam dolazi golman.Ali evo nista jos ni od jednog, ni od drugog.
Bolan ne bio ne trči pred rudu ali eto ja se nadam da možete do gola u revanšu a ti nastavi po svom neka te dragi Bog izvede na pravi putJosipBukal je napisao/la:Pitari protiv Lovčena i za vas igramo da spasimo obraz grada i države. Neče se više nama nikakvi Crnogorci smijati dok je Želje, Amara, Adžema i Manijaka. Naprijed Željo do pobjede. Zaboraviti Golubovce nikada nečemo.
Halo Golubovci, cujemo li se?!JosipBukal je napisao/la:Pitari protiv Lovčena i za vas igramo da spasimo obraz grada i države. Neče se više nama nikakvi Crnogorci smijati dok je Želje, Amara, Adžema i Manijaka. Naprijed Željo do pobjede. Zaboraviti Golubovce nikada nečemo.

GangEvil je napisao/la:Halo Golubovci, cujemo li se?!JosipBukal je napisao/la:Pitari protiv Lovčena i za vas igramo da spasimo obraz grada i države. Neče se više nama nikakvi Crnogorci smijati dok je Želje, Amara, Adžema i Manijaka. Naprijed Željo do pobjede. Zaboraviti Golubovce nikada nečemo.
OdStruke je napisao/la:GangEvil je napisao/la:Halo Golubovci, cujemo li se?!JosipBukal je napisao/la:Pitari protiv Lovčena i za vas igramo da spasimo obraz grada i države. Neče se više nama nikakvi Crnogorci smijati dok je Želje, Amara, Adžema i Manijaka. Naprijed Željo do pobjede. Zaboraviti Golubovce nikada nečemo.
Onaj njihov genijalac reče "fali nam samo para i ništa više". Hahahaha pa koja genijalna misao, post decenije. Isto kad bi vlasnik kafića rekao "fale mi samo mušterije i ništa više". Sve dolazi na svoje, kosmička pravda. A viđu đetića