PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Onaj fosil Avdukic jos brani za Borac 
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Prave treći stadion, a planiraju četvrti u sjevernom logoru ima se može se samo bahatoRigoletto je napisao/la:Ne mozes vise saro, to bahato, to se razmahalo
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
GŠD Velež, građevinsko športsko društvosviunapad1010 je napisao/la:Prave treći stadion, a planiraju četvrti u sjevernom logoru ima se može se samo bahatoRigoletto je napisao/la:Ne mozes vise saro, to bahato, to se razmahalo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Treba nam zidar. Sredit cu ti ja komsija posao. Nemoj se tako kurvanjski nabacivatRigoletto je napisao/la:GŠD Velež, građevinsko športsko društvosviunapad1010 je napisao/la:Prave treći stadion, a planiraju četvrti u sjevernom logoru ima se može se samo bahatoRigoletto je napisao/la:Ne mozes vise saro, to bahato, to se razmahalo
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Evo nek vidi narod kako radnike traze, ovo je potpuno netransparentno, prijavit cu ovo nadleznim sluzbama [emoji38]
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma ne trazimo brato nego ja tebi ko komsiji preko štele i tišu nabijem te na racku sad ce mi ovi iz t kantona zatrpat inbox biografijama kako su zidali po svabiji na baušteliRigoletto je napisao/la:Evo nek vidi narod kako radnike traze, ovo je potpuno netransparentno, prijavit cu ovo nadleznim sluzbama [emoji38]
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Kemo Hafizovic

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
partizanski po sumam i goramairfo je napisao/la:Kemo Hafizovic![]()
namjerno trola nema druge..nije ovoliko prirodno lud
Re: RE: Re: PL prepucavanja
AhaahhaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ne trazimo brato nego ja tebi ko komsiji preko štele i tišu nabijem te na racku sad ce mi ovi iz t kantona zatrpat inbox biografijama kako su zidali po svabiji na baušteli [emoji38]Rigoletto je napisao/la:Evo nek vidi narod kako radnike traze, ovo je potpuno netransparentno, prijavit cu ovo nadleznim sluzbama [emoji38]
- Evolution87
- Kontakt:
ma kemica je legendairfo je napisao/la:Kemo Hafizovic![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
pust se ti tuzle,vi ni u svojoj mahali niste gazde...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ne trazimo brato nego ja tebi ko komsiji preko štele i tišu nabijem te na racku sad ce mi ovi iz t kantona zatrpat inbox biografijama kako su zidali po svabiji na baušteliRigoletto je napisao/la:Evo nek vidi narod kako radnike traze, ovo je potpuno netransparentno, prijavit cu ovo nadleznim sluzbama [emoji38]
doduse jeste na istocnoj strani..
- Marsal
- Kontakt:
Jest, što je najgoreSariel je napisao/la:partizanski po sumam i goramairfo je napisao/la:Kemo Hafizovic![]()
![]()
namjerno trola nema druge..nije ovoliko prirodno lud
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Covjek organiziro program zaposljavanja za TK uradio vise nego sve vlade od rata za vas a ti mu tako odgovarasSariel je napisao/la:pust se ti tuzle,vi ni u svojoj mahali niste gazde...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ne trazimo brato nego ja tebi ko komsiji preko štele i tišu nabijem te na racku sad ce mi ovi iz t kantona zatrpat inbox biografijama kako su zidali po svabiji na baušteli [emoji38]Rigoletto je napisao/la:Evo nek vidi narod kako radnike traze, ovo je potpuno netransparentno, prijavit cu ovo nadleznim sluzbama [emoji38]![]()
doduse jeste na istocnoj strani..
sta on moze ozbiljno organizirat?prodaju lancica,dzezvi,il skok na vušugla? ne kontam?Rigoletto je napisao/la: ]Covjek organiziro program zaposlacanja za TK uradio vise nego sve vlade od rata za vas a ti mu tako odgovaras
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Placeni skokovi u stranim valutama su glavna grana privrede dijela grada kojeg nastanjuju pravi mostarciSariel je napisao/la:sta on moze ozbiljno organizirat?prodaju lancica,dzezvi,il skok na vušugla? ne kontam?Rigoletto je napisao/la: ]Covjek organiziro program zaposlacanja za TK uradio vise nego sve vlade od rata za vas a ti mu tako odgovaras
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mogu organizirat apel na moderaciju da ti prosjek dnevnih postova sa 13 prepravi na 2,4Sariel je napisao/la:sta on moze ozbiljno organizirat?prodaju lancica,dzezvi,il skok na vušugla? ne kontam?Rigoletto je napisao/la: ]Covjek organiziro program zaposlacanja za TK uradio vise nego sve vlade od rata za vas a ti mu tako odgovaras
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
takoeeeNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Mogu organizirat apel na moderaciju da ti prosjek dnevnih postova sa 13 prepravi na 2,4![]()
mislim politicke korektnosti radi i dobrosusjedskih odnosa jelte
kako ono rece rigi?
Rigoletto » 25 avg 2017, 12:19
Placeni skokovi u stranim valutama su glavna grana privrede dijela grada kojeg nastanjuju pravi mostarci
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Skako bi i ja al bi moj drugi skok vjerovatno bio u kolicima.Sariel je napisao/la:takoeee [emoji106]NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Mogu organizirat apel na moderaciju da ti prosjek dnevnih postova sa 13 prepravi na 2,4![]()
mislim politicke korektnosti radi i dobrosusjedskih odnosa jelte![]()
kako ono rece rigi?![]()
Rigoletto » 25 avg 2017, 12:19
Placeni skokovi u stranim valutama su glavna grana privrede dijela grada kojeg nastanjuju pravi mostarci
divno divno, bas mi je drago cuti da se druzite..
tako i treba..
dobrosusjedski odnosi su vrlo vazn stvar u svakoj zajednici...
samo pitanje ko plati ceh u kafani???
tako i treba..
dobrosusjedski odnosi su vrlo vazn stvar u svakoj zajednici...
Pobjegnemo kroz prozor u WCuSariel je napisao/la:divno divno, bas mi je drago cuti da se druzite..
tako i treba..
dobrosusjedski odnosi su vrlo vazn stvar u svakoj zajednici... [emoji106]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.