AjsKjub je napisao/la: ↑27 avg 2022, 23:491p2phttps://footyfull.com je inače ok, samo sporije izbacuju
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Il Club più titolato al mondo!
Najgore je to što se pokaješ svaki put kad Salamandera vidiš u prvoj postavi. Iole dobro funkcioniše kad uđe sa klupe, ali baš svaki put zasere pruženu šansu.
Messias je sam od sebe promašaj, ne znam ni zašto im je ovo uopšte trebalo. Ni za klupe ni za prve postave, bezveze.
Baš šteta što nije bio veći budžet i što se nije dovelo krilo, digli bi igru na još veći nivo. Ovako i dalje ostaje ogroman disbalans između njih i ostatka ekipe.
Messias je sam od sebe promašaj, ne znam ni zašto im je ovo uopšte trebalo. Ni za klupe ni za prve postave, bezveze.
Baš šteta što nije bio veći budžet i što se nije dovelo krilo, digli bi igru na još veći nivo. Ovako i dalje ostaje ogroman disbalans između njih i ostatka ekipe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
nextterrain je napisao/la: ↑27 avg 2022, 22:51
Biće dobar, danas primio 6 golova![]()
Ballo Toure je uzašan igrac, pa Constant je za njega bio prime Marcelo.
Igralo se onoliko koliko su trebali, CDK je bio odlican. Steta sto desna krila su uzašna, radije bih Diaza tu gledao koji je i igrao tu poziciju u prvoj sezoni kad je dosao. Messi i Sale su prirodno glupi igraci sa odlukama i to se ne moze promijeniit
Nemoj molim te Constanta spominjati, i dalje imam noćne more od te pojave.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Bice Thiaw fina opcija sa klupe, kroz godinu navikavnja sa ekipom i ligom uopste me ne bi cudilo da za godinu dana bude novi Kalulu, stim da je vec 10x vise placen od Kalulua
- Beduin
- Kontakt:
Koji tip stopera je Thiaw, ima li brzinu, skok, jel' desnjak ili ljevak?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Za svoju visinu 194 je dosta brz i agilan, ima poprilicno dobru tehniku, to sto je u schalkeu i sto primaju pun qurac golova nije do njega nego do odron ekipe u kojoj igra
Moze igrati defanzivnog veznog i moze igrati desnog beka po potrebi, ali eto te mu pozicije isto nisu strane
Decko je prije par dana napunio 21 godinu i pred njim je tek karijera, vec je odavno standardan clan u21 repke njemacke
- muha milanez
- Kontakt:
Konama se Lukaku povrijedio i ne igra u derbiju sljedećeg vikenda.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
To nije nikakva prednost, gore ce biti sto ce igratili Dzeko ili Corea, ovaj drugi protiv nas uvijek igra kao da je Messi licnomuha milanez je napisao/la: ↑28 avg 2022, 14:06Konama se Lukaku povrijedio i ne igra u derbiju sljedećeg vikenda.
Lukaku uopste nije neki bitan faktor Interu trenutno
Lukaku je protiv nas uvijek igrao odlično, tako da bolje je što ne igra bez obzira u kakvoj je formi.
Što se tiče Thiawa, za 5 miliona on ne može biti promašaj kako god okreneš, ima 21 godinu i već 70-ak utakmica za Schalke što znači da nešto vrijedi. Nećemo sa njim biti na gubitku sigurno
Što se tiče Thiawa, za 5 miliona on ne može biti promašaj kako god okreneš, ima 21 godinu i već 70-ak utakmica za Schalke što znači da nešto vrijedi. Nećemo sa njim biti na gubitku sigurno
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Malick je igrač kojeg Milan već dugo vremena prati. Moncadin izbor. Kako većina piše, izuzetno brz i jak, odličan u igri 1vs1, vrlo dobre tehnike i jedan od rijetkih koji nešto vrijedi u Schalkeu. Lani je bio u timu sezone 2. Bundeslige. Tek je napunio 21 godinu, igra i za U-21 tim Njemacke. Plaćen 6M+ bonusi. Da Schalke nije u dubokom haosu, ne bi ga Milan mogao dobiti ispod 15ak miliona sigurno.
Sinoć pročitah podatak da je Milan izgubio samo 4 meča od zadnjih 46 u ligi. A niz bez poraza traje evo već 19 mečeva. Nismo mi svjesni koliko je ovaj tim već sada jak i samo može da napreduje.
Sinoć je u zadnjih pola sata, nakon izmjena, Milanov tim na terenu imao prosječnu dob od 24 godine.
Sinoć pročitah podatak da je Milan izgubio samo 4 meča od zadnjih 46 u ligi. A niz bez poraza traje evo već 19 mečeva. Nismo mi svjesni koliko je ovaj tim već sada jak i samo može da napreduje.
Sinoć je u zadnjih pola sata, nakon izmjena, Milanov tim na terenu imao prosječnu dob od 24 godine.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ono sinoc sto je Milan igrao nemam rijeci, fenomenalno, bravo momci, bravo Pioli kapa dole...
Ako budu ovako igrali protiv "manjih " ekipa titula je sigurna u to sam 100 posto siguran...
Ove transfere sto najavljuju sto se komentarise, stvarno nemam snage....
Ako budu ovako igrali protiv "manjih " ekipa titula je sigurna u to sam 100 posto siguran...
Ove transfere sto najavljuju sto se komentarise, stvarno nemam snage....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Memaga care, sinoć su momci odigrali koliko je bilo potrebno. Dovoljno dobro ali još uvijek korak,dva od odličnog. Ali sezone je tek počela i sve će to doći na svoje u narednom periodu. Sad igraju čak 7 mečeva u samo 22 dana. Pa ćemo da vidimo kako će prebroditi takav ispit, koji do sada nisu imali.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Naravno da nam je ogromna prednost što Lukaku neće igrati.Raonffa je napisao/la: ↑28 avg 2022, 15:08Lukaku je protiv nas uvijek igrao odlično, tako da bolje je što ne igra bez obzira u kakvoj je formi.
Što se tiče Thiawa, za 5 miliona on ne može biti promašaj kako god okreneš, ima 21 godinu i već 70-ak utakmica za Schalke što znači da nešto vrijedi. Nećemo sa njim biti na gubitku sigurno![]()
Svako ko tvrdi drukčije nema blage veze o fudbalu.
Nego, kakav nam je ovaj novi stoper ? Nadam se da mu je branjenje prekida jača strana jer tu smo najtaniji kada je defanziva u pitanju.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Protiv Sassuola najavljene su 4 promjene. Origi, Florenzi, Sale i Gabbia počinju. Dok će Tomori, Giroud, Messias i Calabria odmoriti, te možda čak i Leao.
- OldFashioned
- Kontakt:
To bi bilo ravno samoubistvo da Gabbia starta protiv brzih napadača Sassuola. S Florenziem ne gubimo ništa, a Olivier zaslužen odmor, po meni GA je Pioli trebao vaditi pola sata prije kraja utakmice sinoć.
Ti i ja deff.nemamo iste poglede na fudbal, uglavnom ja sam prezadovoljan izvedbom...nadam se da onaj jedan post od tebe nije slucajnost, da ces poceti normalnije postove pisati....Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 avg 2022, 16:31Memaga care, sinoć su momci odigrali koliko je bilo potrebno. Dovoljno dobro ali još uvijek korak,dva od odličnog. Ali sezone je tek počela i sve će to doći na svoje u narednom periodu. Sad igraju čak 7 mečeva u samo 22 dana. Pa ćemo da vidimo kako će prebroditi takav ispit, koji do sada nisu imali.
Bilo kako bilo 3 bobe za mir u kuci i uz to doktorska igra...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svi mediji u Italiji najavljuju dosta promjena. Da li će se isplatiti ili ne, vidjet ćemo. Diaz također ponovo u prvih 11. Kocka se Pioli svjesno, ali raspored je gust, rotirati se mora. Ako krene po zlu uvijek se može napraviti 5 izmjena. Bez Scamacce i Raspadoriia nije to više isti tim, ali opasni su svakako.OldFashioned je napisao/la: ↑28 avg 2022, 16:41To bi bilo ravno samoubistvo da Gabbia starta protiv brzih napadača Sassuola. S Florenziem ne gubimo ništa, a Olivier zaslužen odmor, po meni GA je Pioli trebao vaditi pola sata prije kraja utakmice sinoć.
Maignan, Florenzi- Gabbia-Tomori-Theo, Tonali-Pobega, Sale - Diaz - Rebić, Origi. Takve su najave
- OldFashioned
- Kontakt:
Mora se rotirati ali ne baš protiv ovakvog protivnika u tolikoj mjeri. Ne vjerujem da će Gabbia startati a za ostale nisam siguran.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vidjet cemo već za 2 dana, Sassuolo nije dobro otvorio sezonu. Nadam se da neće ni uhvatiti formu do utorka
Ako budu igrali kao protiv Bolognje 3 komada im ne gine...
Trenutno korisnika/ca: Biscione, celikmilan, Uknaac i 6 gostiju.