Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Jude Rodri Kevin
Thiago Fabinho Jude

Thiago Fabinho Jude

Tchouameni - Fede - Jude insala 

Žao mi je momci

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Beduin
- Kontakt:
Maignan je vec sad skoro pa iste kvalitete kao i Lloris, samo zbog povrede nije pozvan i tek se vratio, mada ga je trebao pozvati da bude u timu. Prosle sezone najbolji golman Seria A i mislim sa najvise clean sheetova, dok pretprosle sezone najbolji golman Francuske lige.napoleon72 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 08:16Pele ima tri, Mbappe i da ne osvoji ovo ima dovoljno vremena da ga stigne. Problem je sto Francuskoj prolazi ova zlatna generacija. Kad se sjetim EURO2016, mogao si tri vrhunska sastava napravit. A gledaj sad, Benzema i Giroud na kraju karijere, zamjena im Kolo Muani i Thuram. Klupa vise nije toliko dominantna ni na kojoj poziciji. Vec naredni Mundijal nemas tu dvojicu spiceva, Llorisa i Mandandu, Grizmana, Kantea, Varane i Pogba ce imat 33... Nije neka aman buducnost pred njima.unitarista je napisao/la: ↑05 dec 2022, 03:21Nešto razmišljam, ako Mbappe osvoji i ovo Svjetsko prvenstvo, imaće u tom slučaju 2/2. Uzmimo u obzir da može biti samo bolji, ako ne bude imao povreda mogao bi biti čovjek sa najviše osvojenih prvenstava svijeta ikad.
U napadu je prva opcija Nkunku, kakav Muani i Thuram.
Na tom defanzivnom/centralnom veznom Camavinga i Tchouameni ce biti prve violine. Cak i Kamara je tu, dakle itekako imaju opcija. Da ih ne nabrajam ponaosob, ima ih dosta.
Odlaskom Varanea (koji ima jos par godina dobrog fudbala btw) upada ti npr. Wesley Fofana kao vrhunski projekat i talenat, pored mladih Koundea, Salibe i Upamecana, a i Kimpembe je tu zlu ne trebalo (onako solidna opcija, a takvih imas jos sijaset).
Lijevi bek popunjen sa bracom Hernandez i Mendyjem.
Jedino sto mozda sljaka su desni bek i ofanzivni vezni.
Pored Pavarda ne znam ko je tu zalog za buducnost ili trenutno odlicna opcija. Mukiele mi ke onako, neka sredina.
Dok na tom AMF svakako im igra Grizman, koji to nije po volaciji, pa vjerovatno da ce i u buducnosti tu poziciju prilagoditi ograckom kadru, da li nastaviti sa nekim SS igracem ili tim dodatnim centralnim veznim, pred nama je.
Ali oni itekako imaju svijetlu buducnost na skoro svim pozicijama. Pa sam ovaj tim im je mlad, jer svakako tu nema Kantea, Pogbe, Benzeme, a razvaljuju. Jos umjesto Girouda kad se vrati Nkunku, umjesto Mendia Magnian i odmah si drasticno mladji.
Jos Veretout se poziva, sto je van svake pameti. Ali to je do selektora, Boze moj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Epi nemoj to.
Već imate Camavingu. Pusti malo druge da se nadaju.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
16 grupa po 3, na kraju će Vanuatu igrati knockout WC
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma kakav MadridCipiripiblicblic je napisao/la: ↑05 dec 2022, 11:34Epi nemoj to.
Nemaju oni novca da se bore sa Citijem/PSG za nekog igraca,dokaz za to su Haaland i Mbappe
-
- Kontakt:
Al ovaj zadnji format kao u NBAbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 11:37
16 grupa po 3, na kraju će Vanuatu igrati knockout WC

Najbolje da se finale igra na 4 dobijena poluvremena.
https://www.transfermarkt.com/malo-gust ... ler/620322Beduin je napisao/la: ↑05 dec 2022, 11:11Maignan je vec sad skoro pa iste kvalitete kao i Lloris, samo zbog povrede nije pozvan i tek se vratio, mada ga je trebao pozvati da bude u timu. Prosle sezone najbolji golman Seria A i mislim sa najvise clean sheetova, dok pretprosle sezone najbolji golman Francuske lige.napoleon72 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 08:16Pele ima tri, Mbappe i da ne osvoji ovo ima dovoljno vremena da ga stigne. Problem je sto Francuskoj prolazi ova zlatna generacija. Kad se sjetim EURO2016, mogao si tri vrhunska sastava napravit. A gledaj sad, Benzema i Giroud na kraju karijere, zamjena im Kolo Muani i Thuram. Klupa vise nije toliko dominantna ni na kojoj poziciji. Vec naredni Mundijal nemas tu dvojicu spiceva, Llorisa i Mandandu, Grizmana, Kantea, Varane i Pogba ce imat 33... Nije neka aman buducnost pred njima.unitarista je napisao/la: ↑05 dec 2022, 03:21Nešto razmišljam, ako Mbappe osvoji i ovo Svjetsko prvenstvo, imaće u tom slučaju 2/2. Uzmimo u obzir da može biti samo bolji, ako ne bude imao povreda mogao bi biti čovjek sa najviše osvojenih prvenstava svijeta ikad.
U napadu je prva opcija Nkunku, kakav Muani i Thuram.
Na tom defanzivnom/centralnom veznom Camavinga i Tchouameni ce biti prve violine. Cak i Kamara je tu, dakle itekako imaju opcija. Da ih ne nabrajam ponaosob, ima ih dosta.
Odlaskom Varanea (koji ima jos par godina dobrog fudbala btw) upada ti npr. Wesley Fofana kao vrhunski projekat i talenat, pored mladih Koundea, Salibe i Upamecana, a i Kimpembe je tu zlu ne trebalo (onako solidna opcija, a takvih imas jos sijaset).
Lijevi bek popunjen sa bracom Hernandez i Mendyjem.
Jedino sto mozda sljaka su desni bek i ofanzivni vezni.
Pored Pavarda ne znam ko je tu zalog za buducnost ili trenutno odlicna opcija. Mukiele mi ke onako, neka sredina.
Dok na tom AMF svakako im igra Grizman, koji to nije po volaciji, pa vjerovatno da ce i u buducnosti tu poziciju prilagoditi ograckom kadru, da li nastaviti sa nekim SS igracem ili tim dodatnim centralnim veznim, pred nama je.
Ali oni itekako imaju svijetlu buducnost na skoro svim pozicijama. Pa sam ovaj tim im je mlad, jer svakako tu nema Kantea, Pogbe, Benzeme, a razvaljuju. Jos umjesto Girouda kad se vrati Nkunku, umjesto Mendia Magnian i odmah si drasticno mladji.
Jos Veretout se poziva, sto je van svake pameti. Ali to je do selektora, Boze moj.
Najbolji RB kroz par godina, ma imaju previše talenta, da dominiraju na 2-3 iduća prvenstva.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Iskreno prije bi gledao ovo sa 6 grupa nego 16Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑05 dec 2022, 11:40Al ovaj zadnji format kao u NBAbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 11:37
16 grupa po 3, na kraju će Vanuatu igrati knockout WC![]()
Najbolje da se finale igra na 4 dobijena poluvremena.

Imam neki predosjecaj da bi komsije mogli ovog Japana dobro natamburati
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
- napoleon72
- Kontakt:
Ja kontam da ce bit penali. Neka golijada prije toga, 2:2 ili 3:3
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ovo sa 16 bi bio živi očaj. Maksimalno namještanje u zadnjim kolima. Npr. prve dvije ostale neriješeno i u trećoj obje ekipe trebaju remi s puno golova i oni dogovore 3:3 ili nešto tako i izbace ovu treću ekipu... Ako bude 12 po 4, možda i neće biti tako loše, ali ostaje problem broja nekvalitetnih momčadi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovim proširenjem broja učesnika SP gubi svaki smisao.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Shategabri
- Kontakt:
Ozbiljno

Što bi tratio karijeru sa ova dva poluigrača?
Koševo Zapad
Ni najmanje ne gubi smisao,samo ce jos vise ljudi gledati i biti jos popularnije takmicenje
Jos bolje pitanje,zasto bi tratio karijeru boreci se za drugo mjesto u EPL sa liverpoolom kad moze igrati za sampionske klubove poput City ili MadridShategabri je napisao/la: ↑05 dec 2022, 12:58Ozbiljno![]()
Što bi tratio karijeru sa ova dva poluigrača?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kvalitet će drastično opasti. Svjetsko prvenstvo je valjda takmičenje namijenjeno za najbolje reprezentacije svijeta. To što će biti više utakmica a samim tim i više novca u igri je druga stvar.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.