FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Шајин
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Шајин » 06 maj 2010, 00:48

% ' ' " $ ", $ " вјероватно сутра " ? ".

' $ ' % $ $. & ¥ " на ? ' " се се $ ? у " ' :)

- $ " $ ' " " ?
"" ПУТ ""

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 maj 2010, 00:49

VB 1987 je napisao/la:Ja mislim da će on u toku sutrašnjeg dana da popuši nogu, tj ja se iskreno nadam...
Dobro ste ga opleli nakon utakmice. :mrgreen:
Kakva je ono guzva bila? Neko komesanje je bilo...

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 06 maj 2010, 00:50

VB 1987 je napisao/la:Ja mislim da će on u toku sutrašnjeg dana da popuši nogu, tj ja se iskreno nadam...
a jbm nanu,sta sad...3 kola do kraja...bilo bi neozbiljno mjenjati... eventualno ako bi doveli chuck norris-a ili duleta vujosevica :)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 06 maj 2010, 00:50

" je napisao/la:% ' ' " $ ", $ " вјероватно сутра " ? ".

' $ ' % $ $. & ¥ " на ? ' " се се $ ? у " ' :)

- $ " $ ' " " ?
i od mene sretan durdevdan ko god slavi

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 maj 2010, 00:53

Simpatizer je napisao/la:
Nemam pojma, gužva je bila na drugoj strani, tj iza njegove klupe, a ja sam bio iza druge klupe, ali i tamo je prozivan i ne smije piška da se okrene, kakav je ono krpelj od čovjeka...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 06 maj 2010, 00:55

VB 1987 je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:
Nemam pojma, gužva je bila na drugoj strani, tj iza njegove klupe, a ja sam bio iza druge klupe, ali i tamo je prozivan i ne smije piška da se okrene, kakav je ono krpelj od čovjeka...
Bilo je nesto i oko loze. Vidio sam da su pojedine konjine u lozi naglo ustale, kao da je neko nesto zafrljacio na njih. Uplasio sam se da nam ne povrijede Sipovca. :mrgreen:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 maj 2010, 00:57

Nisam to vidio, bio sam zaokupljen :D nekim drugim stvarima, ostao sam bez glasa, ali nije mi žao ni najmanje...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 06 maj 2010, 01:08

Čestitke na atmosferi, odlične su tekme sa vama!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 maj 2010, 01:16

borcev_navijac, jesi li ti vidio da ste vi cijelo drugo poluvrijeme, uz jednu super šansu, proveli braneći se? Mi nismo bili naročito konkretni u završnici, ali u drugom poluvremenu je postojao praktično jedan tim. Da Ćulum nije čekao da mu sudija svira faul, ne biste ni dali gol. Napravili ste jednu 100% šansu, a mi zabili gol iz odlično izrađene akcije. Tako da je bilo izjednačeno i što se tiče konkretnosti. A da ne govorim kako bi tekla utakmica da Žarić nije bio kontinuirano imun na crveni karton.

Onaj što se registrovao da iznese zanimljivost da su nam izmjene Goran i Srđan i da nam pokaže sastave, bolje da se nije ni registrovao.

I mislim da na Grbavici nećete doživjeti da vam trenere i igrače gađaju flašama, što ste večeras radili u 3 navrata, koliko je kamera uhvatila. Jednom Bešliju, a drugi i treći put našu klupu jer su slavili pogodak.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 maj 2010, 01:22

svaka cast domacinu,atmosfera je za 10! navijanje korektno,evropski...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 06 maj 2010, 01:23

Željovac je napisao/la:borcev_navijac, jesi li ti vidio da ste vi cijelo drugo poluvrijeme, uz jednu super šansu, proveli braneći se? Mi nismo bili naročito konkretni u završnici, ali u drugom poluvremenu je postojao praktično jedan tim. Da Ćulum nije čekao da mu sudija svira faul, ne biste ni dali gol. Napravili ste jednu 100% šansu, a mi zabili gol iz odlično izrađene akcije. Tako da je bilo izjednačeno i što se tiče konkretnosti. A da ne govorim kako bi tekla utakmica da Žarić nije bio kontinuirano imun na crveni karton.

Onaj što se registrovao da iznese zanimljivost da su nam izmjene Goran i Srđan i da nam pokaže sastave, bolje da se nije ni registrovao.

I mislim da na Grbavici nećete doživjeti da vam trenere i igrače gađaju flašama, što ste večeras radili u 3 navrata, koliko je kamera uhvatila. Jednom Bešliju, a drugi i treći put našu klupu jer su slavili pogodak.
zeljo veceras nije bio opasan a ti kako hoces j apokusvam biti realan. borac je izgledao opasnije na terenu i vise prijetio ali uglavnom bez dobrog zadnjeg pasa. Bilo je tu pritiska u drugom polvremnu prije vaseg gola, nekoliko udraca rema golu . Ti kazes vidio se samo jedan tim na terenu, mislim da je netacna konstatcija, u drugom poluvremenu je bil a prilicno mrtva igra oba tima, sa pvremenim borcevim pritiscima i zeljinim pokusajim akontri.

A za te flase to su bili neki debili i vidio sam da ih ljudi sa zapada opominju da prestanu vrlo ostro. ja to u svakom sluacju osudjujem, ali mislim da nije bilo bas pojava koja je okarakterisala inace veoma fer i korektnu atmosferu na utakmici
TREĆI PUT ČASTIMO !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 06 maj 2010, 01:25

stvarno korektno od organizatora sto su dopustili ostanak navijaca do samog' kraja utakmice, cak se stiglo i proslaviti :)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 06 maj 2010, 01:29

borcev_navijac je napisao/la:
Željovac je napisao/la:borcev_navijac, jesi li ti vidio da ste vi cijelo drugo poluvrijeme, uz jednu super šansu, proveli braneći se? Mi nismo bili naročito konkretni u završnici, ali u drugom poluvremenu je postojao praktično jedan tim. Da Ćulum nije čekao da mu sudija svira faul, ne biste ni dali gol. Napravili ste jednu 100% šansu, a mi zabili gol iz odlično izrađene akcije. Tako da je bilo izjednačeno i što se tiče konkretnosti. A da ne govorim kako bi tekla utakmica da Žarić nije bio kontinuirano imun na crveni karton.

zeljo veceras nije bio opasan a ti kako hoces j apokusvam biti realan. borac je izgledao opasnije na terenu i vise prijetio ali uglavnom bez dobrog zadnjeg pasa. Bilo je tu pritiska u drugom polvremnu prije vaseg gola, nekoliko udraca rema golu . Ti kazes vidio se samo jedan tim na terenu, mislim da je netacna konstatcija, u drugom poluvremenu je bil a prilicno mrtva igra oba tima, sa pvremenim borcevim pritiscima i zeljinim pokusajim akontri.

A za te flase to su bili neki debili i vidio sam da ih ljudi sa zapada opominju da prestanu vrlo ostro. ja to u svakom sluacju osudjujem, ali mislim da nije bilo bas pojava koja je okarakterisala inace veoma fer i korektnu atmosferu na utakmici
vi ste jurili rezultat i niste uspjeli i sta sad.....

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 06 maj 2010, 01:32

mele je napisao/la:

vi ste jurili rezultat i niste uspjeli i sta sad.....
bad tako slazem se, ali se onda ne kze reci sad zeljo nadigrao borca er jednostavno nije, borac nije bio sjajan ali je bio bolji od zelje, s tim sto je to bilo jalovo jurenje rezultata
TREĆI PUT ČASTIMO !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 maj 2010, 01:40

zelj je igro u gostima i nije se povuko nego odigro momacki,nadji jos jednu ekipu koja se otvori i igra u gostima ovako i sve ce ti bit jasno :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 06 maj 2010, 01:47

Ne znam Boga mi, otkako smo ga primili sve vrijeme je Borac bio zadovoljniji sa 1:0, a ŽELJO je ganjao rezultat, žurio da izvede aut, faul... Vaš golman jednom i zadržavao loptu. Nijedna ekipa nije bila očito bolja. Po meni, savršeno pravedan rezultat uz očajno suđenje u kojem nisam vidio jasnu tendenciju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 06 maj 2010, 01:47

nick je napisao/la:zelj je igro u gostima i nije se povuko nego odigro momacki,nadji jos jednu ekipu koja se otvori i igra u gostima ovako i sve ce ti bit jasno :)
drugar, zeljo nije igrao tvoreno to si ti negdje procitao neki komentar pa ga iznosis kao svoj. Nije igrao ni bunker, ali daleko je to od otvorenog fudbala.
eljo je igro klasicnu saceksusu :) ako znas sta je to :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 maj 2010, 02:01

nick je napisao/la:zelj je igro u gostima i nije se povuko nego odigro momacki,nadji jos jednu ekipu koja se otvori i igra u gostima ovako i sve ce ti bit jasno :)
drugar, zeljo nije igrao tvoreno to si ti negdje procitao neki komentar pa ga iznosis kao svoj. Nije igrao ni bunker, ali daleko je to od otvorenog fudbala.
eljo je igro klasicnu saceksusu :) ako znas sta je to :)
pa gledaj posjed lopte,drugo poluvrijeme ste pokusavali iz nekih kontri a igralo se na vasem terenu,cuvali ste rezultat i ako nesto uleti uleti,
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 06 maj 2010, 02:43

otpravnik_vozova je napisao/la:ZAKON VELIKIH BROJEVA

Imam za vas jako loše vijesti, pa one sa slabijim srcem zamoliću nek ne čitaju! RP
Znate i sami da Amar voli da spominje ovaj zakon i nerijetko (99%) je u pravu,, pa bih htio da vas podsjetim da ste poslije poraza od Sarajeva zabilježili sve same pobjede na gradskom, jako dobro...Čestitam!

Također moram da vas podsjetim da u srijedu 05.05.2010g zajedno sa Željom na gradski stadion stiže i ovaj gore navedeni zakon!

Želju je taj zakon stigao u Tuzli što je bilo i za očekivati posle 13 utakmica bez poraza a vas će abd da stigne naredne srijede! :mrgreen: Živi bili pa vidjeli! :lol:

Znači da rezimiram provukli ste se redom protiv; Laktaša, Čelika, Zvijezde, Slavije, Rudara, Travnika (aaa pa protiv koga niste) :mrgreen: niste imali pravog protivnika pa ste se opet mučili iz kola u kolo sad dolazi najjači tim da vam očita lekciju iz fudbala tako da ne kažete kasnije da ste iznenadjeni što vas je u sred BL pregazila plava lokomotiva!
Rekoh li ja da se mora poštovati ovaj zakon :mrgreen:

PS GLEDATI KAKO PLAČE @BORČEV NAVIJAČ NEPROCJENJIVO :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 06 maj 2010, 07:51

vozicu, znas li ti onu narodnu ko se posljednji smije najsladje se smije. I onu sve se vraca sve se placa, i onu kolo srece se okrece, Cercemo se mi pajdo jos....

A ona frka na zapadu iznad borceve klupe je bila poslije zeljinog gola kad su se neki magarci iz sarajeva u lozama krenuli radovati i lupati po onom pleksiglasu i provocirati navijace, ali brzo su se usutili ....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.