' $ ' % $ $. & ¥ " на ? ' " се се $ ? у " '

- $ " $ ' " " ?
Moderator/ica: vlakanje
Dobro ste ga opleli nakon utakmice.VB 1987 je napisao/la:Ja mislim da će on u toku sutrašnjeg dana da popuši nogu, tj ja se iskreno nadam...
a jbm nanu,sta sad...3 kola do kraja...bilo bi neozbiljno mjenjati... eventualno ako bi doveli chuck norris-a ili duleta vujosevicaVB 1987 je napisao/la:Ja mislim da će on u toku sutrašnjeg dana da popuši nogu, tj ja se iskreno nadam...
i od mene sretan durdevdan ko god slavi" je napisao/la:% ' ' " $ ", $ " вјероватно сутра " ? ".
' $ ' % $ $. & ¥ " на ? ' " се се $ ? у " '![]()
- $ " $ ' " " ?
Nemam pojma, gužva je bila na drugoj strani, tj iza njegove klupe, a ja sam bio iza druge klupe, ali i tamo je prozivan i ne smije piška da se okrene, kakav je ono krpelj od čovjeka...Simpatizer je napisao/la:Dobro ste ga opleli nakon utakmice.VB 1987 je napisao/la:Ja mislim da će on u toku sutrašnjeg dana da popuši nogu, tj ja se iskreno nadam...
Kakva je ono guzva bila? Neko komesanje je bilo...
Bilo je nesto i oko loze. Vidio sam da su pojedine konjine u lozi naglo ustale, kao da je neko nesto zafrljacio na njih. Uplasio sam se da nam ne povrijede Sipovca.VB 1987 je napisao/la:Nemam pojma, gužva je bila na drugoj strani, tj iza njegove klupe, a ja sam bio iza druge klupe, ali i tamo je prozivan i ne smije piška da se okrene, kakav je ono krpelj od čovjeka...Simpatizer je napisao/la:Dobro ste ga opleli nakon utakmice.VB 1987 je napisao/la:Ja mislim da će on u toku sutrašnjeg dana da popuši nogu, tj ja se iskreno nadam...
Kakva je ono guzva bila? Neko komesanje je bilo...
zeljo veceras nije bio opasan a ti kako hoces j apokusvam biti realan. borac je izgledao opasnije na terenu i vise prijetio ali uglavnom bez dobrog zadnjeg pasa. Bilo je tu pritiska u drugom polvremnu prije vaseg gola, nekoliko udraca rema golu . Ti kazes vidio se samo jedan tim na terenu, mislim da je netacna konstatcija, u drugom poluvremenu je bil a prilicno mrtva igra oba tima, sa pvremenim borcevim pritiscima i zeljinim pokusajim akontri.Željovac je napisao/la:borcev_navijac, jesi li ti vidio da ste vi cijelo drugo poluvrijeme, uz jednu super šansu, proveli braneći se? Mi nismo bili naročito konkretni u završnici, ali u drugom poluvremenu je postojao praktično jedan tim. Da Ćulum nije čekao da mu sudija svira faul, ne biste ni dali gol. Napravili ste jednu 100% šansu, a mi zabili gol iz odlično izrađene akcije. Tako da je bilo izjednačeno i što se tiče konkretnosti. A da ne govorim kako bi tekla utakmica da Žarić nije bio kontinuirano imun na crveni karton.
Onaj što se registrovao da iznese zanimljivost da su nam izmjene Goran i Srđan i da nam pokaže sastave, bolje da se nije ni registrovao.
I mislim da na Grbavici nećete doživjeti da vam trenere i igrače gađaju flašama, što ste večeras radili u 3 navrata, koliko je kamera uhvatila. Jednom Bešliju, a drugi i treći put našu klupu jer su slavili pogodak.
vi ste jurili rezultat i niste uspjeli i sta sad.....borcev_navijac je napisao/la:zeljo veceras nije bio opasan a ti kako hoces j apokusvam biti realan. borac je izgledao opasnije na terenu i vise prijetio ali uglavnom bez dobrog zadnjeg pasa. Bilo je tu pritiska u drugom polvremnu prije vaseg gola, nekoliko udraca rema golu . Ti kazes vidio se samo jedan tim na terenu, mislim da je netacna konstatcija, u drugom poluvremenu je bil a prilicno mrtva igra oba tima, sa pvremenim borcevim pritiscima i zeljinim pokusajim akontri.Željovac je napisao/la:borcev_navijac, jesi li ti vidio da ste vi cijelo drugo poluvrijeme, uz jednu super šansu, proveli braneći se? Mi nismo bili naročito konkretni u završnici, ali u drugom poluvremenu je postojao praktično jedan tim. Da Ćulum nije čekao da mu sudija svira faul, ne biste ni dali gol. Napravili ste jednu 100% šansu, a mi zabili gol iz odlično izrađene akcije. Tako da je bilo izjednačeno i što se tiče konkretnosti. A da ne govorim kako bi tekla utakmica da Žarić nije bio kontinuirano imun na crveni karton.
Onaj što se registrovao da iznese zanimljivost da su nam izmjene Goran i Srđan i da nam pokaže sastave, bolje da se nije ni registrovao.
I mislim da na Grbavici nećete doživjeti da vam trenere i igrače gađaju flašama, što ste večeras radili u 3 navrata, koliko je kamera uhvatila. Jednom Bešliju, a drugi i treći put našu klupu jer su slavili pogodak.
A za te flase to su bili neki debili i vidio sam da ih ljudi sa zapada opominju da prestanu vrlo ostro. ja to u svakom sluacju osudjujem, ali mislim da nije bilo bas pojava koja je okarakterisala inace veoma fer i korektnu atmosferu na utakmici
bad tako slazem se, ali se onda ne kze reci sad zeljo nadigrao borca er jednostavno nije, borac nije bio sjajan ali je bio bolji od zelje, s tim sto je to bilo jalovo jurenje rezultatamele je napisao/la:vi ste jurili rezultat i niste uspjeli i sta sad.....borcev_navijac je napisao/la:zeljo veceras nije bio opasan a ti kako hoces j apokusvam biti realan. borac je izgledao opasnije na terenu i vise prijetio ali uglavnom bez dobrog zadnjeg pasa. Bilo je tu pritiska u drugom polvremnu prije vaseg gola, nekoliko udraca rema golu . Ti kazes vidio se samo jedan tim na terenu, mislim da je netacna konstatcija, u drugom poluvremenu je bil a prilicno mrtva igra oba tima, sa pvremenim borcevim pritiscima i zeljinim pokusajim akontri.Željovac je napisao/la:borcev_navijac, jesi li ti vidio da ste vi cijelo drugo poluvrijeme, uz jednu super šansu, proveli braneći se? Mi nismo bili naročito konkretni u završnici, ali u drugom poluvremenu je postojao praktično jedan tim. Da Ćulum nije čekao da mu sudija svira faul, ne biste ni dali gol. Napravili ste jednu 100% šansu, a mi zabili gol iz odlično izrađene akcije. Tako da je bilo izjednačeno i što se tiče konkretnosti. A da ne govorim kako bi tekla utakmica da Žarić nije bio kontinuirano imun na crveni karton.
A za te flase to su bili neki debili i vidio sam da ih ljudi sa zapada opominju da prestanu vrlo ostro. ja to u svakom sluacju osudjujem, ali mislim da nije bilo bas pojava koja je okarakterisala inace veoma fer i korektnu atmosferu na utakmici
drugar, zeljo nije igrao tvoreno to si ti negdje procitao neki komentar pa ga iznosis kao svoj. Nije igrao ni bunker, ali daleko je to od otvorenog fudbala.nick je napisao/la:zelj je igro u gostima i nije se povuko nego odigro momacki,nadji jos jednu ekipu koja se otvori i igra u gostima ovako i sve ce ti bit jasno
pa gledaj posjed lopte,drugo poluvrijeme ste pokusavali iz nekih kontri a igralo se na vasem terenu,cuvali ste rezultat i ako nesto uleti uleti,borcev_navijac je napisao/la:drugar, zeljo nije igrao tvoreno to si ti negdje procitao neki komentar pa ga iznosis kao svoj. Nije igrao ni bunker, ali daleko je to od otvorenog fudbala.nick je napisao/la:zelj je igro u gostima i nije se povuko nego odigro momacki,nadji jos jednu ekipu koja se otvori i igra u gostima ovako i sve ce ti bit jasno
eljo je igro klasicnu saceksusuako znas sta je to
Rekoh li ja da se mora poštovati ovaj zakonotpravnik_vozova je napisao/la:ZAKON VELIKIH BROJEVA
Imam za vas jako loše vijesti, pa one sa slabijim srcem zamoliću nek ne čitaju! RP
Znate i sami da Amar voli da spominje ovaj zakon i nerijetko (99%) je u pravu,, pa bih htio da vas podsjetim da ste poslije poraza od Sarajeva zabilježili sve same pobjede na gradskom, jako dobro...Čestitam!
Također moram da vas podsjetim da u srijedu 05.05.2010g zajedno sa Željom na gradski stadion stiže i ovaj gore navedeni zakon!
Želju je taj zakon stigao u Tuzli što je bilo i za očekivati posle 13 utakmica bez poraza a vas će abd da stigne naredne srijede!Živi bili pa vidjeli!
![]()
Znači da rezimiram provukli ste se redom protiv; Laktaša, Čelika, Zvijezde, Slavije, Rudara, Travnika (aaa pa protiv koga niste)niste imali pravog protivnika pa ste se opet mučili iz kola u kolo sad dolazi najjači tim da vam očita lekciju iz fudbala tako da ne kažete kasnije da ste iznenadjeni što vas je u sred BL pregazila plava lokomotiva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.