FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 mar 2011, 12:10

Ma nista druze , nije mi bilo logike pa sam odlucio da provjerim ljudi se samo nasmijase , kaze sta sve nece se izmisliti...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 mar 2011, 12:12

mma_hz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Sjecam se jedne utakmice sa Sarajevom na Kosevu,ranih osamdesetih tada smo dobili 4:1 ili 3:1.
Nas Slobodasa-navijaca je bilo cetvorica. :lol: Nisu tada postojale Fukare. Ma bilo dobro niko nas nije dirao iako smo bili sa ostalim Sarajlijama.
ma dodzi sada i budi na istoku il zapadu na kosevu i bodri svoj klub niko ti nece nista hehehe!!!
Hvala! Budem nekada ali se ne oglasavam. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 mar 2011, 12:12

Ee jbt džaba ljudi prave frku.Doći će vas kao i uvijek i biće te smješteni kako i treba k'o prošli put na D i to je to. A dalje priče šta će biti su bespotrebne uostalom i dođe 10000 ima gdje stati ako ne može ući na tribine ima prostora okolo i gotova priča ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 mar 2011, 12:18

Da imace mjesta 250-300. Informacija 50 je bila netacna. Jedini uslov je dala policija, da ako bude i najmanjeg incidenta da ce biti odstranjeni sa stadiona i izvedeni iz grada pod pratnjom.
Ma kome je vise do njasra, a savez se ukida.
Iduce godine igrace svi sa igracima koji igraju za porciju cevapa ili bureka. Bice sve amatersko.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 08 mar 2011, 12:49

scudetto je napisao/la:To je veoma izgledna solucija ali ko ih yebe :lol:

Jedino sto je bitno je nasa pobjeda u sta ne sumnjam,samo je pitanje hocemo li da im uvalimo 3 ili vise,ali posto pitarcici vole da placu i kukaju dobit ce hladno 2 gola i paket memproma sa cili kobasicama,jbg da se skinu sa hrenovki vise :D
IGRAJ SARAJVOOO NEMA VEZE IGRAJ SARAJVOOO :) ti pitarcici svom timu nikad nisu okrenuli ledja pa ti vidi sad kolika je ta ljubav da se svako gostovanje ode u onolikom brojuu,jos da je murija normalna bilo bi nas uvijek vise nego domace publike;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2011, 13:17

TaRgEt_ je napisao/la:ako jeste,cirkus zvani "GOSTOVANJA U TUZLI" se nastavlja. Nije nista na vas racun navijaca,vec vase policije koja je najgore smece koje postoji u Bosni i Hercegovini.
nista onda lagano kupiti kartu od petaka eheh i sjest s tuzlanskim penzionerima i gledat tekmu hehehe :D :D

mozda nasi urade kao i protiv velezaa kad nam nisu dali nikako da dodzemo ehehhe a mi se samo pojavili na njihovom djelu tribina hehehe[/quote]

Sjedicemo druze zajedno :D hahaha a ovo od 50 mjesta mi se cini malo preneozbiljno , ja mislim da nije to tacno[/quote]

ma tuzlanska policija je godinama prvo nas udarala, pa tek onda ostale...ebote kad su bili ustanju udarat invalida kome, proteza spadne sa noge, rahmet mu dusi :(.... jos kad cini mi se 2000 godine policija ti neda ulazak u stadion i oni ti postavljaju cifru da moze uci samo 100 navijaca,a to je bila utkamica protiv Sarajeva i tad je jos uvjek postojalo stajanje-Istok...Horde udju na stadion, a Fukare ne mogu, jer policija ne dozvoljava ulazak vise od 100 navijaca :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 08 mar 2011, 13:32

neka nas stave na ono igraliste:)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2011, 13:36

progras je napisao/la:neka nas stave na ono igraliste:)
jesi inteligentan cuj da vas stave na igraliste, pa mi cemo bit na sjeveru kontaj malo ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 08 mar 2011, 13:41

fukara87 je napisao/la:
jesi inteligentan cuj da vas stave na igraliste, pa mi cemo bit na sjeveru kontaj malo ;)
pa smjestite nas negdje imate li kakav parking ili livadu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2011, 13:43

progras je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
pa smjestite nas negdje imate li kakav parking ili livadu
Pa valjda si nekad bio u Tuzli,pa vidis valjda da nema livade okolo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 mar 2011, 13:45

har<@ gje li sam se ja onda ublatio unazad 4 godine svaki put ??? dodjem kuci koda sam kopao a ne bio na utakmici
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2011, 13:49

johnnyHZ je napisao/la:har<@ gje li sam se ja onda ublatio unazad 4 godine svaki put ??? dodjem kuci koda sam kopao a ne bio na utakmici
To ne znam,mozda na starom istoku,gdje je onaj prolaz ? Tu se sad izvode radovi,tako da i sad ima blata,al pazis gdje stajes :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 mar 2011, 13:51

harry_90 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:har<@ gje li sam se ja onda ublatio unazad 4 godine svaki put ??? dodjem kuci koda sam kopao a ne bio na utakmici
To ne znam,mozda na starom istoku,gdje je onaj prolaz ? Tu se sad izvode radovi,tako da i sad ima blata,al pazis gdje stajes :D
:D ama jeste, ide se okolo sjevera i noge mi prljave budu ono DRAMA :D dodjem kuci, niko mi ne vjeruje da sam bio na tekme :mrgreen: ne kontam sta ta vlast radi kod vas :S tako velik grad a da nema normalan stadion ....

ps. koliko vas bude na domacim tekmama sad na sjeveru=?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2011, 13:55

[youtube][/youtube]

Evo ti klip sa utakmice protiv Slavije pa procnjeni koliko nas je bilo...a vise ce nas bit sad na derbiju ;)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 mar 2011, 14:00

solidno za tekmu sa slavijom.....

ps. gdje je udarni trans :S

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 mar 2011, 14:01

Nije ovo nikakva provokacija, vec samo ja to realno gledam.
Fukara nemoze brat bratu doci vise od 500 jebg takva je situacija nije neka organizacija ( znam sve jer sam iz Tz)
i zasto jednostavno oni ne budu na zapadu, a horde ako ih dodje vise od 500 na sjeveru... radi fizicke odvojenosti, i jos ta je tribina odvojena od ostatka nebi horde morale prolaziti tamo do domace publike.... prosle godine se fino vidjelo da se tako ne moze organizirati utakmica , ali ne Fukare hocu svoju tribinu nema veze sto je ne mogu napuniti, jer bi njihov ego bio povrijedjen ako bi oni nedaj boze navijali sa Zapada ( cuo sam price lafo ako ne budemo na sjeveru necemo ni navijati i tako to )

E sad ne znam da li se karte naplacuju ( jer ako bi se naplacivale, prije da bi dobili Hordasi sjever jer bi im se iz dzepa moglo vise izvuci ).

JA BI VOLIO ISKRENO DA NAS DODJE PONOVO 1000 PA NEK NAS VRATE AKO TREBA !!!!

smijesno je da jedni Banovici mogu organizovat dolazak 1000 navijaca a Tuzla ne moze , moze i Tuzla ali kako bi Fukare taj poraza odbolovale :?:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 mar 2011, 14:04

HzBvB je napisao/la:Nije ovo nikakva provokacija, vec samo ja to realno gledam.
Fukara nemoze brat bratu doci vise od 500 jebg takva je situacija nije neka organizacija ( znam sve jer sam iz Tz)
i zasto jednostavno oni ne budu na zapadu, a horde ako ih dodje vise od 500 na sjeveru... radi fizicke odvojenosti, i jos ta je tribina odvojena od ostatka nebi horde morale prolaziti tamo do domace publike.... prosle godine se fino vidjelo da se tako ne moze organizirati utakmica , ali ne Fukare hocu svoju tribinu nema veze sto je ne mogu napuniti, jer bi njihov ego bio povrijedjen ako bi oni nedaj boze navijali sa Zapada ( cuo sam price lafo ako ne budemo na sjeveru necemo ni navijati i tako to )

E sad ne znam da li se karte naplacuju ( jer ako bi se naplacivale, prije da bi dobili Hordasi sjever jer bi im se iz dzepa moglo vise izvuci ).

smijesno je da jedni Banovici mogu organizovat dolazak 1000 navijaca a Tuzla ne moze , moze i Tuzla ali kako bi Fukare taj poraza odbolovale :?:
izvini nisi u pravu!!!!!!!

ljudi HOCE SVOJU NAVIJACKU TRIBINU ... bil ti bio na istoku koseva? NE
tako i oni imaju svoju navijaccku tribinu sada i svaka im cast sto se se izborili za nju!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2011, 14:05

johnnyHZ je napisao/la:solidno za tekmu sa slavijom.....

ma ovo je snimano pred sami pocetak utakmice tako da je momak donio kasnije trans
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 08 mar 2011, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 mar 2011, 14:05

johnnyHZ je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Nije ovo nikakva provokacija, vec samo ja to realno gledam.

izvini nisi u pravu!!!!!!!

ljudi HOCE SVOJU NAVIJACKU TRIBINU ... bil ti bio na istoku koseva? NE
tako i oni imaju svoju navijaccku tribinu sada i svaka im cast sto se se izborili za nju!
Istok je njihova strana tako da je nebitno bili na sjeveru il na zapadu kad nisu na istoku!
Drugo je druze da oni ne mogu stati na Zapad ja nebi nista rekao... a ovako je ce biti neiskoristeno 60 % sjevera
a nema mjesta dovoljno da stanu svi gostujuci ...
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 08 mar 2011, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 mar 2011, 14:07

fukara87 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:solidno za tekmu sa slavijom.....

ma ovo je snimano pred sami pocetak utakmice tako da je momak donio kasnije trans
Zakasnio malo ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.