NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Eto, ode i Ismet iz kluba. Da se nadovezem na ovo gore - sigurno nisu ljudi koji su usli u klub da kradu i sprovode kojekakve kriminalne radnje. Vjerujem da su imali dobre i iskrene namjere i sa te strane mi je zao.
Za ovaj level cirkusa u kakvom je Jedinstvo i generalno grad/kanton, treba neko dosta jaci i sposobniji.
August prosle godine - euforija, gledas kako klub polako staje na noge, pune tribine, spektakl kontra Veleza, stolice se brzinski prodaju, uprava obecava PL iduce godine. Pet mjeseci kasnije se gasimo.
Zivot pise cudne price.
Za ovaj level cirkusa u kakvom je Jedinstvo i generalno grad/kanton, treba neko dosta jaci i sposobniji.
August prosle godine - euforija, gledas kako klub polako staje na noge, pune tribine, spektakl kontra Veleza, stolice se brzinski prodaju, uprava obecava PL iduce godine. Pet mjeseci kasnije se gasimo.
Zivot pise cudne price.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Zalosno, pozdrav iz Tesnja, nadam se da se izvlačite i iz ove situacije. Bas je to definitivno za ismeta ?? Bas ne postoji nikako riješenje, jel klub poceo s pripremama?geoxx je napisao/la:Eto, ode i Ismet iz kluba. Da se nadovezem na ovo gore - sigurno nisu ljudi koji su usli u klub da kradu i sprovode kojekakve kriminalne radnje. Vjerujem da su imali dobre i iskrene namjere i sa te strane mi je zao.
Zivot pise cudne price.
Definitivno je. Kakvim pripremama, ide se u stecaj.HeliosIzDomzala je napisao/la: Bas je to definitivno za ismeta ?? Bas ne postoji nikako riješenje, jel klub poceo s pripremama?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
fudbalfudbal je napisao/la:Ne dajte jednoj od ikona BH fudbala da se ugasi!
Ugasila se ikona ima 15godina. :/
Krene li se od nule, bolje da se ugase jer se neće nikad vratiti u ovu ligu.
Drugo ne znam ni ko bi igrao. Omladinske škole nema. Uglavnom ako se ne pronađe rješenje bolje danas nema
Drugo ne znam ni ko bi igrao. Omladinske škole nema. Uglavnom ako se ne pronađe rješenje bolje danas nema
- ASD
- Kontakt:
Hoce li klub igrati drugu polusezonu?
Koji klub?
-
- Kontakt:
Sta ce kod nas biti na kraju. Gasenje kluba ili? ...
Pitanje za vas iz bihaca... Vidim sad problem oko fk, prije koji dan cirkus msm oko direktorice doma zdravlja u bihacu, malo prije toga problemi oko bolnice i saniranja stete nakon pozara... Je l' to slucajno, nepovezano ili je u pitanju malo veci javasluk na nivou grada ili kantona?
Danas je skupština u 18h.nebeskasila je napisao/la:Sta ce kod nas biti na kraju. Gasenje kluba ili? ...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
vlakanje je napisao/la:Pitanje za vas iz bihaca... Vidim sad problem oko fk, prije koji dan cirkus msm oko direktorice doma zdravlja u bihacu, malo prije toga problemi oko bolnice i saniranja stete nakon pozara... Je l' to slucajno, nepovezano ili je u pitanju malo veci javasluk na nivou grada ili kantona?
Kod nas je veci kriminal nego nez ti gdje u bosni. Dva gradonacelnika su hapsili premijera komesare sve redom po Bolnicama ali ne vrijedi to nista kad je stanje sve gore i gore. Para vrti gdje burgija nece
Šta je reći na sastanak ovaj danas, Aljo je prenio na fb
Kako sam shvatio, pa mi ni ne znamo tačan iznos dugovanja, stalno neka nova mogu "izletiti"
Kako sam shvatio, pa mi ni ne znamo tačan iznos dugovanja, stalno neka nova mogu "izletiti"

Pomoćni trener je sve objasnio
Najglasniji su bili oni koji samo gledaju korist od Jedinstva.
Ove ljude predvođene sa Ismetom koče ljudi koji su godinama živjeli na jaslama Jedinstva. Nema više nji u talovima, daj da smjenimo Ismeta i kompaniju... Jeli Derviš na pogrešnoj terapiji

Najglasniji su bili oni koji samo gledaju korist od Jedinstva.
Ove ljude predvođene sa Ismetom koče ljudi koji su godinama živjeli na jaslama Jedinstva. Nema više nji u talovima, daj da smjenimo Ismeta i kompaniju... Jeli Derviš na pogrešnoj terapiji

pa ne znamo, to sam ja pisao na prosloj stranici ovdje... to je najveci problemfontes je napisao/la:Šta je reći na sastanak ovaj danas, Aljo je prenio na fb
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sta je bilo na skupštini, kojim smjerom ide stabilizacija kluba?
Formirana je grupa koja će ići na razgovor s gradonačelnikom Fazlićem da se pokuša pronaći rješenje,
Skupljen je novac da se plati dug za struju da se klubu uključi strja jer je to bio uslovJagodića da dođe i da izvrši prozivku i otpočne s pripremama
Skupljen je novac da se plati dug za struju da se klubu uključi strja jer je to bio uslovJagodića da dođe i da izvrši prozivku i otpočne s pripremama
Nista, na skupstini nije bilo nista konkretno, evo desilo se ovo sto je BihacSN napisao ali nije se rijesio problem.HeliosIzDomzala je napisao/la:Sta je bilo na skupštini, kojim smjerom ide stabilizacija kluba?
Imas citavu na fb stranici usksport.ba.
-
- Kontakt:
Uvijek sve isto. Mujadzic je rekao da ce odblokirati racun akl Ismet ode. Znaci nije im u cilju jako Jedinstvo. Ovo sve je vec gledano. Isti ljudi 20godina opet pricaju iste price. I bice nam bolje?? 

Smeta neko ko radi posteno, pa uhljebi ne mogu krastinebeskasila je napisao/la:Uvijek sve isto. Mujadzic je rekao da ce odblokirati racun akl Ismet ode. Znaci nije im u cilju jako Jedinstvo. Ovo sve je vec gledano. Isti ljudi 20godina opet pricaju iste price. I bice nam bolje??

Trenutno korisnika/ca: Beledija, BosnianRahatluk i 10 gostiju.