KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
neprijatno gledati uzivo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
I ako pobjede, ovo je gadno za gledat, promasili sva pojacanja, ostavili pogresne igrace, hemija nula. Sportski direktor koji poznaje kosarku je pod must.
Persons se svaku utakmicu trudi da sto prije udje u problem s licnim greskama. Danas je za 2 minute uspio dobiti 3 licne. Mislim da mu je to zasad rekord.
Ako ih i Bajo i Asceric dobiju, nek raspuste ove zvijezde i zvanicno krenu u borbu za opstanak. Kovacevic, Delalic i West bi s proslosezonskim rosterom bez problema ostali u aba ligi, iako je tesko reci koga je bila veca patnja gledati - njih ili ove sad...
Ako ih i Bajo i Asceric dobiju, nek raspuste ove zvijezde i zvanicno krenu u borbu za opstanak. Kovacevic, Delalic i West bi s proslosezonskim rosterom bez problema ostali u aba ligi, iako je tesko reci koga je bila veca patnja gledati - njih ili ove sad...
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Yebote al Halilovic fula zicere
Young
kakav jr ovo sut
Young
Zadnja izmjena: NebeskaSila96, dana/u 01 nov 2025, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Haj se ti halilovicu pakuj za zagreb, svakako tamo planiras zivjet. Pare koje si uzeo za ove izvedbe su pljacka. A sta reci o konju koji da tolike pare na igraca koji je svaki drugi mjesec povrijedjen.
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 01 nov 2025, 20:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Antikosarka oba tima.. oci bole koliko losa kosarka
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kako je ovo mučno gledati braco moja mila. Tuga.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Halilovic teska klocina, vec je sad kandidat za flopinu sezone. Koji bezmozgas u pm, das mu tolike pare za covjeka bez mozga. Generalno je ekipa goli qurac.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Auuuuuuu IDE YOUNG ZAAAAA triiiiiii (vrh table))
Miki na low postu ko da sebe gledam i umisljam se da mogu nesta
Ali sto me najvise raduje kad vidim kako nasi igravi medjusobno u odbrani pickove postavljaju…. Mislim da se desilo jedno namanje 3-4 puta danas
Miki na low postu ko da sebe gledam i umisljam se da mogu nesta
Ali sto me najvise raduje kad vidim kako nasi igravi medjusobno u odbrani pickove postavljaju…. Mislim da se desilo jedno namanje 3-4 puta danas
Jel ovo kod Vienne trener Zajko Beton
15.10.2013.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ljudi poslije 3/4 imaju 20 izgubljeni lopti a Bosna vodi samo 2 razlike
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakva antikosarka, dobit cu oboljenje ociju
Jes' bilo dobro gledati Bosnu prije 20 godina protiv Sirokog, Pivovarne Lasko, Geoplin Slovana i slicnih pa se loziti na to
vrijeme kad skoro nigdje na TV nisi mogao pogledati Euroligu, Eurocup i NBA pa uporediti s time
Vanjak izgledao kao Iverson, Lance Williams kao Shaq
Jes' bilo dobro gledati Bosnu prije 20 godina protiv Sirokog, Pivovarne Lasko, Geoplin Slovana i slicnih pa se loziti na to
vrijeme kad skoro nigdje na TV nisi mogao pogledati Euroligu, Eurocup i NBA pa uporediti s time
Vanjak izgledao kao Iverson, Lance Williams kao Shaq
Don't believe the hype.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Dobro prodjose momci koji su danas propustili ovu utakmicu
Nije problem gubiti,problem je kada gubiš od loših ekopa
- legenda reala
- Kontakt:
e jes neko selektiro ovu Bosnu svaka mu cast,dati bivsem igracu Halilovicu skoro 20 hiljada jbt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svaka tekma u Aba Ligi Bosne za infarkta
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Budimo realni nije nikad ni bio igrač.legenda reala je napisao/la: ↑01 nov 2025, 21:24e jes neko selektiro ovu Bosnu svaka mu cast,dati bivsem igracu Halilovicu skoro 20 hiljada jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.