Neka širine u ekipi, nije da je United ekipa koja ima dobru historiju sa povredama, svako malo izgubiš nekog bitnog igrača na par mjeseci, tako da ne vidim tu neki problem sa dolaskom Sanche, u smislu da će nekome faliti minutaže. Pogotovo sljedeće sezone nećeš imati priliku odmarat igrače kao što se moglo u EL u grupnoj fazi. Jedan od ove startne trojke (Greenwood npr.) + James, Ighalo i eventualno jedan od Mata/Lingard je svakako dobra klupa i širina, ako bi startna postava bili Rashford - Martial - Sancho. Rezervna postava su onda: James - Ighalo - Greenwood (+Mata/Lingard kao dodatak).
Ono što me zanima, je l' iko upratio neke druge jake špekulacije za United? Osim Sanche, ja nisam nešto upratio da ikoga nešto ozbiljnije povezuju sa Unitedom, zar nije vrijeme već da nas bombarduju?
Doduše, slabije sam pratio malo medije i RC u posljednje vrijeme, pa mi je možda promaklo.
Ja se nadam da mogu iskopati nekog stopera, ne mora biti ni zvučno ime, samo da se Lindelof skloni iz prve postave. Znam da je tržište stopera siromašno, valjda skauti mogu nekog
anonimnog iskopat, jer ni akademija ne nudi nešto posebno na toj poziciji. Jedino Tuanzebe, ali i njega povrede ubiše, mada polažem neke nade u njega i dalje, nije kasno da napravi iskorak.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester