Gremio- 2+ 1.39
Santos- 2+ 1.31
Tigres- 2+ 1.31
Kvota 2.39
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Onda ćemo igrati iznenađenja.Blue_He4rt je napisao/la:Sutra je najbolje izbjeci Ligu Europe, crni cetvrtak nikad nije bio prihodan.Ja ne pamtim kada je ko ub'o sta, od tih zicera vjecito je pola iznenađenja.
2+Willy je napisao/la:Onda ćemo igrati iznenađenja.Blue_He4rt je napisao/la:Sutra je najbolje izbjeci Ligu Europe, crni cetvrtak nikad nije bio prihodan.Ja ne pamtim kada je ko ub'o sta, od tih zicera vjecito je pola iznenađenja.
2:5krmpotich je napisao/la:
- Ne igram Hokej nikako, ali evo jutros naletim na koristan Info za mec druge Finske lige:
K Vantaa - Sapko(4,5) - Over Goals 1,30
K Vantaa - Sapko(5,5) - Over Goals 1,60
K Vantaa - Sapko(6,5) - Over Goals 2,20
Njihov zadnji mec je zavrsen rezultatom 4:4. Ono sto je specificno za domace je to da ce danas na golu biti Noora Räty. Mozda je normalno, ali ja jos nisam cuo da zensko moze nastupati u muskom hokejuAko tome dodamo info da dolazi iz juniorskog sastava onda golova ne bi trebalo nedostajati. Sve u svemu mislim da ce kvota preko dana rapidno padati. Ovo sam odigrao u WWIN-u. Sretno.
Edit: Evo bas gledam na Bet 365, oni su to na vrijeme uocili. Over 6,5 kod njih se placa 1,30
Bravo Đubrentuskrmpotich je napisao/la:Po meni za sutra najsigurnije je da Olimpijakos daje gol Juvetu. Kvota ti je 1,60. Ja cu licno opaliti i keca a negdje i 1X. Na Pireju ne moze ni Real dobiti kamoli Juve koji muku muci sa igrom u LP. Evo sad gledam kvota na Grke je 4,05bruzma91 je napisao/la:Sutra planiram odigrati sve sto mi je ostalo na online računu odigraop bih na 2-4 para, jedan od njih koji igram je liverpol real gol u oba poluvremena DA kvota 1.60, molio bih vas da mi pomognote oko ostalih 1-3 para koje bi po vasem misljenju najbolje bilo odigrati volio bih cuti svacije misljenje, hvala vam.Jer ipak tamo nema Rokija i ostalih sudija, tako da sutra spustaju gaće
Hvala svim kladionicama na potcjenjivanju Olija
Starting five for tonight's game:LloriS je napisao/la:Tiket 1:
Boston - Brooklyn kp1 1.60
San Antonio - Atlanta 202,5 OVER 1.85
Tiket 2:
LA Clippers - Phoenix 207,5 OVER 1.85
LA Lakers - Portland 196,5 OVER 1.85
Utakmica odgođena navodno zbog lošeg stanja terena, sad problem predstavlja to što već 25og imaju sljedeću tekmu te tako mislim da se ovo neće ni odigrati ko zna do kadGazijaKalesija je napisao/la:Ne znam kako lisac nije do sad objavio, ali:
Znači ženu i djecu na keca, a samo ženu na tačan rezultat 2:0, na 1/1, ps2 i više golova u 1. poluvremenu. Pa birajte. Sretno!
Bas bi se neko hvalio forumom da dobije 10-20 hiljada maraka...gringonjaOnajDrugi je napisao/la:daj ba samo stvaljate neke tipove za SICU.....nema od tog hljeba....daj koji tiket da vidim preko 5000-10000€......j*bes ove tikete s kvotama po 1,24, 1,15 itkd.....od toga jos niko nije bogat postao.....
Mislim da ce to biti slicno kao sto je vec i BH Play uradio, skines aplikaciju sa njihove stranice i izgled je takav bas kao sto je i Bet 365 napravio. Doduse Bh play nema live sekciju, ali se mozes kladiti na dnevnu ponudu. Extra stvar, mislim da ce tako i Premier uraditi jer ipak svi kopiraju od najboljih.Mislim da ce brat bratu to ovako izgledati, samo ce dominirati plava bojadiplomatija je napisao/la:Posto je kod mene iPhone pitao sam za sebe i kaže moći cu se kladiti, a čim moze na iPhone moći se sigurno na sve..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.