Husrefeeee jel te stid? Pu puCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:30Sta je ovo tek sada vidim rumeni strumfovi psovali Zebi koji je toliko dao Zeljkanu![]()
Nije ni cudo sto ih svi mrze seljaci se i izmedju sebe kolju![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ti mozes jedino staroj ukrast marku ipo iz novcanika ali i to samo ako ima 7-8 ako ima manje strah te da ne provaliMeraak1921 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:29Kmeeee kmeeee , idemo sad Velez pokrast. Gdje onaj sto govori da se treva uefi slati hahahahaha yado iz Ilijaša 1946

Koji igrac bio asist za gol Zelje?
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutna situacija na forumu je hoooooooooruk
-
- Kontakt:
Vjerovao ili ne momak ništa pogrešno nije napisao a u prilog tome ti govori da mi Kurdića prodamo a vama najbolji igrači idu besplatno iz kluba : svjež primjer Santos, Hodzic a i Amoah će isto tako. Nemaju čvrste ugovore nemaju klauzula nemaju ništa, a jebote transfermarket ne znam sto se na to ložite igrač vrijedi onoliko koliko je neko spreman da ga plati. Očigledno vaši igrači u tom smislu posljednje 3 godine nemaju nikakvu vrijednost, a i prije toga se ne sjećam nekog izlaznog transfera dobrog, sve je 100-200 karti , možda Sabanadzovic.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 30 avg 2023, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Pijaca i komsiluk se upalili ko kutnjaci

Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
Hvala ti

- feniksptica
- Kontakt:
Razlika izmedju nas i gamadi s Grbavice
U nas kad sudija pogrijesi u nasu korist svi priznamo i idemo dalje
Kad nam igrav seljacki ubacuje loptu da zadrzi vrijeme mi ga otjeramo.
Oni kad kradu i kad su seljacine oni su ponosni na to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Strumfovi kakav vam je ovo jedinicar iz matematike karte prodavao. Ne moze niko s vasim jadimaAli ovom prilikom da se nayebem mrtvih majki onome ko je ostavio jedan štand za karte, gdje radi neko dijete koje ne zna sabrati 2 i 2. Znači svakom je ili viška ili manjka vratio. Mi se svi syebavali

Koga vise boli pobjeda Zelje, pitare ili pitare 2...
Apsolutno zasluzena pobjeda. Sad protiv dobre ekipe Veleza sa groznim navijacima.
Ovcina ce ih sam pobjedit.
Apsolutno zasluzena pobjeda. Sad protiv dobre ekipe Veleza sa groznim navijacima.
Ovcina ce ih sam pobjedit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pa tacno vas treba poceti sve prozivati kako koji laze i spinuje.feniksptica je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:40Razlika izmedju nas i gamadi s Grbavice
U VAS kad sudija pogrijesi u VASU KORIST, KLUB SE ZVANICNO SPRDA NA RACUN TE ODLUKE

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Ovakvi nas nazivaju seljacinama.

- feniksptica
- Kontakt:
Na kraju krajeva ništa za vas napisano nisi negirao...nego princip napad najbolja odbrana. A ti tik tok profili i jesu zajebancija i mjesta gdje se opuštenije piše i objavljuje od ovih zvanični profila svih klubova
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Opomene:
FK ŽELJEZNIČAR: Bašić Nermin (85; nesportsko ponašanje-prigovor sudiji)
Isključenja:
FK IGMAN: Zeba Zajko (87; neprimjereno ponašanje-došao na ogradu VIP lože i verbalno se sukobio sa nn-licem); Kovačević Sead (87 - Neprimjereno ponašanje; naogradi ispred VIP lože verbalno se sukobio sa nn-licem)
FK ŽELJEZNIČAR: Bašić Nermin (85; nesportsko ponašanje-prigovor sudiji)
Isključenja:
FK IGMAN: Zeba Zajko (87; neprimjereno ponašanje-došao na ogradu VIP lože i verbalno se sukobio sa nn-licem); Kovačević Sead (87 - Neprimjereno ponašanje; naogradi ispred VIP lože verbalno se sukobio sa nn-licem)
-
- Kontakt:
Nista novo... kad igra ZELJO ispise se 30+ stranica.
Još psuje mrtve majke, šta bi bilo da je onaj iz Srebrenika to čuo? Stvar filozofije.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:41Strumfovi kakav vam je ovo jedinicar iz matematike karte prodavao. Ne moze niko s vasim jadimaAli ovom prilikom da se nayebem mrtvih majki onome ko je ostavio jedan štand za karte, gdje radi neko dijete koje ne zna sabrati 2 i 2. Znači svakom je ili viška ili manjka vratio. Mi se svi syebavali![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Jeli tebi maksum na kartama vratio vise ili manje kusura?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑30 avg 2023, 21:45Nista novo... kad igra ZELJO ispise se 30+ stranica.
-
- Kontakt:
Ne, ne, ovo je veci level halucinacije. Ja spominjem Sarajevo i njegove uspjehe i poredim sa Zeljeznicarom? Osim ovo gdje sam spomenuo tri kluba, nikad nigdje.
Stvarno nema smisla vise ista da pisem. Ovo je tuga koliko ljudima nedostaje intelekta.
Stvarno nema smisla vise ista da pisem. Ovo je tuga koliko ljudima nedostaje intelekta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, HyperOS, samirr i 26 gostiju.