zar nije zeljko sad predsjednik , ta ce covke penzijaOsim13 je napisao/la:Ne žali Čovke lovu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Izvuklo se iz Aluminija za ne daj BožeFaustinoAsprilla je napisao/la:zar nije zeljko sad predsjednik , ta ce covke penzijaOsim13 je napisao/la:Ne žali Čovke lovu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A kod nas inace igra prvi sastavVolimVelez je napisao/la: Dosta bolja, brane se zivotom. Viktorija se nastavlja... ne daj boze da nam igra kompletan prvi sastav
Jedan grad, jedna ljubav!
- samoposteno
- Kontakt:
Zar imate trenutno prvi sastav bez zajebancijeGifron je napisao/la:A kod nas inace igra prvi sastavVolimVelez je napisao/la: Dosta bolja, brane se zivotom. Viktorija se nastavlja... ne daj boze da nam igra kompletan prvi sastav
zrinja fantastičan posao odradio za razliku od onoga zimus što je živi očaj bio. Očekujem da se prođe akademija pandev pa se sa utrehtom momački pobiti
Mislim da su osmorica sigurna za pocetnih 11. Beganovic, Ivetic, Bekici, Ristic, Francuz, Maksimovic i Livancic.samoposteno je napisao/la:Zar imate trenutno prvi sastav bez zajebancijeGifron je napisao/la:A kod nas inace igra prvi sastavVolimVelez je napisao/la: Dosta bolja, brane se zivotom. Viktorija se nastavlja... ne daj boze da nam igra kompletan prvi sastav
Jedan grad, jedna ljubav!
- samoposteno
- Kontakt:
[quote="Gifron"][/quote]
Sastavit ce se fina ekipica kako je bilo na pocetku krenulo izgleda da ce te super proc
Sastavit ce se fina ekipica kako je bilo na pocetku krenulo izgleda da ce te super proc
- prisonbreak
- Kontakt:
Ti i ja nismo gledali istu tekmu.VolimVelez je napisao/la:Dosta bolja, brane se zivotom. Viktorija se nastavlja... ne daj boze da nam igra kompletan prvi sastavprisonbreak je napisao/la:Ocita im Sloboda dosta toga![]()
Koliko se moglo vidjeti Sloboda dosta, dosta bolja.
Livancic im po staraji sa Beganovicem pravi djecu
Pa Sloboda vas prvih 15 minuta raznosila na terenu. Malo kasnije ste ko stali na loptu, i neke 2-3 prilike i to je to.
Nemoj zaboraviti da Sloboda fakticki sa ovom ekipom prvi put igra lopte.
I nisu ovo prepucavanja, da se razumijemo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- samoposteno
- Kontakt:
Gdje pratis tekmuprisonbreak je napisao/la:Ti i ja nismo gledali istu tekmu.VolimVelez je napisao/la:Dosta bolja, brane se zivotom. Viktorija se nastavlja... ne daj boze da nam igra kompletan prvi sastavprisonbreak je napisao/la:Ocita im Sloboda dosta toga![]()
Koliko se moglo vidjeti Sloboda dosta, dosta bolja.
Livancic im po staraji sa Beganovicem pravi djecu
Pa Sloboda vas prvih 15 minuta raznosila na terenu. Malo kasnije ste ko stali na loptu, i neke 2-3 prilike i to je to.
Nemoj zaboraviti da Sloboda fakticki sa ovom ekipom prvi put igra lopte.
I nisu ovo prepucavanja, da se razumijemo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ured zavrsila, na fb UG Mostarski Rodjenu
- samoposteno
- Kontakt:
1-0 za Slobodu
Ponistili gol
Ponistili gol
Kad se Blaž vraća, koliko ostali imaju fore? 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Aluminij prezalili s titulom 2005 . , elektroprivreda i telekom valjali do 2015 . otad samo federalne i drzavne institucije . Hvala ti Zeljko predsjedniceOsim13 je napisao/la:Izvuklo se iz Aluminija za ne daj BožeFaustinoAsprilla je napisao/la:zar nije zeljko sad predsjednik , ta ce covke penzijaOsim13 je napisao/la:Ne žali Čovke lovu
Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 06 jul 2019, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma bolja nam ekipa od prosle godine izgleda, mada nije tesko biti bolji od onih ****. Ali svakako cemo biti bolji od Podrinjskih cergi iako ce oni ulupati jedno 5 miliona.
-
RASanticeva
- Kontakt:
Ja ne znam koju vi utakmicu gledate u Tuzli, ali vi se sa loptom niste sastali pošteno u ovoj - ali neka, treba mastati bolja vremena 
Mostar u srcu, Velež do groba
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa niste ni viRASanticeva je napisao/la:Ja ne znam koju vi utakmicu gledate u Tuzli, ali vi se sa loptom niste sastali pošteno u ovoj - ali neka, treba mastati bolja vremena
Ja fkt' nemam pojma kako ste ovako ocajno odigrali, Slobodina ekipa PRVI PUT ZAJEDNO IGRA LOPTE, vasa dvije godine
- samoposteno
- Kontakt:
RASanticeva je napisao/la:Ja ne znam koju vi utakmicu gledate u Tuzli, ali vi se sa loptom niste sastali pošteno u ovoj - ali neka, treba mastati bolja vremena
utakmica potpuno izjednacena-
drakensang
- Kontakt:
Ovo da se ponada ćelik da ce uzet pola boda u vrapcicima a neceprisonbreak je napisao/la:Pa niste ni viRASanticeva je napisao/la:Ja ne znam koju vi utakmicu gledate u Tuzli, ali vi se sa loptom niste sastali pošteno u ovoj - ali neka, treba mastati bolja vremena![]()
Ja fkt' nemam pojma kako ste ovako ocajno odigrali, Slobodina ekipa PRVI PUT ZAJEDNO IGRA LOPTE, vasa dvije godine
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 06 jul 2019, 20:13, ukupno mijenjano 3 puta.
- samoposteno
- Kontakt:
Mi samo uzimamo 3drakensang je napisao/la:Ovo da se ponada ćelik da ce uzet pola boda u vrapcicima a neceprisonbreak je napisao/la:Pa niste ni viRASanticeva je napisao/la:Ja ne znam koju vi utakmicu gledate u Tuzli, ali vi se sa loptom niste sastali pošteno u ovoj - ali neka, treba mastati bolja vremena![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma iskreno nema veze ovo sa Čelikomdrakensang je napisao/la:
Ovo da se ponada ćelik da ce uzet pola boda u vrapcicima a nece
Lose ste odigrali skroz.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.