Gori si od onog vrapcica. Bas se gubis.

Gori si od onog vrapcica. Bas se gubis.
Tesko im je prihvatiti cinjenjicu da mi u nikad goroj financijskoj situaciji u historiji opet uspjesniji od njih, godinu dana nakon njihove najuspjesnije sezone u zadnjih 30 godina. Jos kad na to doda da vec godinama nisu ni u svom gradu glavni, skupi se ta bijes pa je ispoljavaju ovdje, ima tu jos dosta razloga ali to je to u sustini.
Smradu mostarski, kako tako lazes?mostar_mo je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:41
Prvo su digli tenzije zbog tribine za gostujuce navijace ne bi li u toj prljavstini i peksinluku od izjava na tu temu izvukli prolaz.
Pa su nas onda nakon sto smo ih izbacili u kupu par kola poslije izvrijedjali najgrublje i najperdifnije spominjuci ratnog zlocinca Praljka.
Istovremeno su na istoku napali nase ljude sa porodicama koji su tu dosli da gledaju utakmicu.
Pa nas onda u toj istoj utakmici dobiju nakon onog famoznog faula nad nasim golmanom.
Zar treba vise? Ogadili bi se i materi koja ih je okotila a ne nama.
Tenzije ce sigurno u nedjelju biti na vrhuncu. Nadam se da se ipak necemo ponasati kao oni i napadat ljude sa porodicama ako dodju na utakmicu.
Da pisalo se o tome, e sad koliko su to pojedinacni ispadi a koliko za etiketiranje citave grupacije.mostar_mo je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:41
Prvo su digli tenzije zbog tribine za gostujuce navijace ne bi li u toj prljavstini i peksinluku od izjava na tu temu izvukli prolaz.
Pa su nas onda nakon sto smo ih izbacili u kupu par kola poslije izvrijedjali najgrublje i najperdifnije spominjuci ratnog zlocinca Praljka.
Istovremeno su na istoku napali nase ljude sa porodicama koji su tu dosli da gledaju utakmicu.
Pa nas onda u toj istoj utakmici dobiju nakon onog famoznog faula nad nasim golmanom.
Tenzije ce sigurno u nedjelju biti na vrhuncu. Nadam se da se ipak necemo ponasati kao oni i napadat ljude sa porodicama ako dodju na utakmicu.
Knozi klosaru !Zvornicka je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:48Smradu mostarski, kako tako lazes?mostar_mo je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:41
Nije istina ni za Praljka ni za porodice te koje spominjes. Vi nas mrzite jer ste kompleksasi najobicniji u cijim je glavama Velez veliki klub i to je jedina istina.
A ja vas licno mrzim od 2014. i skandiranja Bice Zeljo k**** sampion dok se Zeljeznicar ganjao sa vasim najvecim dusmanima za titulu. Tad ste pokazali ko ste, sta ste i ko vam je trn u oku.
Idi popij tu istu Praljkovaču o kojem lažeš!mostar_mo je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:41
Hvala na cestitkama, samo si fulio u vezi posjete, bilo je 27.000. Poyyybordobijelisampion je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:05Čestitam golemom želji na posjeti od 15.000 i na sve izvjesnijoj tituli![]()
Sto nisi tad bio zadovoljan?
mozak je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:57Nažalost, navijači Želje nisu dobrodošli na naš stadion.
Tome su prvo doprinjeli ljudi iz njihove Uprave koja se onako seljački ponjela prema našem klubu i našim navijačima.
Onda su njihovi navijači pjevali one gnuzne parole a naši ih postidili sa transom.
Zatim je nastavio onaj klown sa svojom predstavom.
Zahvaljujući sudijama, otišli su u Evropu koju bi mi igrali.
Ove sezone su nastavili u još većem ritmu lopovluka i seljakluka i zbog toga ih mrzimo.
Trenutno, nema mržeg kluba među veležovim navijačima.
Preporučujem navijačima Želje da ne dolaze u privatnom angažmanu.
Ja sam apsolutno protiv bilo kakvog nasilja!
Situacija je takva da se mogu očekivati pojedinačni ispadi.
Treba dobro pripremiti organizaciju utakmice. Jedva bi docekali da se dogodi Borac.mozak je napisao/la: ↑30 avg 2023, 22:57Nažalost, navijači Želje nisu dobrodošli na naš stadion.
Tome su prvo doprinjeli ljudi iz njihove Uprave koja se onako seljački ponjela prema našem klubu i našim navijačima.
Onda su njihovi navijači pjevali one gnuzne parole a naši ih postidili sa transom.
Zatim je nastavio onaj klown sa svojom predstavom.
Zahvaljujući sudijama, otišli su u Evropu koju bi mi igrali.
Ove sezone su nastavili u još većem ritmu lopovluka i seljakluka i zbog toga ih mrzimo.
Trenutno, nema mržeg kluba među veležovim navijačima.
Preporučujem navijačima Želje da ne dolaze u privatnom angažmanu.
Ja sam apsolutno protiv bilo kakvog nasilja!
Situacija je takva da se mogu očekivati pojedinačni ispadi.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, zeljovolimte i 33 gosta.