FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I mi svoju Hulahopku imamo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
velim ja mazohiste u dusi. ..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jel Tuzla imala problema sa kartonima/povredama pa je ovaj kombinovani sastav ili se cuvaju za nas
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ayla & Lina
Roma je imenovala Linu Souloukou (39) za novu izvršnu direktoricu kluba nakon nedavnog odlaska Pietra Berardija, potvrdio je rimski klub.
Grkinja je tako postala nova šefica Joseu Mourinhu i ekipi za koju nastupa naš Benjamin Tahirović.
Roma je imenovala Linu Souloukou (39) za novu izvršnu direktoricu kluba nakon nedavnog odlaska Pietra Berardija, potvrdio je rimski klub.
Grkinja je tako postala nova šefica Joseu Mourinhu i ekipi za koju nastupa naš Benjamin Tahirović.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma cuvaju se za nas, logicno. Sta ce sa Zrinjskim traziti, nisu pogledali na gol u 2 utakmice.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:42Jel Tuzla imala problema sa kartonima/povredama pa je ovaj kombinovani sastav ili se cuvaju za nas
Nikad nisam vidio vecu dominaciju nekog kluba u BiH. Oni sad ako u grupe ne odu, ne znam kad ce neko od nasih timova..
Odmarali su neke po ovome sto vidim ,od standardnih ovako na prvo gledanje Karic,Šukilovic,Kuzmanovic(bili na klupi danas),Nukic nije bio u rosteru danas, Mehidica isto,a golmana Fejzica nije bilo ni protiv Veleža ni danas neznam dali se povrijedio nešto.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:42Jel Tuzla imala problema sa kartonima/povredama pa je ovaj kombinovani sastav ili se cuvaju za nas
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 apr 2023, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Procita negdje danas da velez gradi tribinu koja ce kostat 3 m km. Interesujeme znal neko jel to grad kanton ili klub donacije placaju..
Svi grade mi nismo ustanju platit da se natkrije zapad.. Mislim kanton grad opstina klub mirvic tan TURKISH AIRLINE
Cak cinimi se da NEMA NISTA NIT OD DOLASKA TANA NITI 2,5 m km ulaganja u butmiru a evo skoro citav april izduvo..
Zrinjski razvali tc
Svi grade mi nismo ustanju platit da se natkrije zapad.. Mislim kanton grad opstina klub mirvic tan TURKISH AIRLINE
Cak cinimi se da NEMA NISTA NIT OD DOLASKA TANA NITI 2,5 m km ulaganja u butmiru a evo skoro citav april izduvo..
Zrinjski razvali tc
Kako piše ****, izgradnja ove tribine iznosit će oko 3 miliona KM, a Velež već ima rezervisana sredstva za istu. To uključuje i pomoć Grada Mostara i Županijske Vlade HNŽ-a.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Minut sutnje za brata @joker90 koji navija za oba kluba

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Nije jedini brt...ElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:09Minut sutnje za brata @joker90 koji navija za oba kluba![]()
Kakve smo mi qrate srece, ja da sam se u Barseloni rodio garant bih za Espanjol navijao.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma jaro moj, ni meni to nije jasno i niko me ne može ubijediti da je to ok., ali ovi koji su se tome okrenuli su se ugledali u grobare. Zamisli koji kompleksi i ko im je uzor, znaju li da su se u grobare uvijek ugledali košpicari i kopirali ih. A što se horde ne ugledaše na one koji napune stadion i mahanjem krpica, papira, čega li već, tjeraju trenera.pjankesarajevo je napisao/la: ↑18 apr 2023, 22:24Ima li neko iskusan/relevantan da kaze da li je bojkot navijaca bilo kojih u svijetu, da samo ne dolaze na domace tekme a dolaze na gostujuce, bio uspjesniji od dolaska na sve tekme u sto vecem broju sa transparentima, hebavanjem majki i bacanjem baklji namjerno da bace klub u trosak i da dobiju ono sto hoce? Procitati dva puta prije nego odgovorite.
Zar stvarno neko misli da će veći efekat na tjeranje trenera imati prazan stadion (njemu svakako odgovara, niko mu ne psuje) ili dobro popunjen stadion gdje mu svi zvižde, tjeraju u je-bavaju od do.
Kad su BBB zbog Mamica mogli onolike bojkote imati, par milja im bilo na tekmama LP, ne znam sta je ovo nase cudno
Jel moguce da se kanton sarajevo kurci i izkace iz pastete zato sto na trogidisnjem novou daju FK SARAJEVU 330 k MARAKA..racnije 110 k km godisnje, a u nekom konjskom **** vrapcicu kanton ustaski da 3 m km za privatni stadion..
Mislim nemam nista protiv sto velez gradi al kazem veci budzet imamo od drzave za 30 godina nemoze da se dovede stadion u cat 3 vec goedaju da ga onaj cetnik vico renovira
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:14Nije jedini brt...ElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2023, 18:09Minut sutnje za brata @joker90 koji navija za oba kluba![]()
Kakve smo mi qrate srece, ja da sam se u Barseloni rodio garant bih za Espanjol navijao.

- 1 9 4 6 -
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nisam znao i da kone protestuju, jug prazan
-
- Kontakt:
Sad ce stadion u Rimu biti prazan dok ista ne odstupi.JavierBosnia je napisao/la: ↑19 apr 2023, 17:47Ayla & Lina
A igraju sezonu bolju od nase

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Privalise @Jassa.
Teska je kora hljeba botovska
Teska je kora hljeba botovska
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Drago mi je za Dala da ide, želim mu sve najbolje u nastavku karijere. Sreća da su ga Slovenci snimili pa da ode dok jos nije kasno, jer evidentno ne može da se nosi sa pritiskom koji mu je nabijen. Nadam se da ćemo u budućnosti imati više obzira prema mladim igračima.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bordobijeli, BungaBum, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hightower, HordasDolacMalta, JavierBosnia, mnon46, MSOZ101, Rule_hz, Vanja8 i 95 gostiju.