Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
pepethefrog
- Kontakt:
Re: Arsenal
A ovo je rambo, ja se ponadao da je napokon ispostovao opkladu samnom i povukao se sa foruma, mada priznajem oprostio sam mu da ne mora ici.
Jes, imam i dokaze. A usput mi je i frog oprostioanell je napisao/la:Pitanje je da li mu je pravi paja oprostio ?
Kebabdzija je sa pekarima isao na kuglanje, kacio slike neku noc. Garant je dogovarao neki biznis za prodaju kebaba u njihovim pekarama, malo se ledenog popilo i tako...
Re: RE: Re: Arsenal
Svaka cast kada si mu oprostio vidi se da si veliki covjek!pepethefrog je napisao/la:A ovo je rambo, ja se ponadao da je napokon ispostovao opkladu samnom i povukao se sa foruma, mada priznajem oprostio sam mu da ne mora ici.
PS: Jadni kebabdzija...
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Alexis Sanchez: Anti-Arsenal protest cancelled after fewer than 10 people turn up
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
pepethefrog
- Kontakt:
Mogli su voajeroljupci u ovoj biografiji tj. isjeccima iste procitati kako se sa igracima poput Ozila postupa i iz njih izvlaci maksimum. Kada Mourinho kandzijom krene i saspe ti sve u lice u svlacionici i izvrijedja pred svima ne preostane ti nista drugo nego da odigras najbolju sezonu u zivotu...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mourinho > wenger
-
pepethefrog
- Kontakt:
Voajer mu poslije lose utakmice vjerovatno tapsajuci ga po ramenu prica o mental strength, belief, bounce back i slicna sranja koja godinama ponavlja ko papagaj.
Jel iko poslao ponudu za Ozila? 
Jest Konyaspor.Kontraa je napisao/la:Jel iko poslao ponudu za Ozila?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Svađa Murinja i Mesuta
"Jose je vrišta na mene 'Misliš da su dva dodavanja dovoljna?' Misliš da si tako dobar da možeš igrati na 50 posto? Znaš li kako izgleda kada ti uđeš u duel? Tada ja digao ruke, napučio usne i na prstima počeo skakati po svlačionici. Tada sam pukao i izderao sam se na njega da može sam istrčati na teren i igrati. Skinuo sam dres i bacio mu pod noge. Rekao sam mu da ga obuče i da izađe na teren", napisao je Ozil pa nastavio: "Mourinho se smijao i odjednom je povisio ton. Zar već odustaješ? Kukavica si! Hoćeš li otići pod tuš i oprati kosu? Ma znaš šta, Mesute, zašto ne bi počeo plakati? Idi pod tuš, ne trebamo te. Zgrabio sam peškir i prošao pored njega, nisam mu rekao nijednu riječ"
Najbolji dio
"Jose je vrišta na mene 'Misliš da su dva dodavanja dovoljna?' Misliš da si tako dobar da možeš igrati na 50 posto? Znaš li kako izgleda kada ti uđeš u duel? Tada ja digao ruke, napučio usne i na prstima počeo skakati po svlačionici. Tada sam pukao i izderao sam se na njega da može sam istrčati na teren i igrati. Skinuo sam dres i bacio mu pod noge. Rekao sam mu da ga obuče i da izađe na teren", napisao je Ozil pa nastavio: "Mourinho se smijao i odjednom je povisio ton. Zar već odustaješ? Kukavica si! Hoćeš li otići pod tuš i oprati kosu? Ma znaš šta, Mesute, zašto ne bi počeo plakati? Idi pod tuš, ne trebamo te. Zgrabio sam peškir i prošao pored njega, nisam mu rekao nijednu riječ"
Najbolji dio
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ko je trener Konye? Sumnjam da će imati strpljenja da se pi.čkara sa Mesutićem
Aykut Kocaman kažu ima jake živce, a daju nam 7 mil i Ömera Ali Şahinera.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Vala ja ga ne bi dao ispod 10 miliona i Amira Hadžiahmetovića.anell je napisao/la:Aykut Kocaman kažu ima jake živce, a daju nam 7 mil i Ömera Ali Şahinera.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
prodati okaća,a produžiti ugovore talibanu na devi,nosonji,pekarima,poštarima i ostalim škartovima,to je logika voajeroljubaca,:tokralju:
Giroud: "I hope, like my colleagues, the coach will stay because I'm convinced we are not missing much in order to win the Premier League"
The Mirror claim #Arsenal are lining up Alexandre Lacazette as a £60m replacement for Alexis, but face competition from Liverpool.
još jedan mačak u vreći
impresivne brojke tako uspješnog trenera

Giroud: "I hope, like my colleagues, the coach will stay because I'm convinced we are not missing much in order to win the Premier League"
The Mirror claim #Arsenal are lining up Alexandre Lacazette as a £60m replacement for Alexis, but face competition from Liverpool.
još jedan mačak u vreći
impresivne brojke tako uspješnog trenera

-
pepethefrog
- Kontakt:
Lacazette veliki golgeter 20+ golova u Francuskoj, od toga 10+ iz penala
realna cijena mu je 16 miliona funti, 60 za ovog kloca moze samo dati poremecen covjek.
Kakva statistika velikog strucnjaka, bilo bi dobro kad bi bila neka statistka u knock out fazi lige prvaka, mislim da je ta jos vise porazavajuca
Kakva statistika velikog strucnjaka, bilo bi dobro kad bi bila neka statistka u knock out fazi lige prvaka, mislim da je ta jos vise porazavajuca
Jojj nadam se da će neko htjeti kupiti Ozila. Bit će teško ali nadam se
Kakvu golčinu je dao Sanogo protiv Tottenhama u23.
Ako neko nađe neka postavi, ja ne znam postavljati ove klipove sa twittera.
Ako neko nađe neka postavi, ja ne znam postavljati ove klipove sa twittera.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.