Ziska je mila majka za to
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Chat
Cuj ime Kajgana ahahahahahaha
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Lahko, za ova 4 dana Ramazana sam ispušio 5-6 cigara.Kad je sehur i ne pušim, a poslije iftara zapalim jednu eventualno dvije.Hvala Bogu ja Ramazan uvijek lahko prepostim, nemam problema ni sa čim.legenda reala je napisao/la:kako bez cigara durašbagrcavi je napisao/la:
Ne piši svašta postim.
DRUG NEBI TI PUNCA
@Greivis
Fino te molim da i mene i moje postove zaobidjes.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
#MoliBogaZaZdravljeuschtipak je napisao/la:@Greivis
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/prohi ... e-alkohola" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne vidim poentu ovog posta? zabrana oko vjerskih objekata za vrijeme svetog mjeseca i to je tofilip13 je napisao/la:http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/prohi ... e-alkohola
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
#GdjeMiJeCharlieDuncanIzgledaDerpeLOL
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Bosniacum Lilium je napisao/la:ne vidim poentu ovog posta? zabrana oko vjerskih objekata za vrijeme svetog mjeseca i to je tofilip13 je napisao/la:http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/prohi ... e-alkohola
nije svakome taj mjesec svet
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa dobro ti trebas imati malo postovanja i ne konzumirati alkohol oko vjerskih objekata.filip13 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:ne vidim poentu ovog posta? zabrana oko vjerskih objekata za vrijeme svetog mjeseca i to je tofilip13 je napisao/la:http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/prohi ... e-alkohola
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pa ni'e, ali treba ispostovati ljude kojima je taj mjesec svet. 
LANET OLSUN!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije ali jeste 60% stanovnistva... i postoji nesto sto se zove tolerancija i postovanje druge vjere. Dodji da vidis kako su za oba Bozica ukrasen grad i sl. (pa i Hanuka se ovdje na neki nacin obiljezava)filip13 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:ne vidim poentu ovog posta? zabrana oko vjerskih objekata za vrijeme svetog mjeseca i to je tofilip13 je napisao/la:http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/prohi ... e-alkohola
Pa dobro ti trebas imati malo postovanja i ne konzumirati alkohol oko vjerskih objekata.[/quote]filip13 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:ne vidim poentu ovog posta? zabrana oko vjerskih objekata za vrijeme svetog mjeseca i to je tofilip13 je napisao/la:http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/prohi ... e-alkohola
vlasniku ugost. objekta niko ne može narediti šta će točiti u svom objektu
- BritishCore
- Kontakt:
vidiš da može 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a zabrane pusenja u ugost. objektima? moze itekako kao sto vidis
i hvala Bogu da kod nas zivi tolerancija i razumijevanje
nije ali jeste 60% stanovnistva... i postoji nesto sto se zove tolerancija i postovanje druge vjere. Dodji da vidis kako su za oba Bozica ukrasen grad i sl. (pa i Hanuka se ovdje na neki nacin obiljezava)filip13 je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:ne vidim poentu ovog posta? zabrana oko vjerskih objekata za vrijeme svetog mjeseca i to je tofilip13 je napisao/la:http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/prohi ... e-alkohola
šta je sljedeće,zabrana ženama da prolaze pored sakralnih objekata oskudno odjevene jer to zaboga može nekome zasmetati?
Ne mogu zabraniti, jer u gradu ne žive samo muslimani, ne možeš drugim ljudima kršit ljudska prava
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Oj što mrzim to "muslimanska" imena, takva jednostavno ne postoje, sad druga stvar je sto su Bosanci kao dosta toga drugog pokupili od Turaka i odrekli se kulture prije njihSteph je napisao/la:Meni je Tvrtko npr. lijepo ime a većina Bošnja će ga označiti kao 'nemuslimansko' što nema veze s vezom.pride_of_merseyside je napisao/la:Pa mislila sam na lijepa imena, normalno, postoje neki stavovi i pravila o tome koja su imena najbolja, s obzirom na značenje. Isto tako, zabranjeno je davati određena imena, ružna, pokuđena i sl. U suštini, bitno je značenje.Steph je napisao/la:Koja su to MUSLIMANSKA imena? Propis je da se daju lijepa imena što ne podrazumijeva davanje turskih/arapskih/perzijskih imena.
@iVar, pogrešna ti je teorija skroz.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
filip ne znas sta je zdrava diskusija i sta je tolerancija. Nema potrebe da vise iko odg. na tvoje postove. Samo ignore 
demokratiju definiše svako kako njemu godi u tom momentu, a nije ni blizu onoga što vi mislite da jest, očigledno.
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.