FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

voltron30
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la voltron30 » 04 apr 2012, 19:16

GaetanoScirea je napisao/la:Navijao je za Borac ono hinjski i podmuklo, svaku situaciju je iskoristio da indirektno kaže da je sudija šilijio Želji.

U subotu navečer treba pripremiti neku parolu za Spahu. :mrgreen:
Ma jok, papka treba ignorisati, ja mu vala neću dodatnu reklamu praviti. Ja smanjim ton čak i kad mi reprezentaciju prenosi, a kamoli Želju!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 apr 2012, 19:17

Borac je sa Grbavice ispraćen aplauzima, i u Kupu i u Ligi kad su osvojili titulu. To je razlika između nas i njih !
ONI NIKAD NEĆE BITI ONO ŠTO SMO MI, A MI NIKAD HVALA BOGU NEĆEMO BITI ONO ŠTO SU ONI !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 04 apr 2012, 19:18

ajd spaho je le.vat za njega mi nije cudno ali sta ovi sa ss.ba pisu za sudjenje, pa koje su to tacno odluke bile pa je sudjenje lose, ona "ruka" svrake, "nepostojeci" slobodni kod gola ili sta? njihovi igraci valjda navikli da im sviraju sve moguce pa samo padaju i dizu ruke a i navijaci isto tako ali ima usporeni snimak pa se sve lijepo vidjelo, usotalom daleko najgora odluka je ofside sviran kad smo isli 2 1 kojeg nije bilo

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 apr 2012, 19:19

Zna li neko kada ce N/FSBiH odrediti ko ce biti domacin u uzvratnoj utakmici finala kupa BiH ? Volio bih da uzvrat igramo na Grbavici, ali nam je to prosli put donijelo nesrecu. :D :D

Sto se danasnje utakmice tice, rutinski odradjen posao bez par standardnih igraca za novo finale i dugi niz koji vec traje tri sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 04 apr 2012, 19:19

Dajte mi onu pjesmu sto se pjevala protiv Travnika? Hvala ti Amare :D :D :D

FORZAAAA ZELJOOOOO
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 04 apr 2012, 19:20

exbabilon je napisao/la:Borac je sa Grbavice ispraćen aplauzima, i u Kupu i u Ligi kad su osvojili titulu. To je razlika između nas i njih !
ONI NIKAD NEĆE BITI ONO ŠTO SMO MI, A MI NIKAD HVALA BOGU NEĆEMO BITI ONO ŠTO SU ONI !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
" onclick="window.open(this.href);return false;

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 04 apr 2012, 19:21

Ajde sada vi Sarajlije MANIJACI bjezite sa foruma svi pred GRBAVICU ..treba docekat ove momke SVAKA IM CASTA

A M A R O S I M najjaci stub ovog ŽELJEZNICARA
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 04 apr 2012, 19:22

Crni gavran je napisao/la:Cestitam, Zeljo 100 puta bolji u polju. Dobicete ih i u Banjaluci ;)

Safete Susicu, Zebu u reprezentaciju, bez obzira sto imas Misketa, Medunjanina, Ibricica......
Još jednom čestitam, kup je vas, ma dupla kruna je vasa 100 % najbolji ste ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 04 apr 2012, 19:27

Hebo Spahu pitarcica, mada je najkriticniji bio kad se okomio na Markovica da se sageo kod gola( skroz drugi igrac bio).Momci odigrali za 10 posebno meodusevio Cutuk iako nije igrao na svojoj poziciji, pokazao je da je beton .

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 04 apr 2012, 19:27

VOLIM PLAVO BIJELE!

idemooooooooooooooooooooooooooooooo
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 04 apr 2012, 19:27

Šalalalalalalaaaaaaaaaaa Željezničar!
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 apr 2012, 19:29

Ne moze bolje od ovoga,prodjes u finale.prvi na tabeli i jos vidis ove likove koji jos uvijek vode kosovske bitke, ljepota, fakat su mi sve drazi i drazi jos malo pa ce im preminule odmah u muzej vodit kazu da su homosapiensi trazena roba
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 apr 2012, 19:30

Menažder Željezničara nije želio puno komentirati igru na terenu poslije onoga što se desilo.

„Suvišno je bilo šta komentarisati poslije ovoga. Čini se da mi džaba ovo radimo. Uvijek se nađe neko da ovo sve popiša“, kratak je bio Osim.

S druge strane, Slaviša Božičić je čestitao plavima.

„Željo je zasluženo vodio, došao da igra fudbal. Tu su neki drugi upitnici oni koji su pokvarili sve ovo. Nek se sami prepoznaju ko su. Čudno je to da se u četiri utakmice koliko vodim Borac ponavljaju iste stvari“, kazao je trener Banjalučana.

Inače, pomoćnom sudiji Tomasu je odmah po zvaršetku utakmice medicinska služba Borca ukazala pomoć.
Željeznicar za život cijeli !

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 apr 2012, 19:31

Lagano,kulturno,gospodski...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 04 apr 2012, 19:33

Baltazar je napisao/la:ajd spaho je le.vat za njega mi nije cudno ali sta ovi sa ss.ba pisu za sudjenje, pa koje su to tacno odluke bile pa je sudjenje lose, ona "ruka" svrake, "nepostojeci" slobodni kod gola ili sta? njihovi igraci valjda navikli da im sviraju sve moguce pa samo padaju i dizu ruke a i navijaci isto tako ali ima usporeni snimak pa se sve lijepo vidjelo, usotalom daleko najgora odluka je ofside sviran kad smo isli 2 1 kojeg nije bilo
cijela liga vec od kad se igra je navikla na domacinsko sudjenje, tako da nerviranja zbog realnih sudija ima i na Grbavici, Kosevu i u BL, Sirokom, Mostaru...
ljudi SU navikli da im se sudi svako padanje, i da im sudija pokloni 15 prilika za gol...
jbg nisam jednom cuo, "pa ovo samo nama na Grbavici moze svirati"(crveni karton, penal)
ili na KOsevu ..sudija lopov, hebo li ga Osim...
u Sirokom culi smo Karacica kako place,
evo i BL ,sudija sve kriv(pa najveca greska sudije je bila nepostojeci ofsajd u Zeljinoj kontri)...
isto je svukuda, ljudi ce se polahko pomiriti sa normalnim sudjenjem...
ne kazem da imamo kvalitetne sudije ali svakako da ce morati raditi posao najbolje sto znaju.
ZEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOO :D
Zadnja izmjena: tu i tamo, dana/u 04 apr 2012, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 04 apr 2012, 19:33

Cestitke svima iz kluba na ponasanju,igri i dostojastvu koje su pokazali danas.Ove guslarske pritivce ne spominjite vise,njima je najveca kazna sto ce citav zivot biti drzavljani BH-a a mastati da su u Srbiji.Snovi su jedno a java koja je bitnija nesto sasvim drugo.Sto se tice ovog imbecila Spahe klub bi se stvarno trebao oglasiti jer ne treba dozvoliti jednom ljubomornom paceniku(a znamo zasto) da svoje gluposti prosipa pljuvajuci po Zelji i njegovim rezultatima samo zato sto klub za koji on navija(a koji ja cijenim i postujem kao naseg najveceg sportskog rivala i svoje komsije) je trenutno u krizi i ne postize dobre rezultate kao Zeljo.Komsije nemam nikada nista protiv vas ali bolje je ovakve kretene da nemate za navijace.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 apr 2012, 19:41

Kada se igra finale sa Sirokim?

Velik Spaho voli ga plaho. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 apr 2012, 19:43

Sta je to Spaho danas provaljivao?

Cestitke na prolazu, vrlo blizu vam je dupla kruna, iako je Siroki uvijek zeznut u kupu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 apr 2012, 19:50

Sudija napravio dvije greške. Svirao faul nad Gušom, kada je Gušo otklonio opasnost od gola i pomoćni svirao ofsajd, a Selimović u našoj polovini. Tada bi vjerovatno zabili gol, jer smo išli 2:1. Ako bi se neko trebao žaliti na suđenje, onda je to sigurno Željo, a ne Borac.

O primitivnim fašistima sa tribina, ne bih ništa govorio. O njima govori njihov primitivluk.

@Pile, i ja sam popizdio kada nam svira ofsajd ćelo, al' ipak ga nisu trebali onako rascopati. Sudija je imao sreće, mogli su ga divljaci dženazirati.

Idemo po duplu. Svaka čast momcima.

Spaho pitar, i vidi se da mrzi Želju. Neka je pitar, al' ne mora biti PAPAK.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 04 apr 2012, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 04 apr 2012, 19:52

Lagano gospodski, čestitke SN96. Sudjenje odlično, onakvo sudjenje što bi oni zeljeli je bilo krajem 90-ti :lol: .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.