Ja se bila naviknula na Đoleta.
Usput, hvala na zakašnjeloj dobrodošlici.
Moderator/ica: insider
Kazem ja njemu BaDa odavno na forumu . Al nemoj mu zamjeriti . Ministar je to . Nece da se petlja sa nama "obicnim ljudima "BaDa12 je napisao/la:@Ministre, čemu promjena avatara?![]()
Zavisi koje uzmias skutere . Ove Gilera i Speedfight , za koje sam i sam cuo da su dobri , traju puno vise od garancijedzenan01 je napisao/la:Gilera i Peugeot Speedfight su ti najboljibavarian_bk je napisao/la:Kad smo vec kod auto pijace , ima li neko da se bavi motorima , tj skuterima . I koja je marka i model najbolji .![]()
A to skuteri traju samo dok je garancija i sl. okačite mačku o rep
Vjeruj, iskreno se kajem što sam sa profila uklonio sliku čovjeka čije prezime imam ispisano na srcu... Doduše, nevidljivom tintom, figurativno rečeno. Priznajem, slab sam, vratit ću sliku Balaševića i hvala što si me potakla na ovakve promjene.BaDa12 je napisao/la:@Ministre, čemu promjena avatara?![]()
+1MinistaR je napisao/la:Da se mene pita, vratio bih kočije u "pogon".
majestic24 je napisao/la:+1MinistaR je napisao/la:Da se mene pita, vratio bih kočije u "pogon".
To ne bi bilo tako lose. Jednim udarcem dvije muhe..prvo nezagadjujemo okolinu,a drugo prirodni resursi ostaju.
pa mam taj, a treba mi ljepsi. jbg postao moderator na jednom forumu pa pravim revolucijunidjo_barca je napisao/la:Valjal ti ovajWolverine je napisao/la:ajde nek mi neko od onih smajli eksperata okaci ovdje onaj neznam smajli, gdje sleze ramenima, al da je lijep.
Samo nije bas lijep
HAHA,ma lagano.Wolverine je napisao/la:pa mam taj, a treba mi ljepsi. jbg postao moderator na jednom forumu pa pravim revolucijunidjo_barca je napisao/la:Valjal ti ovajWolverine je napisao/la:ajde nek mi neko od onih smajli eksperata okaci ovdje onaj neznam smajli, gdje sleze ramenima, al da je lijep.
Samo nije bas lijep
Ja se ne brinem za skoluThe Game je napisao/la:Tri mjeseca zaj.ebancije prosla u sekundi, od sutra opet u skolske klupe![]()
![]()
Jedva cekam 18.9.
Sace sehur, mora se bit budan*p!p!t@* je napisao/la:Ja se ne brinem za skoluThe Game je napisao/la:Tri mjeseca zaj.ebancije prosla u sekundi, od sutra opet u skolske klupe![]()
![]()
Jedva cekam 18.9.
Meni je tek poslije Bajrama
Edit:Imal ko budan?
I ovamo je isto bas sve sto si napisaoT-MAC je napisao/la:ima budnih i ukocenih...supak mi utrnuo od sjedenja...![]()
al jos malo pa se najest...zadnja dva dana nije mnogo vruce pa je lakse postit...
a sto se skole tice,ja od sljedeceg ponedeljka...jos jedna godina aBd pa faks ganjat...
Nama u Srijedu, ionako cu do oktobra svako vece napolje i zajebavat se boli me tukiThe Game je napisao/la:Tri mjeseca zaj.ebancije prosla u sekundi, od sutra opet u skolske klupe![]()
![]()
Jedva cekam 18.9.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.