FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la johnnyHZ » 08 mar 2011, 14:08

istok je njihva strana bila jer nisu imali druge, sto je logicno----- sada kada imaju pravu navijacku tribinu sta je problem da se premjeste.... :S a mi ,mi cemo doci u velikom broju kao i uvijek,makar n e vidjeli tekme ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 08 mar 2011, 14:09

Pa igrali smo i mi sad protiv Slavije pa je bilo nekih 3500 hiljade

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 mar 2011, 14:11

johnnyHZ je napisao/la:istok je njihva strana bila jer nisu imali druge, sto je logicno----- sada kada imaju pravu navijacku tribinu sta je problem da se premjeste.... :S a mi ,mi cemo doci u velikom broju kao i uvijek,makar n e vidjeli tekme ;)
Ne znam koliko si upucen ali oni su na Sjeveru dok se ne napravi Istok kad se istok napravi oni ce preci tamo...jer je to njihova strana!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2011, 14:12

johnnyHZ je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Nije ovo nikakva provokacija, vec samo ja to realno gledam.
Fukara nemoze brat bratu doci vise od 500 jebg takva je situacija nije neka organizacija ( znam sve jer sam iz Tz)
i zasto jednostavno oni ne budu na zapadu, a horde ako ih dodje vise od 500 na sjeveru... radi fizicke odvojenosti, i jos ta je tribina odvojena od ostatka nebi horde morale prolaziti tamo do domace publike.... prosle godine se fino vidjelo da se tako ne moze organizirati utakmica , ali ne Fukare hocu svoju tribinu nema veze sto je ne mogu napuniti, jer bi njihov ego bio povrijedjen ako bi oni nedaj boze navijali sa Zapada ( cuo sam price lafo ako ne budemo na sjeveru necemo ni navijati i tako to )

E sad ne znam da li se karte naplacuju ( jer ako bi se naplacivale, prije da bi dobili Hordasi sjever jer bi im se iz dzepa moglo vise izvuci ).

JA BI VOLIO ISKRENO DA NAS DODJE PONOVO 1000 PA NEK NAS VRATE AKO TREBA !!!!

smijesno je da jedni Banovici mogu organizovat dolazak 1000 navijaca a Tuzla ne moze , moze i Tuzla ali kako bi Fukare taj poraza odbolovale :?:
izvini nisi u pravu!!!!!!!

ljudi HOCE SVOJU NAVIJACKU TRIBINU ... bil ti bio na istoku koseva? NE
tako i oni imaju svoju navijaccku tribinu sada i svaka im cast sto se se izborili za nju!

naravno care, pa veliki broj navijaca nije vise tu, zbog tribine, jer tamo nismo mogli napredovati i nismo mogli ni raditi nista u normalnim uvjetima...sad vec postoji mogucnost za nesto vise.

Pitao si gdje je udarni , pa bio je, ali je skinut poslije ...ima na slikama moze se vidjeti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2011, 14:14

progras je napisao/la:Pa igrali smo i mi sad protiv Slavije pa je bilo nekih 3500 hiljade

to ti brojis i one ljude sto grickaju kospe i mezete na tribini ? :lol:
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 08 mar 2011, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 mar 2011, 14:14

SaltCityAttack je napisao/la:

naravno care, pa veliki broj navijaca nije vise tu, zbog tribine, jer tamo nismo mogli napredovati i nismo mogli ni raditi nista u normalnim uvjetima...sad vec postoji mogucnost za nesto vise.

Pitao si gdje je udarni , pa bio je, ali je skinut poslije ...ima na slikama moze se vidjeti

Nadam se da je tako kako ti kazes, mada cisto sumnjam a vrijeme ce pokazati....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2011, 14:15

HzBvB je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:istok je njihva strana bila jer nisu imali druge, sto je logicno----- sada kada imaju pravu navijacku tribinu sta je problem da se premjeste.... :S a mi ,mi cemo doci u velikom broju kao i uvijek,makar n e vidjeli tekme ;)
Ne znam koliko si upucen ali oni su na Sjeveru dok se ne napravi Istok kad se istok napravi oni ce preci tamo...jer je to njihova strana!
necemo preci na istok odkud ti to?...mi jesmo care nastali na istoku, ali sad ova tribina koju imamo nazivamo SJEVERO-ISTOK :) jer tako malo i zahvaca istoka ebiga :)...daj mi razlog zasto bi otisli tamo, kad ce ta tribina biti veca od ove sad postojuce koju imam , gdje smo bili zadnjih nekoliko sezona...zar ponovo da se mjesamo sa publikom jeli?...ne pada narodu na pamet biti vise blizu regularnih simpatizera kluba, tako da sjever je nas novi dom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 mar 2011, 14:17

Ugodno iznenadjen vasom brojkom na tekmi protiv Slavije...valjda ce vas protiv nas biti 6-7 stoja :D
Kolko god to mi mislili Tuzla nije atraktivno gostovanje za nas Sarajlije,prosjek je 200 injak ljudi racunaju i manijake koji taj prosjek kvare sigurno. Sad nas je prosle godine 16 kolo doslo 600 samo zato sto smo se bili nalozili drama,pobjeda na Derbyu pa zadnje kolo pobjedlili Borac,pauza duga raja skupila para pa je zato i otislo toliko ljudi.Mislim da ce nas u subotu sad biti oko 300-350 sto je opet za Tuzlu dobro...:) Ako izgubimo nedo bog vidjecemo nas u Mostaru :)

@HZBVB
nas nije nikad ni bilo 1000 :D prosle godine sestotinjak ljudi sto je perfektno...:) bice aBd i 1000 nekad kad se izdignemo iznad ove lige smjesne :)
@fukara87
nas je protiv slavije sad bilo 3500 na stadionu,1800-2000 je bilo na Sjeveru. Mozda ste se vas dvojica pogresno razumjeli ... :)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 mar 2011, 14:18

salt yity@ upravo sam to i mislio, sada kada ste se izborili za NAVIJACKU tribinu,opet se mjesati sa publikom obicnom je nelogicno ... sad jos da brojsnost povecate i sve ce biti ok
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2011, 14:23

Dal kod gostiju ima povrijedjenih ili kartoniranih pred ovaj mec ? Gledam na bht sport izjavu Mirze kako se zahvaljuje navijacima Sarajeva na podrsci,isto ko da je na silu rekao,a znam da navijaci zele da on ode,ili se ja varam?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 mar 2011, 14:25

harry_90 je napisao/la:Dal kod gostiju ima povrijedjenih ili kartoniranih pred ovaj mec ? Gledam na bht sport izjavu Mirze kako se zahvaljuje navijacima Sarajeva na podrsci,isto ko da je na silu rekao,a znam da navijaci zele da on ode,ili se ja varam?
ama obicni dupelizac.... niko ga ne shvat ozbiljno, a ovo navijacima na SJEVERNOJ TRIBINI je namjerno rekao jer su ga sa zapada neprestalno gadjali grudvama, iskrenoo i mi bi al ne mozemo dobaciti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mislim da nema ni ozljeda ni kartona svi su premni, osim damira hadzica al on je van stroja vec pola godine skoro ....
Mirza ima svojih 100 000 naviijaca i oni ga podrzavaju :D :lol: :lol: :lol: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2011, 14:32

Jesu li njemu sina oteli ili nekom drugom,znam da je se pricalo o tome ? Mora se nekom ulizivat,mada ja mislim da nije on jos za trenerski posao,al eto progurao se nekako.Nadam se da ce mec proci u kvalitetnom fudbalu,sa dosta prilika i golova (vise u mrezi Sarajeva) :D mada ocekivat kvalitetan fudbal u nasoj ligi ravno je cudo,al eto.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 mar 2011, 14:43

samosarajvo je napisao/la:Ugodno iznenadjen vasom brojkom na tekmi protiv Slavije...valjda ce vas protiv nas biti 6-7 stoja :D
Kolko god to mi mislili Tuzla nije atraktivno gostovanje za nas Sarajlije,prosjek je 200 injak ljudi racunaju i manijake koji taj prosjek kvare sigurno. Sad nas je prosle godine 16 kolo doslo 600 samo zato sto smo se bili nalozili drama,pobjeda na Derbyu pa zadnje kolo pobjedlili Borac,pauza duga raja skupila para pa je zato i otislo toliko ljudi.Mislim da ce nas u subotu sad biti oko 300-350 sto je opet za Tuzlu dobro...:) Ako izgubimo nedo bog vidjecemo nas u Mostaru :)

@HZBVB
nas nije nikad ni bilo 1000 :D prosle godine sestotinjak ljudi sto je perfektno...:) bice aBd i 1000 nekad kad se izdignemo iznad ove lige smjesne :)
@fukara87
nas je protiv slavije sad bilo 3500 na stadionu,1800-2000 je bilo na Sjeveru. Mozda ste se vas dvojica pogresno razumjeli ... :)
Namjerno ti nisam odgovarao da dok nisam nasao slike sa te utakmice gdje ti kazes da nas je bilo 600.
Taj dio sto je za gostujuce navijace odredjen ima sam 600 stolica !!!! i + one stepenice na koje moze brat bratu stati jos 50 tak ljudi pa zasto mi nismo onda stali svi tu tekmu ako nas je bilo 600.
bilo nas je vise od 600----100%

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 08 mar 2011, 15:18

samosarajvo je napisao/la:Ugodno iznenadjen vasom brojkom na tekmi protiv Slavije...valjda ce vas protiv nas biti 6-7 stoja :D

@HZBVB
@fukara87

svaka cast druze na realnom postu,konacno jedan normalan ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 08 mar 2011, 15:21

HzBvB je napisao/la:

@HZBVB
@fukara87
Namjerno ti nisam odgovarao da dok nisam nasao slike sa te utakmice gdje ti kazes da nas je bilo 600.
Taj dio sto je za gostujuce navijace odredjen ima sam 600 stolica !!!! i + one stepenice na koje moze brat bratu stati jos 50 tak ljudi pa zasto mi nismo onda stali svi tu tekmu ako nas je bilo 600.
bilo nas je vise od 600----100%
@hzbvb
prvo kakav ti i Tuzla :roll:
drugo onaj dio sto je ogradjen nema 600 stolica da ga yebes,a stepenice o kojima govoris na njima ne moze niko biti zato sto je tu pregrada i tu nikad niko nije bio,tako da ne lupetaj vise kada ne znas

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 mar 2011, 16:17

johnnyHZ je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Nije ovo nikakva provokacija, vec samo ja to realno gledam.
Fukara nemoze brat bratu doci vise od 500 jebg takva je situacija nije neka organizacija ( znam sve jer sam iz Tz)
i zasto jednostavno oni ne budu na zapadu, a horde ako ih dodje vise od 500 na sjeveru... radi fizicke odvojenosti, i jos ta je tribina odvojena od ostatka nebi horde morale prolaziti tamo do domace publike.... prosle godine se fino vidjelo da se tako ne moze organizirati utakmica , ali ne Fukare hocu svoju tribinu nema veze sto je ne mogu napuniti, jer bi njihov ego bio povrijedjen ako bi oni nedaj boze navijali sa Zapada ( cuo sam price lafo ako ne budemo na sjeveru necemo ni navijati i tako to )

E sad ne znam da li se karte naplacuju ( jer ako bi se naplacivale, prije da bi dobili Hordasi sjever jer bi im se iz dzepa moglo vise izvuci ).

JA BI VOLIO ISKRENO DA NAS DODJE PONOVO 1000 PA NEK NAS VRATE AKO TREBA !!!!

smijesno je da jedni Banovici mogu organizovat dolazak 1000 navijaca a Tuzla ne moze , moze i Tuzla ali kako bi Fukare taj poraza odbolovale :?:
izvini nisi u pravu!!!!!!!

ljudi HOCE SVOJU NAVIJACKU TRIBINU ... bil ti bio na istoku koseva? NE
tako i oni imaju svoju navijaccku tribinu sada i svaka im cast sto se se izborili za nju!
upravo to da je napravljena tribina na istoku pa da se vratimo na staru lokaciju (mada je to nemoguće s obzirom na maketu i kolika je planirana ta tribina- mislim na broj mjesta) a ovako odlučeno je da sjever bude domaći i tako će ostati od sada pa na dalje i u buduće ;) A ne mogu da vjerujem čuj Hordaš iz Tuzle :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 08 mar 2011, 16:35

Majko mila ko da prvi put cujete za Hordase iz TZ,uvijek ih je bilo a posebno u TZ kantonu nista cudno,mada neznam po cemu ste zakljucili da je ovaj lik Hordas to nigdje spomenuo nije

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 mar 2011, 16:37

progras je napisao/la:Majko mila ko da prvi put cujete za Hordase iz TZ,uvijek ih je bilo a posebno u TZ kantonu nista cudno,mada neznam po cemu ste zakljucili da je ovaj lik Hordas to nigdje spomenuo nije
Pa ovaj lik i jest Hordas ali i ja se pitam otkud im to da je lik iz tuzle :?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 mar 2011, 16:43

Seljaci iz Zivinica,Banovica,Kalesije i tako tih sela navijaju za Sarajevo i Zelju. :D

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 08 mar 2011, 16:46

NYKnicks Fan je napisao/la:Seljaci iz Zivinica,Banovica,Kalesije i tako tih sela navijaju za Sarajevo i Zelju. :D

Po cemu su oni seljaci,a ti recimo nisi!! :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.