Vakat bgmEdin TM87 je napisao/la:Vrijeme je i za drugi osmi
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Odg: RE: Re: ATP Tour
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Re: ATP Tour
Rekoh Federer je klasa to stoji,al mu je sepii pruzio dostojan otpor,poraz 7;6,6;4 na travi od Federera je i vise nego solidan otporEdin TM87 je napisao/la:I onda 2 asa na 2 BP sto Seppija ubi psihickialex1991 je napisao/la:Seppi odlicno igra,za federera i nije iznenadenje al je i seppi ovdje bas pronasao ritam,odlican mec za sada.Rasp'o se u tie brejku, Federer dodao gas i trebao bi odraditi rutinski ovaj preostali set.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Uhhh i Murray je jak pravo, potpuno se vratio u formu i opasan je kao onaj Murray sa Olimpijade.
Dakle, prva 2 favorita za Wimby uzese svoje genelarke ocekivano i turnir sezone za njih ocekuju potpuno spremni.
Djokovic, kao jedan od uzih favorita takodjer je pod velikim upitnikom, sta ce biti s njim nakon onog finala na RG je neizvjesno, po meni tesko da ce se odmah vratiti na Wimbledonu. Njegova igra na travi nikad nije bila vrhunska, prosle godine jeste uzeo, ali klimavo je igrao cijeli turnir, visio je od cetvrfinala, gubio setove i hranio se raspadanjem protivnika (Cilic u 5.), te srecom da je Murray ispao od Dimitrova koji nije mogao jos jedno cudo napraviti. Ove godine ce mu biti teze, mnogo vise potencijalno opasnijih protivnika je u boljoj formi na travi nego lani.
Samo mogu reci da jedva cekam zrijeb i pocetak najboljeg turnira ikad!
18.
Dakle, prva 2 favorita za Wimby uzese svoje genelarke ocekivano i turnir sezone za njih ocekuju potpuno spremni.
Djokovic, kao jedan od uzih favorita takodjer je pod velikim upitnikom, sta ce biti s njim nakon onog finala na RG je neizvjesno, po meni tesko da ce se odmah vratiti na Wimbledonu. Njegova igra na travi nikad nije bila vrhunska, prosle godine jeste uzeo, ali klimavo je igrao cijeli turnir, visio je od cetvrfinala, gubio setove i hranio se raspadanjem protivnika (Cilic u 5.), te srecom da je Murray ispao od Dimitrova koji nije mogao jos jedno cudo napraviti. Ove godine ce mu biti teze, mnogo vise potencijalno opasnijih protivnika je u boljoj formi na travi nego lani.
Samo mogu reci da jedva cekam zrijeb i pocetak najboljeg turnira ikad!
18.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
jeli to novak ne igra nijedan pripremni turnir na travi?
Sprema čovjek neki projekat o Tesli, nema vremena. 
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Rijetko je u poslednjim sezonama i igrao pripremne turnire na travi,al opet dodje na wimbledon i uvijek je u zavrsnici,ko zna zna i ne trebaju mi pripremni turniri.jestamaji je napisao/la:jeli to novak ne igra nijedan pripremni turnir na travi?
Sad je opasniji.Edin TM87 je napisao/la:Uhhh i Murray je jak pravo, potpuno se vratio u formu i opasan je kao onaj Murray sa Olimpijade.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mene stid njegovog stida! Ovo kada sam procitao, nisam mogao vjerovati!formance je napisao/la:Sprema čovjek neki projekat o Tesli, nema vremena.
Inace mislim da ce Murray osvojiti Wimbledon! Igra dosta dobro cijelu sezonu, a evo i juce potvrde da je trava jedna od njegovih omiljenih podloga.
Serveri Raonic, Isner, Karlovic i tako tiii, jedan dva meca ce igrat dobro, izbacitI nekog nositelja i odmah sljedece kolo idu kuci! Ipak je ovo trava, koja se nakon prve sedmice pretvori u sljaku.
Nadal mislim da nema sanse, slab je skroz. Wawrinka takodje. On se jos trijezni od RG. Dimitrov brani finale!
Djokovic, dolazi do zavrsnice! Berdych uvijek dobro igra u Londonu, mozda on iznenadi!
Federer ce standardno prolaziti prva 3-4 kola, i onda ce ispasti od nekog tipa Stakhovsky. I takoooo.........
Cekamo zrijeb!
18.
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.
Najveci!
dimitrov ne brani finale...
fedex ako dođe do 1/4 biće uspjeh... marej je ovdje opasan... đoković ko zna đe je on u svemu tome...nadal treće kolo veliki uspjeh, sve mu završi od žrijeba...
endi ako ga sad ne osvoji neće više nikad... berdih će biti opasan, serveri teško jer ne znaju da se kreću
fedex ako dođe do 1/4 biće uspjeh... marej je ovdje opasan... đoković ko zna đe je on u svemu tome...nadal treće kolo veliki uspjeh, sve mu završi od žrijeba...
endi ako ga sad ne osvoji neće više nikad... berdih će biti opasan, serveri teško jer ne znaju da se kreću
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
pa nije da ne znaju, ne mogu se kretati kao djokovic marej ili nadal sto je i logicno jer da mogu ne bi onda bili serveriDANTES je napisao/la:dimitrov ne brani finale...
uostalom ima njih koji se odlicno krecu za svoju visinu..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
zasto standardno ? covjek sa 7 titulana na ovom turniru ne gubi bas standardno u 1/8, 1/4BARNYCLE je napisao/la:Mene stid njegovog stida! Ovo kada sam procitao, nisam mogao vjerovati!formance je napisao/la:Sprema čovjek neki projekat o Tesli, nema vremena.![]()
![]()
Inace mislim da ce Murray osvojiti Wimbledon! Igra dosta dobro cijelu sezonu, a evo i juce potvrde da je trava jedna od njegovih omiljenih podloga.
Serveri Raonic, Isner, Karlovic i tako tiii, jedan dva meca ce igrat dobro, izbacitI nekog nositelja i odmah sljedece kolo idu kuci! Ipak je ovo trava, koja se nakon prve sedmice pretvori u sljaku.
Nadal mislim da nema sanse, slab je skroz. Wawrinka takodje. On se jos trijezni od RG. Dimitrov brani finale!Ako prodje prvo kolo, bice uspjeh!
Djokovic, dolazi do zavrsnice! Berdych uvijek dobro igra u Londonu, mozda on iznenadi!
Federer ce standardno prolaziti prva 3-4 kola, i onda ce ispasti od nekog tipa Stakhovsky. I takoooo.........
Cekamo zrijeb!![]()
18.![]()
Jel gleda ko Atp Notingem na ES kaze komentator"amerikanci dugo cekaju nasljednika Brad Pitta"hahaha,haman mu ona fora presto bred pit poceo pit sampras udarila u glavu 
Pa standardno jer je to slucaj u zadnje vrijeme na GS. Stakhovsky, Berdych, Robredodelko je napisao/la:zasto standardno ? covjek sa 7 titulana na ovom turniru ne gubi bas standardno u 1/8, 1/4BARNYCLE je napisao/la:Mene stid njegovog stida! Ovo kada sam procitao, nisam mogao vjerovati!formance je napisao/la:Sprema čovjek neki projekat o Tesli, nema vremena.![]()
![]()
Nadal mislim da nema sanse, slab je skroz. Wawrinka takodje. On se jos trijezni od RG. Dimitrov brani finale!Ako prodje prvo kolo, bice uspjeh!
Cekamo zrijeb!![]()
18.![]()
a proslogodisnje finale samo potvrdjuje da iako je ovih 7 komada osvojio u svom prime-u, ni sada nije za baciti
titula u Halleu - znak da se moze sta napraviti na travi
I BEL18VE!
I da, gresku sam napisao. Dimitrov brani polufinale!
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Najveci!
Najveci!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 24 jun 2015, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ajmo Nole, Andy i Rafa na jednu stranu. 
Idi na rehabilitaciju dok nije kasno.DANTES je napisao/la:fedex ako dođe do 1/4 biće uspjeh...
smiješ opkladu?Edin TM87 je napisao/la:Idi na rehabilitaciju dok nije kasno.DANTES je napisao/la:fedex ako dođe do 1/4 biće uspjeh...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
http://www.tecnifibre.com/en/YoungGuns
zanimljiv izazov za ovu cetvoricu,a i nagrada nije mala
kudla sigurno najveci favorit da ovo uzme do kraja godine.
zanimljiv izazov za ovu cetvoricu,a i nagrada nije mala
kudla sigurno najveci favorit da ovo uzme do kraja godine.
Hackovo ti legenda profil il koji klinac se desava? Neprepoznatljivo misljenje za Fedexa na travi s tvoje strane.DANTES je napisao/la:smiješ opkladu?Edin TM87 je napisao/la:Idi na rehabilitaciju dok nije kasno.DANTES je napisao/la:fedex ako dođe do 1/4 biće uspjeh...
Naravno da smijem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.