FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ajde da se sad malo usmjerimo na tekmu u subotu...
Ono sto me danas najvise obradovalo jeste igra ćutuka na poziciji lijevog beka..onako visok-ogroman se krece veoma dobro i dobro je nadomjestio nedostatak Kvese...
eh sad se postavlja pitanje koliko je ozbiljna povreda Kvese i da li ce moci igrati u subotu jer on fali( po meni najbolji zeljin igrac u ovom drugom dijelu sezone)...
takodjer danas veoma dobar drugi bek benjo koji je odigrao na nivou...
Bogicevic je danas pravio vidno bolne grimase i nadam se da je sve ok...
Ono sto me danas najvise obradovalo jeste igra ćutuka na poziciji lijevog beka..onako visok-ogroman se krece veoma dobro i dobro je nadomjestio nedostatak Kvese...
eh sad se postavlja pitanje koliko je ozbiljna povreda Kvese i da li ce moci igrati u subotu jer on fali( po meni najbolji zeljin igrac u ovom drugom dijelu sezone)...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
Sta ti bi BoJac banjaluka..odavno se nisam ismijao na forumu

SUPER PONUDA DERBY KLADIONICA
Da li če biti prekinuta utakmica
BORAC - ŽELJEZNIČAR 1.25 3.30
prekid 1 utakmica odigrana do kraja 2 utakmica prekinuta zbog vremenskih neprilika kvota 1
Da li če biti prekinuta utakmica
BORAC - ŽELJEZNIČAR 1.25 3.30
prekid 1 utakmica odigrana do kraja 2 utakmica prekinuta zbog vremenskih neprilika kvota 1
E pa komsije svaka cast, samo ih vi mozete natjerati da se onako brukaju
Steta nije prosao Velez, pa cu sad i u finalu morati navijati za vas
Molim vas da Sirokom priredite jos vecu blamazu, za vase komsije
A mi se vidimo na Kosevu, na derbiju 

Steta nije prosao Velez, pa cu sad i u finalu morati navijati za vas

Molim vas da Sirokom priredite jos vecu blamazu, za vase komsije

Oko za oko, zub za zub!
- inacefindecko
- Kontakt:
gore ćemo mi vama prirediti blamažusamir825 je napisao/la:E pa komsije svaka cast, samo ih vi mozete natjerati da se onako brukaju![]()
Steta nije prosao Velez, pa cu sad i u finalu morati navijati za vas![]()
Molim vas da Sirokom priredite jos vecu blamazu, za vase komsijeA mi se vidimo na Kosevu, na derbiju

ako ne dignete igru i formu, ja bih na vašem mjestu strahovao

Do kad? Pa dok ne izbije rat opet...propuh je napisao/la:Da nije tuzno bilo bi smjesno.aleksandar_veliki je napisao/la:tepsija je napisao/la: Hajmo mu sve svi smijati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ja bih se smejao, ali ga moram banovati![]()
Svakog dana se zapitam do kad vise , nemogu vjerovat koliko su ta djeca zadojena.
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Čestitke igrali ste hrabrije kad se sve sabere i zaslužili pobjedu. Nije ni Borac loše igrao. Mogao je jedan od onih šuteva završiti u mreži i sve bi se okrenulo. Ovako otišlo je na vašu stranu i zaluženo idete u finale.
-
- Kontakt:
komsije dobili sirokog,uzeli bod zrinjama u gostima,sad olimpic deremo..pa cemo borca kuci opet bolno karnuti..i tako vi odoste u evropusamir825 je napisao/la:E pa komsije svaka cast, samo ih vi mozete natjerati da se onako brukaju![]()
Molim vas da Sirokom priredite jos vecu blamazu, za vase komsijeA mi se vidimo na Kosevu, na derbiju

iskreno mogli ste vi dati go u prvom vrsili ste pritisak samo bez zavrsniceDejan, BL je napisao/la:Čestitke igrali ste hrabrije kad se sve sabere i zaslužili pobjedu. Nije ni Borac loše igrao. Mogao je jedan od onih šuteva završiti u mreži i sve bi se okrenulo. Ovako otišlo je na vašu stranu i zaluženo idete u finale.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
25 utakmica u kupu uzastopno neporazen
23 utakmica u domacim takmicenjima uzastopno neporazen
obaramo rekorde, kurcimo se... cao banja luka, sljedeci olimpik
23 utakmica u domacim takmicenjima uzastopno neporazen
obaramo rekorde, kurcimo se... cao banja luka, sljedeci olimpik
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
komsije cestitke na prolazu ovih brdjana,sa zeljom da im u narednoj tekmi uvalite petaka da se ne vade na sudjenje. Treba im prirediti topao,da nekazem vruc....docek,a aplauze ostaviti za normalne ekipe..wwwkenanba je napisao/la:komsije dobili sirokog,uzeli bod zrinjama u gostima,sad olimpic deremo..pa cemo borca kuci opet bolno karnuti..i tako vi odoste u evropusamir825 je napisao/la:E pa komsije svaka cast, samo ih vi mozete natjerati da se onako brukaju![]()
hahaha i onda osigurate to prvo mjesto, pustite nas u derbiju i mi budemo drugiwwwkenanba je napisao/la:komsije dobili sirokog,uzeli bod zrinjama u gostima,sad olimpic deremo..pa cemo borca kuci opet bolno karnuti..i tako vi odoste u evropu

Salu na stranu, hvala vama na tome, ali ja vjerujem da cemo mi u svakom slucaju izboriti Evropu, a nemojte se vi previse opustati pred Olimpic, zeznuti su oni

Oko za oko, zub za zub!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ćutuk je dobar na poziciji lijevog beka kad igramo defanzivnu varijantu kao danas, dok npr. kad bi morali ganjati rezultat i igrati ofanzivnije, ne bi se on pokazao jer se ipak na njemu vidi da to nije njegova prirodna pozicija.pintol_TM87 je napisao/la:Ajde da se sad malo usmjerimo na tekmu u subotu...
Bogi se par puta uhvatio za ono napuknuto rebro, i ja sam to primjetio, ali mislim da će biti spreman za subotu, ali kako god, odbrana nam je beton, eto vraća nam se sad Kerla tako da on može nadomjestiti eventualni Bogijev nedostatak.
I ja se nadam da sa Kvesićem nije ništa ozbiljno i da će biti spreman za subotu, jer Olimpic ima brza krila, tako da nam je Kvesićeva brzina neophodna u toj utakmici.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Jesu zeznuti,al mislim 2-0 za nas..tradicijasamir825 je napisao/la:hahaha i onda osigurate to prvo mjesto, pustite nas u derbiju i mi budemo drugiwwwkenanba je napisao/la:komsije dobili sirokog,uzeli bod zrinjama u gostima,sad olimpic deremo..pa cemo borca kuci opet bolno karnuti..i tako vi odoste u evropu
Salu na stranu, hvala vama na tome, ali ja vjerujem da cemo mi u svakom slucaju izboriti Evropu, a nemojte se vi previse opustati pred Olimpic, zeznuti su oni

Tu treba igrati na tacan rezultat
2:0, i kada igraju sa Sarajevom i sa Zeljom 
Ma kako god derbi je nas, bio bi red, a taman imamo vremena da dignemo formu do derbija, a i vratio se Matko, da ga zabije
Iskreno se nadam da ce vas biti na Kosevu, ali ima vremena do toga, vidjet cemo kako ce se stvari odvijati

Ma kako god derbi je nas, bio bi red, a taman imamo vremena da dignemo formu do derbija, a i vratio se Matko, da ga zabije

Iskreno se nadam da ce vas biti na Kosevu, ali ima vremena do toga, vidjet cemo kako ce se stvari odvijati

Oko za oko, zub za zub!
-
- Kontakt:
Imate sansu jedino ako nebude igrao Comor i Zebasamir825 je napisao/la:Tu treba igrati na tacan rezultat2:0, i kada igraju sa Sarajevom i sa Zeljom

Vec sam poceo moliti Boga da Comor dobije crveni pred tu utakmicu
I da Adilovic(nas Adilovic-golman), malo poraste da moze bar precku dohvatiti
A za Zebu cemo mi lahko, kad ga "safata" Torlak, nece on znati sta ga je snaslo (uz svo postovanje fudbaleru kao sto je Zeba)

I da Adilovic(nas Adilovic-golman), malo poraste da moze bar precku dohvatiti

A za Zebu cemo mi lahko, kad ga "safata" Torlak, nece on znati sta ga je snaslo (uz svo postovanje fudbaleru kao sto je Zeba)

Oko za oko, zub za zub!
Jamak je danas bio katastrofalno los,a jos juce na treningu kojeg je Željo imao u Doboju Osim je odstranio Jamak s treninga zbog nediscipline i isti je proveo u autobusu 1h30m
Nisam ocekivao da ce danas zaigrat. Selimovic je slabo ulazio u dule pogotovo na ona ispucavanja Guse,najbolji Zajko i Guso,Guso ne zato sto je imao neke odbrane nego vise sto ulijeva sigurnost i smirenost u odbrani narucito nakon prekida i kornera. Kvesa nam je fali jer je igracina
i na takvoj poziciji nismo imali mislim nikad boljeg igraca,mlad je i karijera je pred njim .

i na takvoj poziciji nismo imali mislim nikad boljeg igraca,mlad je i karijera je pred njim .
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
-
- Kontakt:
buraz nemoj se zalijetati na Zebu ko ovi lesevi..ZZ top je zaeban lik na terenusamir825 je napisao/la:Vec sam poceo moliti Boga da Comor dobije crveni pred tu utakmicu![]()
I da Adilovic(nas Adilovic-golman), malo poraste da moze bar precku dohvatiti![]()