FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 apr 2012, 22:13

Ajde da se sad malo usmjerimo na tekmu u subotu...
Ono sto me danas najvise obradovalo jeste igra ćutuka na poziciji lijevog beka..onako visok-ogroman se krece veoma dobro i dobro je nadomjestio nedostatak Kvese...
eh sad se postavlja pitanje koliko je ozbiljna povreda Kvese i da li ce moci igrati u subotu jer on fali( po meni najbolji zeljin igrac u ovom drugom dijelu sezone)...
takodjer danas veoma dobar drugi bek benjo koji je odigrao na nivou...
Bogicevic je danas pravio vidno bolne grimase i nadam se da je sve ok...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 04 apr 2012, 22:18

Sta ti bi BoJac banjaluka..odavno se nisam ismijao na forumu :lol: :lol:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 apr 2012, 22:21

SUPER PONUDA DERBY KLADIONICA
Da li če biti prekinuta utakmica

BORAC - ŽELJEZNIČAR 1.25 3.30

prekid 1 utakmica odigrana do kraja 2 utakmica prekinuta zbog vremenskih neprilika kvota 1

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 04 apr 2012, 22:36

E pa komsije svaka cast, samo ih vi mozete natjerati da se onako brukaju :)
Steta nije prosao Velez, pa cu sad i u finalu morati navijati za vas :lol:
Molim vas da Sirokom priredite jos vecu blamazu, za vase komsije :D A mi se vidimo na Kosevu, na derbiju ;)
Oko za oko, zub za zub!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 04 apr 2012, 22:38

samir825 je napisao/la:E pa komsije svaka cast, samo ih vi mozete natjerati da se onako brukaju :)
Molim vas da Sirokom priredite jos vecu blamazu, za vase komsije :D A mi se vidimo na Kosevu, na derbiju ;)
gore ćemo mi vama prirediti blamažu :lol: :lol:
ako ne dignete igru i formu, ja bih na vašem mjestu strahovao :mrgreen:

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 04 apr 2012, 22:39

propuh je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
tepsija je napisao/la: Hajmo mu sve svi smijati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I ja bih se smejao, ali ga moram banovati :lol:
Da nije tuzno bilo bi smjesno.
Svakog dana se zapitam do kad vise , nemogu vjerovat koliko su ta djeca zadojena.
Do kad? Pa dok ne izbije rat opet...
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 04 apr 2012, 22:41

Čestitke igrali ste hrabrije kad se sve sabere i zaslužili pobjedu. Nije ni Borac loše igrao. Mogao je jedan od onih šuteva završiti u mreži i sve bi se okrenulo. Ovako otišlo je na vašu stranu i zaluženo idete u finale.

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 04 apr 2012, 22:47

samir825 je napisao/la:E pa komsije svaka cast, samo ih vi mozete natjerati da se onako brukaju :)
komsije dobili sirokog,uzeli bod zrinjama u gostima,sad olimpic deremo..pa cemo borca kuci opet bolno karnuti..i tako vi odoste u evropu :)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 apr 2012, 22:47

Dejan, BL je napisao/la:Čestitke igrali ste hrabrije kad se sve sabere i zaslužili pobjedu. Nije ni Borac loše igrao. Mogao je jedan od onih šuteva završiti u mreži i sve bi se okrenulo. Ovako otišlo je na vašu stranu i zaluženo idete u finale.
iskreno mogli ste vi dati go u prvom vrsili ste pritisak samo bez zavrsnice
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 04 apr 2012, 22:49

25 utakmica u kupu uzastopno neporazen
23 utakmica u domacim takmicenjima uzastopno neporazen

obaramo rekorde, kurcimo se... cao banja luka, sljedeci olimpik
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 04 apr 2012, 22:50

wwwkenanba je napisao/la:
komsije dobili sirokog,uzeli bod zrinjama u gostima,sad olimpic deremo..pa cemo borca kuci opet bolno karnuti..i tako vi odoste u evropu :)
komsije cestitke na prolazu ovih brdjana,sa zeljom da im u narednoj tekmi uvalite petaka da se ne vade na sudjenje. Treba im prirediti topao,da nekazem vruc....docek,a aplauze ostaviti za normalne ekipe..

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 04 apr 2012, 22:52

wwwkenanba je napisao/la:komsije dobili sirokog,uzeli bod zrinjama u gostima,sad olimpic deremo..pa cemo borca kuci opet bolno karnuti..i tako vi odoste u evropu :)
hahaha i onda osigurate to prvo mjesto, pustite nas u derbiju i mi budemo drugi :D

Salu na stranu, hvala vama na tome, ali ja vjerujem da cemo mi u svakom slucaju izboriti Evropu, a nemojte se vi previse opustati pred Olimpic, zeznuti su oni :)
Oko za oko, zub za zub!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 04 apr 2012, 22:53

pintol_TM87 je napisao/la:Ajde da se sad malo usmjerimo na tekmu u subotu...
Ono sto me danas najvise obradovalo jeste igra ćutuka na poziciji lijevog beka..onako visok-ogroman se krece veoma dobro i dobro je nadomjestio nedostatak Kvese...
eh sad se postavlja pitanje koliko je ozbiljna povreda Kvese i da li ce moci igrati u subotu jer on fali( po meni najbolji zeljin igrac u ovom drugom dijelu sezone)...
takodjer danas veoma dobar drugi bek benjo koji je odigrao na nivou...
Bogicevic je danas pravio vidno bolne grimase i nadam se da je sve ok...
Ćutuk je dobar na poziciji lijevog beka kad igramo defanzivnu varijantu kao danas, dok npr. kad bi morali ganjati rezultat i igrati ofanzivnije, ne bi se on pokazao jer se ipak na njemu vidi da to nije njegova prirodna pozicija.

Bogi se par puta uhvatio za ono napuknuto rebro, i ja sam to primjetio, ali mislim da će biti spreman za subotu, ali kako god, odbrana nam je beton, eto vraća nam se sad Kerla tako da on može nadomjestiti eventualni Bogijev nedostatak.

I ja se nadam da sa Kvesićem nije ništa ozbiljno i da će biti spreman za subotu, jer Olimpic ima brza krila, tako da nam je Kvesićeva brzina neophodna u toj utakmici.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 04 apr 2012, 23:01

samir825 je napisao/la:
wwwkenanba je napisao/la:komsije dobili sirokog,uzeli bod zrinjama u gostima,sad olimpic deremo..pa cemo borca kuci opet bolno karnuti..i tako vi odoste u evropu :)
hahaha i onda osigurate to prvo mjesto, pustite nas u derbiju i mi budemo drugi :D

Salu na stranu, hvala vama na tome, ali ja vjerujem da cemo mi u svakom slucaju izboriti Evropu, a nemojte se vi previse opustati pred Olimpic, zeznuti su oni :)
Jesu zeznuti,al mislim 2-0 za nas..tradicija :lol: nema pustanja kad je derbi..to je i nama i vama najdraza pobjeda ;)

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 04 apr 2012, 23:04

Tu treba igrati na tacan rezultat :) 2:0, i kada igraju sa Sarajevom i sa Zeljom :D
Ma kako god derbi je nas, bio bi red, a taman imamo vremena da dignemo formu do derbija, a i vratio se Matko, da ga zabije :D
Iskreno se nadam da ce vas biti na Kosevu, ali ima vremena do toga, vidjet cemo kako ce se stvari odvijati ;)
Oko za oko, zub za zub!

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 04 apr 2012, 23:09

samir825 je napisao/la:Tu treba igrati na tacan rezultat :) 2:0, i kada igraju sa Sarajevom i sa Zeljom :D
Ma kako god derbi je nas, bio bi red, a taman imamo vremena da dignemo formu do derbija, a i vratio se Matko, da ga zabije :D
Iskreno se nadam da ce vas biti na Kosevu, ali ima vremena do toga, vidjet cemo kako ce se stvari odvijati ;)
Imate sansu jedino ako nebude igrao Comor i Zeba :lol:

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 04 apr 2012, 23:11

Vec sam poceo moliti Boga da Comor dobije crveni pred tu utakmicu :lol:
I da Adilovic(nas Adilovic-golman), malo poraste da moze bar precku dohvatiti :lol:
A za Zebu cemo mi lahko, kad ga "safata" Torlak, nece on znati sta ga je snaslo (uz svo postovanje fudbaleru kao sto je Zeba) :D
Oko za oko, zub za zub!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 04 apr 2012, 23:12

Bravo Zeljo ;) u finalu poderite Široki :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 04 apr 2012, 23:13

Jamak je danas bio katastrofalno los,a jos juce na treningu kojeg je Željo imao u Doboju Osim je odstranio Jamak s treninga zbog nediscipline i isti je proveo u autobusu 1h30m ;) Nisam ocekivao da ce danas zaigrat. Selimovic je slabo ulazio u dule pogotovo na ona ispucavanja Guse,najbolji Zajko i Guso,Guso ne zato sto je imao neke odbrane nego vise sto ulijeva sigurnost i smirenost u odbrani narucito nakon prekida i kornera. Kvesa nam je fali jer je igracina
i na takvoj poziciji nismo imali mislim nikad boljeg igraca,mlad je i karijera je pred njim .
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 04 apr 2012, 23:20

samir825 je napisao/la:Vec sam poceo moliti Boga da Comor dobije crveni pred tu utakmicu :lol:
I da Adilovic(nas Adilovic-golman), malo poraste da moze bar precku dohvatiti :lol:
A za Zebu cemo mi lahko, kad ga "safata" Torlak, nece on znati sta ga je snaslo (uz svo postovanje fudbaleru kao sto je Zeba) :D
buraz nemoj se zalijetati na Zebu ko ovi lesevi..ZZ top je zaeban lik na terenu :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ŠTA_JE i 31 gost.