FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Molimo se, Sloboda 72 uči dove, zato ga i nema da baljezga ovde.
tuzlak1987 je napisao/la:Samo molite Boga da u ovom za Chima Daniel Chukwua ima istine, kakva ebena masina. Ne mogu da vjerujem da ovakav igrac hoce doci u nasu ligu. Ima gradju, ima brzinu, igru glavom, igru nogom, solidnu kontrolu lopte, uvijek je na pravom mjestu..
Samo sto su kod nas tereni nikakvi, kako vidim na yt igrao je na vrhunskim travnjacima.

-
- Kontakt:
Mislim ,nije da baljezga on , nego svi uglavnom baljezgamo.
-
- Kontakt:
Mirsad Hasanovic moguce pojacanje vise na fcb stranici Tz Sport 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Da li se ovaj racuna kao stranac sa obzirom da ima Svicarsko drzavljanstvo 

Zadnja izmjena: HElo, dana/u 25 maj 2016, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Da su pamtetni trebali su ovog igraca svim silama napasti, mislim da ni on ne bi imao nista protiv da dodje u nasu ligu jer bi moga i do reprezentacije a i mlad je stigne se jos i prodat u evropu..
http://www.transfermarkt.com/sead-hajro ... ler/111419
http://www.transfermarkt.com/sead-hajro ... ler/111419
This time next year we'll be millionaires.
Ko ti je tajSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mirsad Hasanovic moguce pojacanje vise na fcb stranici Tz Sport
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
3 svicarska liga pa ima i u premier ligi takvih
Lijepo smo se igrali danas ali nije vise smijesno.
Ne iznosite te gluposti (oko stranaca)ovdje.
Sada neka 3 svicarska.
Pretjeruje se.
Sacekajte malo ljudi.polako.
Ne iznosite te gluposti (oko stranaca)ovdje.
Sada neka 3 svicarska.
Pretjeruje se.
Sacekajte malo ljudi.polako.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ma hajde malo šege, šale, pošalice. Lijepo dan prođe u tome.
Večeras su se trebala potvrdit dvojica. Saznaćemo izgleda sutra.
Večeras su se trebala potvrdit dvojica. Saznaćemo izgleda sutra.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Ma eto , sad bi ljudi imena neka, ovo ono , pa jesul' Veseli ili Kostić ili Pero bili pik za dovođenje što se foruma tiče ? A ljudi došli fino, na mala vrata, odradili poso ,sad su nam carevi. Takvih treba nabrat, i opet kompaktan tim da imamo , samo sad s malo širom klupom i to je to.
Svi nasi iz prvih 11 bez problema bi bili u bilo kojem timu svcarske 2,
4,5 najboljih bi naslo mijesto i u prvoj svicarskoj ligi,a kamoli **** trecoj.
Ako je receno da ce stranci biti prava pojacanja a ne neki polovnjaci iz trecih svicarskih Liga jbg.
Ipak pretjerujemo malo.
Mozda i ja grijesim ali sacekajmo malo.
4,5 najboljih bi naslo mijesto i u prvoj svicarskoj ligi,a kamoli **** trecoj.
Ako je receno da ce stranci biti prava pojacanja a ne neki polovnjaci iz trecih svicarskih Liga jbg.
Ipak pretjerujemo malo.
Mozda i ja grijesim ali sacekajmo malo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
pa Azmir je rekao nesto sto me nije ohrabrilo, spomenuo je npr trecu njemacku ligu, trecu englesku i slicno
hajde, vidjeti cemo, rekli su da ce stranci biti kakvih nema u PL, shodno tome, sto se mene tice, neka ih dovedu iz cetvrte spanske lige, ako su takvi kakvih nema kod nas
hajde, vidjeti cemo, rekli su da ce stranci biti kakvih nema u PL, shodno tome, sto se mene tice, neka ih dovedu iz cetvrte spanske lige, ako su takvi kakvih nema kod nas
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Plus milion...Kad je ko u ovoj ligi pogodio sa strancima... Bruka ih je prodefilovala a na prste jedne ruke možeš nabrojat te sto su pokazali NESTOkadtrebaglasan je napisao/la:Ma eto , sad bi ljudi imena neka, ovo ono , pa jesul' Veseli ili Kostić ili Pero bili pik za dovođenje što se foruma tiče ? A ljudi došli fino, na mala vrata, odradili poso ,sad su nam carevi. Takvih treba nabrat, i opet kompaktan tim da imamo , samo sad s malo širom klupom i to je to.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
A tebi losa treća engleskaChinaglia je napisao/la:pa Azmir je rekao nesto sto me nije ohrabrilo, spomenuo je npr trecu njemacku ligu, trecu englesku i slicno

Spomenuo je Njemačku i Englesku drugu i treću ligu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
a jebga, kad cujes ono "treca", ne zvuci ohrabrujuce da ne znam ti ko igra u njoj :lol:
-
- Kontakt:
Ponese svijet to , ko kad onaj mrki mali Ayayi iz Širokog što nas podera,odma svi daj dovedi ga ,ili brata mu , al to su samo bljeskovi, isto ko što može i Mehidić bljesnut pa ga opet nema sto godina. Ko je ikad pogledo utakmicu 3. Engleske vidio je da tu nema fudbala , a kamoli 3. Švicarska , šta vam je ljudi. Kolko god mi sebe nipodaštavali, naša liga je zahtjevna, krv i znoj . Nema ljepote ali je zayebano igrat dozlaboga. To što tamo ima više love ne znači ništa .
-
- Interni moderator
- Kontakt:
E sad zamisli kako ohrabrujuće zvuci.Bosanska liga nekom ko.igra treću englesku a treba da potpise za nas klub..Chinaglia je napisao/la:a jebga, kad cujes ono "treca", ne zvuci ohrabrujuce da ne znam ti ko igra u njoj

Kako njemacki "amateri"(treca ili cetvrta liga)
Razbise bivseg bundesligasa veceras u playoffu.
Ima tu igraca jarane.
Svabe su to,o engleskoj da ne pricamo.
Tim sredine tabele 3 lige bio bi kod nas prvak glat.
Razbise bivseg bundesligasa veceras u playoffu.
Ima tu igraca jarane.
Svabe su to,o engleskoj da ne pricamo.
Tim sredine tabele 3 lige bio bi kod nas prvak glat.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.