FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
steta za Borgija, tako blizu, a tako daleko
al' hajde, valjda dogura iz sedme lige u trecu, pa da ga Azmir uzme u razmatranje :mrgreen:
al' hajde, valjda dogura iz sedme lige u trecu, pa da ga Azmir uzme u razmatranje :mrgreen:
-
- Kontakt:
Jedna je stvar gledat kako bi naš klub odigro s tim trećeligašem dvije utakmice , a druga šta bi se tom timu desilo da ga ubaciš u blatnjavu sezonu naše lige da odigra dvajst i kusur utakmica . I naravno, što se tiče igrača ,ko se dočepo radne dozvole u Engleskoj ili Njemačkoj mora bit baš specijalac da ga nešto privuče ovamo.
Po organizaciji klubova sigurno da je BiH liga na diobi tih cetvrtih i petih engleske po kvaliteti igraca koji nastupaju u klubovima tih liga nestaragarda je napisao/la:E sad zamisli kako ohrabrujuće zvuci.Bosanska liga nekom ko.igra treću englesku a treba da potpise za nas klub..Chinaglia je napisao/la:a jebga, kad cujes ono "treca", ne zvuci ohrabrujuce da ne znam ti ko igra u njoj![]()
... Bila je jednom ta priča i usporedba sa.evropskim ligama i mislim da. nasa liga je tu negdje.na diobi cetvrte i pete engleske...a iz tih liga teško da će neko se upustiti u avanturu i doći ovdje da igra...Jedino ako Owen nesto ne završi
Imam osjecaj da sam na temi pitara prosle godine u ovo vrijeme.Aferim momci.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
I Secerovic je bauljo po 2. i 3. Holandskoj ligi pa kod Sadikovica nije valjao (ustvari tad niko nije valjao u Slobodi), a sad u Radniku momak gine na terenu. Nekad treba imati i srece sa igracem, da se uklopi u tim, motivise, i jos masu faktora. Hajde ga znaj kako ti momcici igraju.adnan27 je napisao/la:3 svicarska liga pa ima i u premier ligi takvih
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Pod tim Azmirovim "3. engleska liga" pretpostavljam da je mislio na "League one" (to je u biti 3 liga), jer prije ovoga imas Premier League i Championship.kadtrebaglasan je napisao/la: Ko je ikad pogledo utakmicu 3. Engleske vidio je da tu nema fudbala , a kamoli 3. Švicarska , šta vam je ljudi. Kolko god mi sebe nipodaštavali, naša liga je zahtjevna, krv i znoj . Nema ljepote ali je zayebano igrat dozlaboga. To što tamo ima više love ne znači ništa .
A u League one ima itekako zanimljivih klubova i igraca, a ako pratih njihove lige i kupove onda znas kakve sve utakmice su se mogle gledati u tim kupovima protiv jacih timova. Onu trku tokom 90 minuta nasi bi klubovi ispratili prvih 15-20 minuta i komotno bi mogli odustati sami.
Sumnjam da je mislio na one lige ispod, jer cak i League Two nije za baciti(?), ali one naredne ispod (Vanarama...), to je vec sprdancija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Na izgubljenu mladost , sjećanje ne blijedi ! 25.05.1995 - 25.05.2016
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
samirr je napisao/la:Imam osjecaj da sam na temi pitara prosle godine u ovo vrijeme.Aferim momci.

Sloboda Tuzla
stranci su recept za uspjeh, ako znas dovest' prave igrace
da se razumijemo, stranci su i igraci iz okruzenja
da se razumijemo, stranci su i igraci iz okruzenja
-
- Interni moderator
- Kontakt:
DoeTz je napisao/la:Na izgubljenu mladost , sjećanje ne blijedi ! 25.05.1995 - 25.05.2016

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Predsjednik je gost na nekom skupu u Svici u petak,pa mozda nadje i kakavog novog Ivetica 

O tome pricamsamirr je napisao/la:Imam osjecaj da sam na temi pitara prosle godine u ovo vrijeme.Aferim momci.
tuzlanska Sloboda
Pricajte sta hocete meni azmir lici na nekog ko tacno zna sta hoce 

- Probisvjet
- Kontakt:
Auuu hoce pucati slijepa crijeva sarajlijicama i skutorima kada cuju imena. Iduce godinje nece ni oblaciti gace jer nece biti potrebe. Karindjamo sve redom, a oni krvare.

Savjetujem ih da nabave ovo za lakse pprimanje.
kuknjava kuknjava kuknjava Samo bahato i snazno, to je nas moto!

Samo bahato i snazno, to je nas moto!

Savjetujem ih da nabave ovo za lakse pprimanje.

Samo bahato i snazno, to je nas moto!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Visoko letite pazite da se ne razbijete kad padnete. I ove sezone pred kraj dupla kruna pa sta bi? Ubit ce vas na ostalim temama. A po pricama ovde mozete se komotno nazvat Divovi 2.
NA IZGUBLJENU MLADOST SJECANJE NE BLIJEDI
25.05.1995-25.05.2016
25.05.1995-25.05.2016
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema nikakve slicnosti izmedju Sarajeva i Slobode, prvo nas prvi covjek je uvijek tu i pita se gotovo oko svega, a ne mjesa se Husrefu u posao. Uprava nam je skup sposobnih ljudi, kao i strucni stab tako da nama nece niko uvaliti igrace kako su to Sarajevu uradili..
Kod njih su se bas sastali amateri koji mijenjaju svakih par mjeseci trenere i tale se sa raznim managerima tako da im svakakvo qovno od igraca mozes prodati.
A CV im je da nemaju pojma o razvijanju necega kako to Azmir zna i sa cim ima iskustva.
Kod njih su se bas sastali amateri koji mijenjaju svakih par mjeseci trenere i tale se sa raznim managerima tako da im svakakvo qovno od igraca mozes prodati.
A CV im je da nemaju pojma o razvijanju necega kako to Azmir zna i sa cim ima iskustva.
. . zaajebavaju se ljudi .. .Nighthawk je napisao/la:Visoko letite pazite da se ne razbijete kad padnete. I ove sezone pred kraj dupla kruna pa sta bi? Ubit ce vas na ostalim temama. A po pricama ovde mozete se komotno nazvat Divovi 2.
25.05.1995-25.05.2016

Nije iskljuceno da potpisemo Ronaldinja , ali samo za oe Europske utakmice ....
plus Kalon
P.S.
Salu na stranu .... Spustite loptu malo , pa i Rudar iz Prijedora je dove 4 crnca prosle sezone , kazu talentovani i relativno skupi .... pa ... sta bi ??? Treba zadrzati ovu ekipu na okupu i uz 6.7 ozbiljnih novajlija pojacati konkurenciju , sve ostalo je macak u vreci , pitajte Pitare !!!
Moja zelja je onaj Kuadio iz Travnika .

P.S.
Salu na stranu .... Spustite loptu malo , pa i Rudar iz Prijedora je dove 4 crnca prosle sezone , kazu talentovani i relativno skupi .... pa ... sta bi ??? Treba zadrzati ovu ekipu na okupu i uz 6.7 ozbiljnih novajlija pojacati konkurenciju , sve ostalo je macak u vreci , pitajte Pitare !!!
Moja zelja je onaj Kuadio iz Travnika .
-
- Kontakt:
NA IZGUBLJENU MLADOST SJECANJE NE BLIJEDI! 25.5.1995- 25.5.2016! 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Spremni smo za bombu ako ti je sta, crnac dva da se razgalimo:P
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.