Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

prisonbreak
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la prisonbreak » 19 jul 2019, 20:10

miky_hz je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Steta sto nema vise one emisije na Hayatu
Sta nije valjda skroz prestala sa emitovanjem?
Danas je nije bilo, ne znam za dalje.
Al drfinitivno po meni najkvalitetnija emisija :thumbup:
Koliko je liga losa, da uopste nema nijedne emisije o pocetku sam lige, da neko iznese komentare, ocekivanja i slicno :damn:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 19 jul 2019, 20:20

Bravo sve si istinu reko...Tako i treba istinu zborit, a ne srbske mitove.
Doduse nije sve prepisano, ali vecina.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 19 jul 2019, 20:21

prisonbreak je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Steta sto nema vise one emisije na Hayatu
Sta nije valjda skroz prestala sa emitovanjem?
Danas je nije bilo, ne znam za dalje.
Al drfinitivno po meni najkvalitetnija emisija :thumbup:
Koliko je liga losa, da uopste nema nijedne emisije o pocetku sam lige, da neko iznese komentare, ocekivanja i slicno :damn:
Tema ispod, eminentni stručnjaci rekli, kud ćeš bolje analize i najave...i što jr najvažnije sve objektivno, ni sekunde subjektivnosti nema :salut:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 19 jul 2019, 20:51

Pa prije ste znali u Vrapcice za 5KM dolazit, dok je nama banja luka recimo 30KM po glavi, znas i sam.. i samim tim sto je vico ostao, a vi se vratili, mi je bezveze skroz, znate i sami ciji je on igrac al hajd..

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 jul 2019, 21:01

Sve ces ovdje cut osim o fudbalu.Evo jedna domacinska.Dobro dosli sutra na Grbavicu,ko bude bolji nek pobjedi.Dodjete navijate bodrite svoj klub i to je to.Mani te se vise ba gluposti.Necu vam ja starohan lekcije djelit.Sex alkohol rokenrol bice Zeljo sampion.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 19 jul 2019, 21:16

I možda,ne možda nego sigurno bi bilo dobro da navijači svih domaćih timova poduzmu inicijativu da gostujući navijači uđu na vrijeme i da izađu poslije kraja.Ima načina.. I to bi zaista bilo nešto dobro i pozitivno..da jednom svi dokažemo da nismo stoka.Evo manijaci..napravite neku peticiju,baner,protest svojima i založite se da Lešinari ne gledaju 60% utakmice...budite prvi na tom području,pokrenite lično svojim primjerom te stvari sa mrtve tačke...i što kažu"NEKA IGRE POČNU"..

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 19 jul 2019, 21:30

https://www.klix.ba/sport/nogomet/uefa- ... /190719116

60k zbog 4 baklje ? :bih: :bih: :bih:

Hajde suspendujte zenicu pa da moraju igrat na Kosevuu. :opaopa:
23

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 19 jul 2019, 21:33

Jesu 4 ako si gledao utakmicu na tvu. :lol:
Bilo je pirotehnike haman cijelu utakmicu. I nek' kaznjavaju i savez, oni nase klubove deru godinama.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 jul 2019, 21:45

Osim13 je napisao/la:Baš, tu se slažem. Ljudi u 21 stoljeću pišu knjige kako su sišli sa neba :lol:

I svakako to potvrde na Happy TV.
:rol: :rol: :rol:

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 20 jul 2019, 07:26

Chapman1886 je napisao/la:
Chapman1886 je napisao/la:Kako se skeniraju karte na stadionima kod nas koji imaju skenere?
Stampaju se karte sa bar-kodom.
MortemHz je napisao/la:Kako se skeniraju karte na stadionima kod nas koji imaju skenere?
pa skenerom jbt hahah, isto kosto u marketu nesto kupujes i on ti otkuca skenerom kod, imas kod na karti i on ti otkuca uredjajem tim na ulazu
:rol:
Hvalana odgovorima. Zadnji out kada sam bio na utakmici u BIH je bilo dok je još Sušić Igrao u FK Sarajevo.Kada je Sfet otišao i ja sam nekad u to vrijeem emigrirao za Englesku pa reko ovog ljeta planirm na koju utakmicu doći pa da vidim kakve su procedure, hvala još jednom
[/quote]

Ma na karti imas bar kod, na ulazu momak sa skenerom samo predje preko toga, drugi momak ti otkine komad gdje je bar kod, udjes, pretresu te i eto te

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 20 jul 2019, 09:36

WestTrebina je napisao/la:
GradKamena2 je napisao/la:Posto vidim da se Sarajlije raspituju ko su nam stranci u ekipi eo ovde cu im odgovorit,da im ne pisem po temi.

Rugašević,Ćurjurić,Čirjak,Mandić,Uche,Tićinović

Čirjak vjerovatno ide,a i ako ostane neće bit problema nikakvih za ekipu,Stojkić kad se vrati vjerovatno će ispred Rugaševića,a i da ne bude tako Uche i Cirjak ce bit tek 4-5 opcije u sredini.
Ne znam ko se raspitiva, ali mozda cemo mi morati igrati sa juniorima jer mozda se nasi ne vrate do nedelje.
Vratise li se, golemo je na prsima nositi logo jedne od najvecih avio kompanija a ovako organizirati povratak kuci...
Mislio sam da je Sarajevo na malo vecem nivou po ovom pitanju...
Volim te bola'!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jul 2019, 09:53

PiazzaGrande je napisao/la:
GradKamena2 je napisao/la:Posto vidim da se Sarajlije raspituju ko su nam stranci u ekipi eo ovde cu im odgovorit,da im ne pisem po temi.

Čirjak vjerovatno ide,a i ako ostane neće bit problema nikakvih za ekipu,Stojkić kad se vrati vjerovatno će ispred Rugaševića,a i da ne bude tako Uche i Cirjak ce bit tek 4-5 opcije u sredini.
Ne znam ko se raspitiva, ali mozda cemo mi morati igrati sa juniorima jer mozda se nasi ne vrate do nedelje.
Vratise li se, golemo je na prsima nositi logo jedne od najvecih avio kompanija a ovako organizirati povratak kuci...
Objasni ne kontam.To sto se poslije utakmice nisu odmah vratili ti cudno,sto pravo sa stadiona nisu u avion ? Sto su imali luksuz da ostanu dan poslije u Skotskoj i tamo odrze dva treninga,sto su iskoristili i ostali da gledaju Glasgow u EL.Ne kontam sta hoces da kazes.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jul 2019, 10:08

aqarius je napisao/la:I možda,ne možda nego sigurno bi bilo dobro da navijači svih domaćih timova poduzmu inicijativu da gostujući navijači uđu na vrijeme i da izađu poslije kraja.Ima načina.. I to bi zaista bilo nešto dobro i pozitivno..da jednom svi dokažemo da nismo stoka.Evo manijaci..napravite neku peticiju,baner,protest svojima i založite se da Lešinari ne gledaju 60% utakmice...budite prvi na tom području,pokrenite lično svojim primjerom te stvari sa mrtve tačke...i što kažu"NEKA IGRE POČNU"..
Sve je to lijepo da je izvodivo na vecini nasih stadiona. Ili da gostujuci navijaci dodju sat i pol ranije, sto je opet van pameti i nema garancije da ce doci na vrijeme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 jul 2019, 10:34

Beduin je napisao/la:
aqarius je napisao/la:I možda,ne možda nego sigurno bi bilo dobro da navijači svih domaćih timova poduzmu inicijativu da gostujući navijači uđu na vrijeme i da izađu poslije kraja.Ima načina.. I to bi zaista bilo nešto dobro i pozitivno..da jednom svi dokažemo da nismo stoka.Evo manijaci..napravite neku peticiju,baner,protest svojima i založite se da Lešinari ne gledaju 60% utakmice...budite prvi na tom području,pokrenite lično svojim primjerom te stvari sa mrtve tačke...i što kažu"NEKA IGRE POČNU"..
Sve je to lijepo da je izvodivo na vecini nasih stadiona. Ili da gostujuci navijaci dodju sat i pol ranije, sto je opet van pameti i nema garancije da ce doci na vrijeme.
Jedini razlog zasto je tako su ti MUP-ovi kantona, koji su zaduzeni za sigurnost gostujucih navijaca. Oni ih uglavnom docekuju na ulascima u kanton, ako vide da je prerano, zaustave negdje, pretresaju, i dovode kad utakmica pocne, jer je njima tako najlakse,najmanje posla.

Jedini koji moze tu nesto uradit i promijenit je NFSBiH.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 jul 2019, 10:51

PiazzaGrande je napisao/la:

Nije do nas,Turkish airlines nije imao goriva,pa smo ostali u Škotskoj...
Sad se prebacujemo balonima za Sarajevo, ali Zrinjski nam je obecao nda ce sacekati neke nase igrace ako se izgube iznad La Mansha...
Hvala im od srca.... :tokralju:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jul 2019, 11:04

Čestitke svima koji slave najčestitiji praznik, početak BHTPL.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 20 jul 2019, 11:14

Osim13 je napisao/la:Čestitke svima koji slave najčestitiji praznik, početak BHTPL.
Hvala, srce si :*
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 jul 2019, 11:48

Sta reci pocinje show.

Mladost haj znaj ali po imenima najslabija ekipa od kako su usli u plbih. Opet su sacuvali nekoliko igraca.
Velez nepoznanica. Mogu na euforiju i shu sha uzeti danas iako Mladost zna igrati takve utakmice.
Zviezda 09 pa ovi ako osvoje bod to ce biti cudo.
Tuzla city sta reci mnogima najomrzenija ekipa bez ikakve simpatije i smeka i slicno ali uz dobar igracki kadar..
Zeljo - Grbavica i Bilino kad su puni to su najteza gostovanja u drzavi pa makar igralo 11 panjeva..tako da bit ce raje dosta i iako je Zeljo jako los sa igrackim kadrom nevjerujem da ce izgubiti.
Borac- totalna nepoznanica. kako ce se uklopiti starudije vidjet cemo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jul 2019, 11:49

klasik je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Jedini razlog zasto je tako su ti MUP-ovi kantona, koji su zaduzeni za sigurnost gostujucih navijaca. Oni ih uglavnom docekuju na ulascima u kanton, ako vide da je prerano, zaustave negdje, pretresaju, i dovode kad utakmica pocne, jer je njima tako najlakse,najmanje posla.

Jedini koji moze tu nesto uradit i promijenit je NFSBiH.
A kako bi ti par stotina gostujucih navijaca sproveo na D tribinu Tusnja pred pocetak utakmice?
Lahko je to na par stadiona gdje je prilaz i odvojenost od domace publike pogodna za dolazak gostujucih navijaca.
Pa cak i u nekim manjim sredinama je to moguce, gdje domacine boli tuki za tekmu i navijace, a i posjeta im takva da nesmetano gosti mogu doci. Dok na nekim stadionima je to ipak tesko, a u zahtjeva daleko veci broj pripadnika policije i specijalnih jedinica, pripadnika obezbjedjenja... pa je lakse ici linijom manjeg otpora "kasno ce uci, rano napustiti stadion i mirna Bosna".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 jul 2019, 12:39

Pa ne mozes igrati utakmice dok ne omogucis normalan pristup svim navijacima da gledaju utakmicu.

Vec sutra bi bageri bili i pravili put tamo gdje treba.
Samo jakoi strogo trba, pa bi se rlo brzo to moglo rijesiti.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []