Gdje njega nadje? Jel on jedini sa mjestom rodjenja Glogova na transfermarktuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mirsad Hasanovic moguce pojacanje vise na fcb stranici Tz Sport

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Gdje njega nadje? Jel on jedini sa mjestom rodjenja Glogova na transfermarktuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mirsad Hasanovic moguce pojacanje vise na fcb stranici Tz Sport
dino_tuzla je napisao/la:Gdje njega nadje? Jel on jedini sa mjestom rodjenja Glogova na transfermarktuSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mirsad Hasanovic moguce pojacanje vise na fcb stranici Tz Sport
Sad' da napisem ili kasnijetuzlak1987 je napisao/la:Spremni smo za bombu ako ti je sta, crnac dva da se razgalimo:P
On pozajmi klubu novac, ima priznanicu da je posudio novac. Nece ga traziti nazad ali mu je to garant da ga sutra niko nece moci otjerati iz kluba protiv njegove volje..marseille_unique je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar, nisam protiv predsjednika ali prije nekoliko mjeseci u jednom od intervjua je rekao kako on izdvaja od svojih para finansiranje kluba i zacepljava rupe od sebe, a neki dan u intervju govori kako klub prezivljava od pozajmica, sad necu da kazem da laze al ne mogu drugacije to da opisem, imal ko da mi je objasni ove dvije razlicite izjave i ako zna od koga se dobijaju te pozajmice...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tamo je dosta bolja para u Shakhatru tom. I Dzidic se tamo naklepao novca pa se vratio sada , boli ga brigaMortus je napisao/la:Vasiljević iz drine i Obradović iz Radnika odoše u kazahstan, kao slobodni igrači....
Nemoj nas porediti sa divovima. Mi smo njih davno prekucali. Pa bolan mi necemo dovoditi mijanmarce iz vojne hunte koji ne znaju sta je snijeg.Nighthawk je napisao/la:Visoko letite pazite da se ne razbijete kad padnete. I ove sezone pred kraj dupla kruna pa sta bi? Ubit ce vas na ostalim temama. A po pricama ovde mozete se komotno nazvat Divovi 2.
NA IZGUBLJENU MLADOST SJECANJE NE BLIJEDI
25.05.1995-25.05.2016
Drugu njemačku je spomenuo...Chinaglia je napisao/la:pa Azmir je rekao nesto sto me nije ohrabrilo, spomenuo je npr trecu njemacku ligu, trecu englesku i slicno
hajde, vidjeti cemo, rekli su da ce stranci biti kakvih nema u PL, shodno tome, sto se mene tice, neka ih dovedu iz cetvrte spanske lige, ako su takvi kakvih nema kod nas
Amil DilberovićNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta je sa onog malog iz 1. Lige FBiH, sto se pisalo po portalima o njemu, kao bio u Ajaxu ili sta vec ? Ne mogu mu se imena sjetiti, ali skoro je to bilo.
idemo tempom, igrac svaka dva dana, tako cemo doci do 10 juna i kompletiranja ekipewobly92 je napisao/la:Danas se mogu očekivati novi igrači... :hmmmmm:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.